Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 7 februari 2023 Oudercontact: dochter van 12 jr en onlangs vastgestelde ASS Lees meer

  Ik zou graag in contact komen met ouders van kinderen met ASS.
  Ik heb samen met mijn man een dochter van 12 jr die sinds dit schooljaar thuis zit. Ze heeft veel angsten en error in haar hoofd zoals ze zelf zegt.Ze doet al het werk thuis wat haar klasgenoten op school doen. Maar ze maakt zich zorgen over de middelbare school. Ze heeft Havo advies. We zitten midden in open dagen, maar de angst vliegt haar aan. Ik heb het er erg moeilijk mee en dit heeft nu ook zijn weerslag op mijn gezondheid.
  Kortom, ik zit er doorheen.
  Wie herkent dit en wil met mij ervaringen uitwisselen.
  Liefst omgeving Baarn, Hilversum, Amersfoort. Etc. (Maar moet niet)
  Mail mij gerust: celinekroon@casema.nl
  Groetjes Céline

 • 20 januari 2023 Woning/kamer gezocht Lees meer

  Ik (23 jaar) heb autisme en ben opzoek naar woning of kamer. Het liefst ergens in Noord-Brabant, maar Zuid-Holland of Utrecht zijn ook een optie.

  Op het moment zit ik in mijn derde jaar van mijn HBO-studie. Vanwege mijn huidige thuissituatie kan ik niet thuis blijven wonen.

  De woning of kamer waar ik naar opzoek ben hoeft niet helemaal prikkelvrij te zijn, maar het liefst geen herrie of teveel geluid.
  Voor mij is vooral belangrijk dat ik een vast ritme kan hebben en dat ik me kan concentreren op het afronden van mijn studie.

  Reacties kun je mailen naar: sannewouters99@hotmail.com

 • 9 januari 2023 Begeleiding jongvolwassene met autisme Lees meer

  Zoon van 22 met autisme woont begeleid, maar na 2 jaar krijgt de begeleiding hem niet in beweging. Hij heeft geen dag- en nachtritme en geen werk. Hij is nu met een ict-cursus begonnen, maar dat gaat ook erg langzaam. Hij zou het wel kunnen, maar is erg star in zijn denken.

  Graag wil ik weten of er een manier is om hem op een andere manier te kunnen aanzetten tot actie. Hij is heel erg eigenwijs. En zit eigenlijk door zijn eigenwijs zijn zijn toekomst in de weg.
  Eigenlijk wil hij een gewoon leven met werk en vriendin, maar dat wordt door hem zelf erg moeilijk gemaakt. Werken in ict zou echt wat voor hem zijn. Maar omdat de begeleiding erg moeizaam gaat, ben ik bang dat dit gaat mislukken

  Heeft iemand een idee?? Reacties kun je mailen naar joyce.1965@hotmail.com

 • 14 december 2022 Doe mee aan een communicatiespel en een leestaak en verdien €60 en een 3D plaatje van je eigen brein! Lees meer

  Vanuit de Radboud Universiteit in Nijmegen onderzoeken we communicatie bij mensen met en zonder autisme, en bij mensen met en zonder sociale angst.

  Wij zoeken:
  – Mensen met autisme
  – Tussen 18 en 40 jaar oud
  – Geen claustrofobie
  – Geen metalen in het lichaam
  – Geen dyslexie
  – Geen gebruik van antidepressiva of antipsychotica

  Deelname:
  – Eén bezoek aan het Donders Instituut in Nijmegen (duur: 5 uur)
  – Computerspellen terwijl hersenactiviteit gemeten wordt met EEG
  – Vragenlijsten thuis (duur: 60 min)

  Interesse in deelname of vragen?
  Mail dan je naam en telefoonnummer naar:
  communicatie@donders.ru.nl
  Onder vermelding van: EEG

  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

 • 13 december 2022 Vriendschap gezocht Lees meer

  Ik ben Linde, 22 jaar en ik woon in Baarn.

  Rond mijn 7de ben ik gediagnosticeerd met autisme. (PDD-NOS) Vroeger had moeite al moeite met contact maken en vriendschappen maken/behouden. Nu ik ouder ben merk ik dat dat nog steeds zo is. Daardoor voel ik mij erg eenzaam. Ik merk toch dat ik soms net anders denk door mijn autisme en dat mensen daar moeite mee hebben.

  Mijn hobbies zijn dansen, fotografie, creatieve dingen doen/maken, lezen, muziek luisteren, YouTube videos kijken en actieve dingen doen. Ik werk 4 dagen per week als schoonheidsspecialiste in een schoonheidssalon.

  Ik zou het leuk vinden om met meiden van mijn leeftijd in contact te komen. In de oproep staat Utrecht, maar een stukje reizen vind ik niet heel erg.
  Mijn email is lindehoogland@gmail.com Daar mag je mij een berichtje sturen als je dat wat lijkt

 • 28 november 2022 Woning gezocht omgeving Woerden Lees meer

  Mijn naam is Marije, ik ben 24 jaar jong en woon momenteel beschut, met WMO-indicatie. Ik heb ASS en ADD. Ik ben op zoek naar een vervolgstap, een woning waar ik me verder kan gaan ontwikkelen. Graag in de omgeving van Woerden (bereikbaarheid met OV, maximaal een uur reistijd), want daar werk ik 32 uur/week als laborante.

  Wat ik zoek…
  – een woning waar ik mijn eigen keukentje ed. heb, een appartement/studio
  – de mogelijkheid om samen te komen met andere bewoners (ik houd van contact met anderen en heb af en toe nabijheid nodig), maar dus ook de optie om op mezelf te zijn
  – begeleiding, hoeft niet 24-uurs zorg te zijn maar wel de optie om beroep op begeleiding te doen. Dit kunnen ook een paar contactmomenten per week zijn.

  Ken of ben jij een woonvorm die past bij mijn wensen? Reacties kunnen worden gestuurd naar: marijekruyswijk@gmail.com

 • 23 november 2022 Beschermd/begeleid wonen gezocht Lees meer

  Hallo

  Ik ben een jongvolwassen vrouw met een normale intelligentie
  Ik ben op zoek naar een woonplek voor langere tijd waar er ook begeleiding 24 uur beschikbaar is. Het liefst in de regio Utrecht maar regio Gouda, Alphen aan den rijn, sta ik ook voor open .

  reacties mogen naar: Berberseberber@gmail.com

 • 21 oktober 2022 Woning gezocht Lees meer

  Voor een 26-jarige jongedame ben ik op zoek naar een woonlocatie met ervaring in autisme. Er is een wlz ggz 3 indicatie aanwezig.

  Graag in de regio Utrecht, Gouda, Rotterdam. Mocht het in de buurt hiervan zijn graag mij alsnog benaderen.

  Alvast bedankt!

  Reacties kun je mailen naar Berberseberber@gmail.com

Sluiten
Word nu lid!