Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 2 juli 2024 Gezelligheid gezocht! Lees meer

  Hoi! Ik ben enthousiast om nieuwe vrienden te maken! 😊 Ik heb autisme. Ik heb eigenlijk alleen neuro typische vrienden, en ik zou graag andere neuro divergente mensen leren kennen.

  Ik (33, man) woon in de Randstad. Mijn grote passie is muziek! Ik speel het liefst de hele dag gitaar. Mijn muzieksmaak is heel breed. Ik hou van jazz, maar ik luister ook veel naar pop, rock en klassiek. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe muziek om te ontdekken, dus vertel me vooral over jouw favoriete muziek! Ook geniet ik enorm van de natuur. Wandelen door een mooi natuurgebied is voor mij de ultieme manier om tot rust te komen. Verder hou ik van kunst bewonderen, shoppen en gewoon lekker kletsen over van alles en nog wat.

  Iedereen die ook op zoek is naar gezelligheid en een respectvolle vriendschap waarin je jezelf kunt zijn is welkom om te reageren! Ik ben al gelukkig met mijn partner, dus ik zoek geen romantiek, alleen vriendschap.

  Laten we elkaar online leren kennen en gewoon een beetje kletsen over onze interesses, ervaringen en gedachten. Als het klikt kunnen we samen een drankje doen, wandelen in de natuur of een museum bezoeken.

  Stuur een berichtje naar nzhc9f7j@duck.com om kennis te maken en vertel iets over jezelf! ✨

 • 17 juni 2024 Wandeling en ontmoeting voor vrouwen met autisme (18⁺) Lees meer

  Ga je gezellig mee wandelen? Je bent van harte welkom! Meedoen: gratis.

  Wanneer?
  Op 1e woensdag van de maand van 12:30 – 14:30u
  Tot aan de zomervakantie wandelen we nog op: 3 juli 2024

  Waar?
  – Buurtcentrum De Leeuw (Samuel van Houtenstraat 1, Utrecht)
  – Verzamelen in cursuslokaal 122
  – Wandelen in de buurt (ongeveer 1 uur)
  – Ter afsluiting samen iets drinken in buurtcentrum (neem contant geld mee!)

  Meld je aan!
  Op wandelingutrechtvrouwenmetautisme@hotmail.com met de datum waarop je meedoet. Of als je informatie wilt ontvangen over de wandelingen na de zomer.

 • 28 mei 2024 Gezocht maatje om musea te bezoeken Lees meer

  Hoi, ik ben Remko, 50 jaar. Ik heb ongeveer 5 jaar geleden de diagnose ASS gekregen.

  Sinds kort ben ik in het bezit van een Museumkaart en daar wil ik de komende tijd flink gebruik van gaan maken.

  Dat is natuurlijk gezelliger met een maatje dus vandaar mijn oproep. Leeftijd of geslacht maakt mij daarbij niet zo heel veel uit. Mocht je in het bezit zijn van een auto is dat natuurlijk helemaal geweldig!

  Lijkt dit je wat stuur dan een mail naar: remko.onwezen@yahoo.com

 • 28 mei 2024 Autisme Belevings Circuit bij coachpraktijk MetMariëtte Lees meer

  Ontdek en duik dieper in de wereld van autisme

  Autisme Belevings Circuit bij coachpraktijk MetMariëtte!

  Komt autisme voor binnen je familie, vriendenkring, op de werkvloer of bij mensen in je directe omgeving? Wil je te weten komen wat dit voor hen betekend en wat er wordt bedoeld met autismevriendelijk zijn? Of ben je zelf iemand met (kenmerken van) autisme en ben je benieuwd naar de boodschap en opdrachten van het Autisme Belevings Circuit (ABC)?

  Tijdens het ABC ervaar je niet alleen theoretische kennis, maar ga je ook praktisch aan de slag. Door deze ervaring begrijp je nog beter wat de persoon met autisme doormaakt en ontwikkel je vaardigheden om hier op een respectvolle en begripvolle wijze mee om te gaan.

  Wil je meer weten over het Autisme Belevings Circuit of je direct aanmelden? Bezoek dan de website: https://metmariette.nl/alle-informatie/tarieven-en-agenda/ en meld je aan via het contactformulier.

  BELANGRIJK: Er is beperkt ruimte beschikbaar voor max. 9 deelnemers, dus aarzel niet en verzeker jezelf van een plek door je snel in te schrijven.

  Groeten, Mariëtte Feenstra

 • 14 mei 2024 Ik zoek een leuke vriendschap Lees meer

  Ik ben een spontane eerlijke directe vrouw van 27 jaar wonend in Nijkerk ik reis graag met de trein naar Zwolle 🙂 ik zoek een leuke vriendschap leeftijd van 22 tot met 45 jaar! Ik zoek iemand waar ik leuke dingen kan ondernemen zoals lunchen,dagjes uit, of gezellig nr een festival (hardstyle house metal reaggeaton) concerten gaan films kijken,Gamen samen achter de Switch,In de natuur wandelen.

  Vriendschap gezocht volgende woonplaatsen Nijkerk, Zwolle, Harderwijk, Putten, Ermelo, ’t Harde, Wezep, Amersfoort, Utrecht, Baarn, Hilversum, Leusden, Soest, Nijkerk. Ik ben ov afhankelijk maar ik reis graag!. Als je interesse hebt dan kan je e-mailen naar naomisandoz6@gmail.com

 • 11 april 2024 Hoe kinderen met autisme de wereld ontdekken? Deelnemers (6-8 jaar) gezocht voor wetenschappelijk onderzoek Lees meer

  Wij zijn een team onderzoekers van het Baby & Child Research Center van het Donders Center for Cognition in Nijmegen (babyandchild.nl) dat een wetenschappelijk onderzoek doet naar hoe kinderen met autisme de wereld ontdekken. Dit onderzoek is getiteld: “Volg de Vogels.” Wij zijn op zoek naar gezinnen die hieraan mee willen doen.

  Hoe ontdekken kinderen de wereld?
  Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. De onderzoekers willen graag weten hoe kinderen met autisme de wereld ontdekken. Voor het onderzoek “Volg de vogels!” zijn zij op zoek naar kinderen tussen de 6 en 8 jaar met én zonder autisme diagnose.

  Wat houdt deelname in:
  – Tablet spel “Volg de vogels”
  – Een intelligentietest
  – Vragenlijsten voor de ouder/verzorger over uw kind

  De afspraak duurt ongeveer 1,5 uur in totaal. U krijgt de resultaten na het onderzoek toegestuurd!

  Waar:
  Het onderzoek vindt plaats in Nijmegen (Baby and Child Research Center, locatie Thomas van Aquinostraat).

  Meer informatie
  Wilt u meer weten, bekijk dan deze video: https://www.youtube.com/watch?v=hYbrzB3VBQw&feature=youtu.be

  Of bezoek de deze website https://babyandchild.nl/volg-de-vogels-deelnemers-gezocht/.

  Meedoen:
  Als u het leuk lijkt om mee te doen aan dit onderzoek kunt u een email sturen naar volgdevogels@donders.ru.nl .

 • 10 april 2024 1 op 1 beweeglessen onder professionele begeleiding Lees meer

  Ik zal mij even voorstellen, ik ben Paula Klaassen en heb afgelopen jaar een sportmedisch centrum opgericht. Wij verzorgen 1 op 1 sportlessen voor alle mensen die sowieso niet naar een sportschool willen en voor de mensen die niet in groepsverband willen/kunnen sporten door bijv autisme.
  Ben je geïnteresseerd? Vul het inschrijfformulier in op onze website www.happyfit4u.nl en wij nemen contact met je op.

 • 10 april 2024 Ik zoek een relatie met een vrouw van tussen 20-30 jaar Lees meer

  Hoi, ik ben Dorus, een hardwerkende, sportieve, heteroseksuele jonge man van 28 jaar. Ik woon begeleid in de omgeving van Wijk bij Duurstede.

  Drie dagen per week werk ik als vrachtwagenchauffeur op een vuilniswagen. dit vind ik erg leuk om te doen. Daarnaast werk ik ook nog voor mezelf. Ik heb een aantal klanten waarbij ik tuinen onderhoud. hierbij moet je denken aan tuinklussen zoals bijvoorbeeld een haag snoeien of grasmaaien. Ik heb zelf ook allerlei machines om dit werk te kunnen doen en ik vind het ook erg leuk.

  In mijn vrije tijd ga ik graag een stukje fietsen over het mountainbikeparcours met mijn elektrische mountainbike. Dit vind ik erg leuk om te doen.

  Ook klimmen op een klimmuur is een van mijn hobby’s. Dit doe ik elke week of soms zelfs twee keer per week. Ik ben daar best goed in en probeer er ook steeds beter in te worden.

  Ook zwemmen vind ik leuk om te doen, ik zit op een zwemclub waar ik elke week baantjes ga zwemmen. Maar ik houd ook erg van zwembaden waar ze hele mooie snelle glijbanen hebben zoals bijvoorbeeld het Tikibad. Daar ga ik af en toe naartoe.

  En ook een van mijn interesses zijn vrachtwagens. Ik vind het besturen van een vrachtwagen erg leuk om te doen. Nu rijd ik voor mijn werk op een vuilniswagen, maar in de toekomst zou ik graag ook wat meer lange afstanden willen rijden.

  Wat ik erg mis in mijn leven is een leuke meid/vrouw, bij voorkeur tussen de 20 en 30 jaar oud, om samen leuke dingen te ondernemen en die vrijgezel is en ervoor open staat om met mij een relatie op te bouwen. Ik zou in de toekomst ook graag willen samenwonen en misschien een gezinnetje met kinderen (je weet maar nooit).

  Ik vind humor belangrijk in een relatie, dus dat je een beetje kan lachen met elkaar maar we moeten ook serieuze gesprekken kunnen voeren dus het moet wel iemand zijn van een beetje gelijkwaardig niveau als ik. Het maakt mij niet zoveel uit waar je woont want ik heb een eigen auto dus kan overal naartoe rijden. Ben jij die leuke meid/vrouw die ik zoek? Laat alsjeblieft van je horen. dorusdirksen@gmail.com is mijn mailadres waarop ik bereikbaar ben.

 • 28 maart 2024 Dagbesteding en vrijwilligerswerk op een fijne plek Lees meer

  Emmaus Domstad is een woon-werkgemeenschap met bewoners, vrijwilligers en vast personeel. Bij ons in Utrecht kun je een paar uur of meer bezig zijn met alles wat in een kringloopwinkel nodig is: sorteren, in de winkel of op de bus. Je kunt kiezen voor een dag dat er weinig prikkels zijn en/of voor de vestiging met de minste prikkels (wij hebben er 3: Lombok, Overvecht en Parkwijk).Wij zijn HKZ-gecertificeerd (hkz.nl) en kunnen begeleiding bieden (ook binnen de WMO regeling).

  Interesse? Reacties kun je mailen naar info@emmausdomstad.nl 

 • 16 januari 2024 Ik zoek een relatie met vrouw ± 24-32 jaar, ook buiten provincie Utrecht Lees meer

  Hey :)! Ik ben Martijn, een ondernemende heteroseksuele jongeman van 31 jaar. Mensen in mijn omgeving omschrijven mij als enthousiast, sociaal, een doener, humorvol, initiatiefnemend en momenteel wat onzeker. Ik heb een gezonde levensstijl en geniet ervan om bij familie en vrienden te zijn. En vind het leuk om mensen te ontmoeten.

  Hobby´s: hardlopen, films/documentaires kijken, bordspelletjes, muziek luisteren, gitaar spelen en gezond eten koken.

  Buiten de deur ga ik graag naar een museum, dagje naar een stad, sauna, suppen, attractiepark of maak ik een wandeltocht in de natuur. Dan geniet ik van de mooie details, bijvoorbeeld een torenvalk die voorbij vliegt. Ook vind ik slow travel heel leuk, er zijn verschillende landen die ik ooit eens wil zien.

  Het lijkt mij fijn om de warmte en gezelligheid van een leuke vrouw om mij heen te hebben. Ik zoek een vrouw die er ook graag samen op uit wil en (nieuwe) leuke dingen wil ondernemen. Ik sta voor veel open. Samen genieten van de natuur of slow travel zou ik ook tof vinden. Maar niets mis met de rust en stabiliteit van thuis :).

  Graag ontmoet ik iemand die een normaal tot hoger intelligentieniveau heeft. Het lijkt mij in een relatie fijn om beiden ook ruimte voor onze eigen interesses / rust te hebben. Ik heb geen kinderwens.

  Op het moment moet ik op mijn energie letten omdat ik herstel van een burn-out. Een relatie is nieuw voor mij. Die combinatie maakt dat ik soms een beetje onzeker ben.

  Ik woon zelfstandig. Voor mij is de maximale reistijd ongeveer een uur met OV (vanaf Utrecht CS).

  Het lijkt mij heel gezellig om op een rustige manier een band op te bouwen en vanuit daar gewoon eens wat leuks te doen wanneer het goed voelt. Ik ben benieuwd naar wie je bent en wat je leuk vindt om te doen. Stel je jezelf even voor? Ik ben bereikbaar op martijnr1993@gmail.com Hopelijk tot snel 🙂

 • 27 juni 2023 Vrijwilligers gezocht voor Kringloopwinkel Lees meer

  Hai,

  Ik ben Ellen van Emmaus Domstad. Wij hebben 3 winkels in Overvecht, Lombok en Parkwijk.
  Emmaus is een stichting die woonruimte biedt aan mensen die even nergens kunnen wonen. Mensen die bij ons wonen komen uit allerlei groepen: even de weg kwijt, statushouders en mensen zonder papieren.

  Dat betalen wij allemaal met onze kringloopwinkels en daarvoor hebben wij vrijwilligers nodig. Samen met de bewoners werk je mee in de winkel of sorteer je de spullen die binnenkomen. Voor de transport hebben wij ook mensen nodig. Dus dan is een rijbewijs wel handig.

  Jij kunt bij ons je dag zinvol besteden en helpen om daklozen een dak boven hun hoofd te houden.

  Als je bij ons komt krijg je leuke collega’s en mag je spullen kopen met 50% korting. Helemaal prikkelvrij is de werkplek niet, maar je kunt wel een rustig moment kiezen om aan de slag te gaan. Reacties mogen naar: ellennijs@emmausdomstad.nl

  Groetjes, Ellen

 • 28 maart 2023 Zeist: Zelfstandig wonen voor jongvolwassenen met autisme Lees meer

  Voor een toekomstige locatie in Zeist zoekt Stichting Authentiek Wonen nieuwe kandidaatbewoners met ASS en hun enthousiaste ouders!

  Stichting Authentiek Wonen is bezig met het opzetten van een kleinschalige woonvorm voor jongvolwassenen met autisme (ASS) vanaf een gemiddelde intelligentie. We hebben een locatie op het oog in Zeist en hopen daar circa 12 woonunits voor onze stichting te kunnen gaan huren.

  Als kandidaat bewoner kijk je positief aan tegen het ‘samenwonen’ met andere mensen met een vorm van ASS en sta je open voor begeleiding op maat. Wij bieden je een zelfstandige woonunit in een fijne en veilige woonomgeving waar je met plezier kan wonen.

  Spreekt onderstaande je aan?
  • Een eigen zelfstandige woonunit, maar wel samen met anderen
  • Een vorm van begeleiding
  • Een gemeenschappelijke ruimte om af en toe iets gemeenschappelijks te doen (koken, eten, spel)
  • Een fijne en veilige woonplek in Zeist waar je zelfstandig kunt wonen
  • In de buurt van het OV en winkels
  • Met aandacht voor structuur en sociale contacten

  Heb je interesse om zelfstandig te gaan wonen en willen je ouders of vertegenwoordiger actief meehelpen bij het opzetten van dit thuis? Dan kan Authentiek Wonen iets voor je/jullie zijn. Kijk op ons bewonersprofiel om te zien of dit ouderinitiatief bij je past.

  Heeft bovenstaande je/jullie interesse gewekt, dan nodigen we je van harte uit om met ons mee te doen. Dit kan door een email te sturen of het contactformulier onder contact op onze website in te vullen.

  Kijk voor meer informatie op www.authentiekwonen.nl
  Of neem contact op met:

  Simone Engelmann
  Stichting Authentiek Wonen
  info@authentiekwonen.nl | 06 44231713

 • 24 maart 2023 Ambulante begeleiding voor kinderen, jongeren en volwassenen Lees meer

  Swinkels Orthopedagogische Begeleiding heeft veel kennis en ervaring in het ambulant begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme en hun gezin.

  De begeleiding vindt plaats in de vertrouwde thuisomgeving in de Randstad.

  We hebben regelmatig plek voor nieuwe aanmeldingen.
  Graag nodig ik je uit om www.swinkelsbegeleiding.nl te bekijken.

  En mocht je vragen hebben, dan hoor ik het graag!

  Met hartelijke groet,

  Nancy Swinkels
  Orthopedagoog NVO/SKJ

  06-39896013
  info@swinkelsbegeleiding.nl

  Swinkels Orthopedagogische Begeleiding
  www.swinkelsbegeleiding.nl

 • 10 februari 2023 Woonplek gezocht Lees meer

  Hallo. ik ben opzoek naar een woonplek intramuraal voor autisme met normale begaafdheid. Graag in omgeving Utrecht. Hopelijk kan iemand mij helpen.

  Reacties zijn welkom via Berberseberber@gmail.com

Sluiten
Word nu lid!