Home Contact

Contact

Heb je een vraag?

We helpen je graag. Op werkdagen zijn wij van 10.00 – 14.00 uur telefonisch te bereiken via telefoonnummer: 030 – 22 99 800. Je kan kiezen uit verschillende opties, zie hieronder:

  • optie 1 = Ledenadministratie
  • optie 2 = Financiële administratie
  • optie 3 = Informatie en Advieslijn
  • optie 4 = Autisme Fonds
  • optie 5 = Overige vragen

Informatie en Advieslijn

Wil je meer informatie of heb je behoefte aan een luisterend oor? Stuur een berichtje naar advies@autisme.nl of bel op werkdagen tussen 10.00 – 14.00 uur naar telefoonnummer: 030 – 22 99 800 en kies optie 3 in het keuzemenu. Je krijgt dan een ervaringsdeskundige vrijwilliger aan de telefoon, die graag met je meedenkt en meezoekt. (E-mails worden binnen 3-5 werkdagen beantwoord).

Kijk hier op welke dagen de Informatie & advieslijn is gesloten

Heb je voor 10.00 uur of na 14.00 uur een dringend(e) vraag/probleem? Ga dan naar Mind Korrelatie of neem contact op met de Luistertelefoon: 088 – 0767 000 (dit is geen onderdeel van de NVA). 

Loop je rond met gedachten over zelfdoding of worstelt iemand in je omgeving hiermee? Neem dan contact op met 113 zelfmoordpreventie.


Meer informatie

Er is veel informatie te vinden op onze website.


Autipas

Wil je een Autipas bestellen? Deze bestel je hier. Heb je een vraag over de Autipas? Stuur dan een berichtje naar autipas@autisme.nl


Forum

Je bent lid van het NVA en je wilt inloggen op het Forum? Maak dan eerst een account aan door op Registreer te klikken! Download ook de handleiding voor meer informatie. Daarna kun je inloggen. Lukt dit niet? Laat dit ons dan weten door een berichtje te sturen naar forum@autisme.nl


Wil je je gegevens wijzigen?

Ben je verhuisd, wil je het rekeningnummer wijzigen of heb je vragen over je lidmaatschap bij het NVA? Dit kan je laten weten door een mail te sturen naar ledenadministratie@autisme.nl


Contact met anderen

De NVA is er voor iedereen, die te maken heeft met autisme. Heb je behoefte aan contact met anderen? We hebben verschillende gespreksgroepen door heel het land. Op onze regiopagina vind je alle actieve lotgenotengroepen.

Wil je meer informatie over een specifieke groep of wil je zelf een groep starten in jouw regio? Stuur dan een mailtje naar lotgenotencontact@autisme.nl


Oproep plaatsen

Heb je een vraag over wonen, werk en contact met anderen of ben je op zoek naar deelnemers voor een onderzoek/enquête? Je kan op onze site ook een oproep plaatsen. Ga dan naar de pagina oproepen.


Vrijwilliger van de NVA worden?

We zijn bij de NVA altijd op zoek naar vrijwilligers. Wil jij je aanmelden als vrijwilliger of wil je hier meer over weten? Stuur je dan een berichtje naar: regiocoordinator@autisme.nl

Kijk hier voor alle openstaande functies.


Voor de pers

Kijk voor informatie op de pagina perscontact.


Adresgegevens

Landelijk bureau NVA:

Nederlandse Vereniging voor Autisme
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt

Routebeschrijving


Fiscale gegevens


Doneren voor autisme

Om nog meer te kunnen betekenen voor mensen met autisme en hun naasten heeft de NVA het Autisme Fonds opgericht. Draag je het NVA een warm hart toe en wil je een donatie overmaken aan het Autisme Fonds? Geweldig en dankjewel!
Je kunt gemakkelijk doneren via onze online donatiepagina.

Doneren namens je bedrijf? We verwelkomen jullie bedrijf graag als businesspartner van het AutismeFonds. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze fondsenwerver.

Sluiten
Word nu lid!