Home Actueel Auti-Doe-Dag Aviodrome terugblik

Auti-Doe-Dag Aviodrome terugblik

Op 10 juni was er een Auti-Doe-Avond in het Aviodrome. Alle bezoekers maar ook de vrijwilligers en het personeel van Aviodrome waren erg enthousiast. Overal in het museum waren gidsen aanwezig die op een autismevriendelijke manier informatie gaven aan de bezoekers. 

Wie wilde ervaren hoe het is om te vliegen, kon aan boord stappen van de flight simulator. Er waren zelfs bezoekers die, ondanks dat ze het toch heel spannend vonden, samen met een echte piloot een vlucht maakten in de flight simulator. In de filmzaal werd een 4D-film vertoond.

Buiten kon volop gespeeld worden in de klimtoestellen en de speeltuin. Terwijl de jeugd zijn energie kwijt kon, genoten de ouders van het zonnetje op het terras bij de horecagelegenheid.

Jong en oud kon aan het einde van de avond een diploma ophalen bij Aviodromevrijwilliger Piet.

Het Aviodrome was zo enthousiast over deze prikkelarme avond, dat we samen gaan kijken wanneer we deze Auti-Doe-Dag nog een keer kunnen organiseren.

De Auti-Doe-Dagen worden mede mogelijk gemaakt door: Dr. C.J. Vaillantfonds, Cornelia-Stichting, de Vriendenloterij en Stichting Zonnige Jeugd

  

Sluiten
Word nu lid!