Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 7 februari 2023 Mensen voor persoonlijke uitwisselingsgroep gezocht Lees meer

  Ik zoek mensen met ass die in een groep persoonlijk willen uitwisselen. Graag mensen die benieuwd zijn hoe kracht schuilt in beperking en vanuit dat onderzoek willen delen. Persoonlijk, karaktervol, opbouwend. Noord-Holland, deels online, deels in ontmoetingen, middelbare leeftijd, onderzoekend, creatief en eigenzinnig.

  Vriendelijke groet, m.ass@kpnmail.nl

 • 7 februari 2023 Gezocht een game-maatje of vriendje voor mijn zoon met ass Lees meer

  Voor mijn zoon van 13 jaar met ASS ben ik op zoek naar een vriendje of game-maatje in den haag of omstreken. Hij is gezellig, houd van een dolletje. Hij houd van gamen, fietsen, potje voetbal, en tafeltennis. Hij heeft vriendjes maar die wonen in een andere provincie bij zijn vader. Dus vandaar de oproep voor in omgeving den haag en omstreken.

   

  reacties graag naar: yvonnevanrijswoud@gmail.com

 • 7 februari 2023 Oudercontact: dochter van 12 jr en onlangs vastgestelde ASS Lees meer

  Ik zou graag in contact komen met ouders van kinderen met ASS.
  Ik heb samen met mijn man een dochter van 12 jr die sinds dit schooljaar thuis zit. Ze heeft veel angsten en error in haar hoofd zoals ze zelf zegt.Ze doet al het werk thuis wat haar klasgenoten op school doen. Maar ze maakt zich zorgen over de middelbare school. Ze heeft Havo advies. We zitten midden in open dagen, maar de angst vliegt haar aan. Ik heb het er erg moeilijk mee en dit heeft nu ook zijn weerslag op mijn gezondheid.
  Kortom, ik zit er doorheen.
  Wie herkent dit en wil met mij ervaringen uitwisselen.
  Liefst omgeving Baarn, Hilversum, Amersfoort. Etc. (Maar moet niet)
  Mail mij gerust: celinekroon@casema.nl
  Groetjes Céline

 • 31 januari 2023 Ontdekkingsgroep voor Jongeren met Autisme Lees meer

  Ontdekkingsgroep voor Jongeren met Autisme

  Jongeren van 17 t/m 25 jaar

  Waar: Passant, Spaarnwouderstraat 130 Haarlem

  Wanneer: Start vrijdag 10 februari

  Hoe vaak: 8 bijeenkomsten

  Hoe laat: 18.30-20.00 uur met 10 minuten pauze

  Aantal: Maximaal 8 deelnemers

  Begeleider: Anita de Winter en Luna Meijer

  Opgeven: a.dewinter@ribw-kam.nl

  Kosten: gratis

  Inhoud:

  De bijeenkomsten zijn voor jongeren van 17 t/m 25 jaar met de diagnose
  autisme. Doel is om meer informatie te krijgen over het autisme, inzichten te geven en handvatten te bieden. Dit doen we door verschillende thema’s te bespreken en daarbij te onderzoeken wat wel en niet helpt. Voorbeelden van thema’s zijn: sociale contacten, grenzen aangeven, overprikkeling en hulp vragen. Verder is er ook een mogelijkheid om ervaringen onderling uit te wisselen.

 • 9 januari 2023 Vriendschap gezocht Lees meer

  Mijn dochter van 14 jaar is sinds een jaar bekend met ASS. Ze vindt het aangaan van vriendschap lastig, vanwege haar angst voor afwijzing en haar negatieve zelfbeeld. Haar hobby’s zijn shoppen en een lolletje trappen. Ze heeft namelijk erg veel humor. Ik hoop dat er een jongen of meisje geïnteresseerd is, om haar te leren kennen.

  Eerst online contact leggen is ook mogelijk. Pien gamet namelijk en heeft ook Instagram en Snapchat. Wij wonen in Stevensbeek.
  Reacties kun je mailen naar wcjverberk@hotmail.com

 • 3 januari 2023 (Online) vriendschap gezocht Lees meer

  Hoihoi iedereen,
  Ik ben Romy, 19 jaar en woon in Zuid Holland in de omgeving leiden.

  Sinds 3 maanden heb ik de diagnose ass, puzzelstukjes vallen na jaren eindelijk op zijn plaats. En de diagnose lucht me vooral op. Eindelijk weet ik waar problemen vandaan komen. Iets wat lastig blijft is vriendschappen opbouwen en onderhouden. Leeftijdgenoten vinden mij vaak saai, omdat ik andere interesses heb. Zo ga ik bijvoorbeeld niet graag uit. Hierdoor voel ik me soms best wel eenzaam en onbegrepen.

  Mijn hobbies zijn: dieren, ik heb 2 paarden, meerdere knaagdieren en 1 hond. Buiten dieren ben ik graag creatief bezig, en vind ik series kijken altijd wel leuk.

  Ik zou het leuk vinden om in contact te komen met leeftijdsgenoten. Een plus punt zal zijn als je in de buurt woont maar dat is geen must.
  Online mensen leren kennen met gedeelde interesses lijkt me al erg leuk. Mijn email adres is borgdorff2003@gmail.com. Stuur me gerust een berichtje als je dit wat lijkt.

 • 3 januari 2023 Vriendschap Lees meer

  Hoi iedereen
  Ik wil een vriendschap/vriendinnen die voor mij heel belangrijk is. Die voor elkaar kunnen zijn voor slechte en goede tijden, een bff.

  Reacties mogen naar: jocelyn_jarratt@hotmail.com

 • 20 december 2022 (Golf) maatje gezocht in Purmerend e.o. Lees meer

  Hoi! Ik ben een man van 52 jaar oud en ik woon in Purmerend. Ik ben op zoek naar mensen die open staan voor een eventuele vriendschap. Ik speel zelf graag golf, dus het zou leuk zijn om iemand te ontmoeten die met mij de baan op wil.

  Dit is natuurlijk geen keiharde eis ☺️
  Het lijkt me leuk om verschillende mensen te leren kennen, zodat daar hopelijk een mooie vriendschap uit zou kunnen ontstaan.

  Ik heb om het weekend mijn 2 kinderen bij me, alle andere weekenden ben ik vrij om af te spreken. Of eventueel aan het begin van de week (ma t/m woe) in de avond.

  Laat het me weten als je meer informatie zou willen. Ik sta ervoor open om via de mail kennis te maken en daarna eventueel af te spreken. Ik ben bereikbaar via marcelhoogesteger@gmail.com

 • 19 december 2022 GEZOCHT: Maatje voor de woensdagmiddag (Cromvoirt) Lees meer

  Voor een jongeman van 13 jaar ben ik op zoek naar een maatje die met hem op de woensdagmiddag leuke activiteiten kan ondernemen zodat hij zich niet alleen voelt. Hij woont in Cromvoirt.

  Reacties kun je mailen naar  j.gelsing@vught.nl

 • 13 december 2022 Gezocht: programmeer les voor autistische man (22) online of in Deventer Lees meer

  Mijn zoon (22) zou graag Pyton en C++ leren. Hij probeert zichzelf dit te leren door boeken, YouTube en Code Academy. Hij vind het lastig om een oplossing te vinden als hij vast loopt en heeft moeite met het gebruik van forums. We zijn opzoek naar iemand die kan programmeren en hem (betaald) 2 keer per week een uur wil lesgeven/leren hoe zij zelf zijn vragen kan oplossen. Het is geen probleem als dit online is. Wie o wie heeft een tip voor ons? Het zou hem heel erg blij maken.

  Stuur een berichtje naar: floordijkstra110@gmail.com

 • 13 december 2022 Meiden van 13-16 jaar gezocht voor spelletjesmiddag Lees meer

  Hallo, ik ben een meisje van 14 (met autisme) en ik zoek meiden van 13 tot 16 jaar om af en toe een spelletjesmiddag mee te organiseren. Ik hou van dieren, de natuur en van spelletjes spelen. Ik woon in leiden, daar kunnen we zo’n middag organiseren.

  Vind je het leuk om te komen? Mail dan naar: kristifun08@gmail.com

 • 13 december 2022 Vriendschap gezocht Lees meer

  Ik ben Linde, 22 jaar en ik woon in Baarn.

  Rond mijn 7de ben ik gediagnosticeerd met autisme. (PDD-NOS) Vroeger had moeite al moeite met contact maken en vriendschappen maken/behouden. Nu ik ouder ben merk ik dat dat nog steeds zo is. Daardoor voel ik mij erg eenzaam. Ik merk toch dat ik soms net anders denk door mijn autisme en dat mensen daar moeite mee hebben.

  Mijn hobbies zijn dansen, fotografie, creatieve dingen doen/maken, lezen, muziek luisteren, YouTube videos kijken en actieve dingen doen. Ik werk 4 dagen per week als schoonheidsspecialiste in een schoonheidssalon.

  Ik zou het leuk vinden om met meiden van mijn leeftijd in contact te komen. In de oproep staat Utrecht, maar een stukje reizen vind ik niet heel erg.
  Mijn email is lindehoogland@gmail.com Daar mag je mij een berichtje sturen als je dat wat lijkt

 • 13 december 2022 Online vriendschap gezocht (controleer regelmatig op nieuwe reacties) Lees meer

  Hoi ik heet Jaswir.
  Ik ben 27 en ik heb mijn diagnose sinds zo augustus 2020.
  Momenteel ben ik bezig mijn leven weer op de rails te krijgen. En met het fixen van een veilig thuis.

  Ik ben anders en gedraag mij anders. Ik vind zelf dat het wel een zekere schoonheid heeft, maar je moet het wel kunnen waarderen. Ik zou graag mensen in mijn leven willen hebben die mijn anders zijn kunnen waarderen en van mij houden om mijn anders zijn (hoe ik ben).

  Ik zoek vooral online contact dat vind ik prettig, want daar voel ik me veiliger bij.
  En dan kan ik beter functioneren. Als we elkaar eenmaal wat beter kennen via de e-mail zou ik graag willen vooruit bouwen naar facecallen en uiteindelijk in persoon afspreken.
  Het is voor mij een must dat je zelf ook een persoon uit het Autisme Spectrum bent. Of dat je dit vermoed.

  Vroeger heb ik veel tijd besteed aan het maken van video games. Ik was hier behoorlijk gepassioneerd over. Ik heb eraan overgehouden dat ik de wereld kan zien als een game vanuit het perspectief van een game maker.
  Ik gebruik mijn kennis van games maken nog vaak om mijn eigen omgeving zo te maken dat ik bijvoorbeeld het best kan leren. Ik merk zelf dat ik veel heb aan deze kennis. Ik denk dat de wereld veel kan leren door te kijken naar hoe games dingen doen. Sommige mensen uit het autisme spectrum voelen zich bijvoorbeeld erg prettig bij gamen maar juist weer niet op werk.

  Ik heb een tijd lang niet echt passie meer gehad voor iets.
  Maar ik heb tegenwoordig wel weer passie voor iets.

  Tegenwoordig heb ik een passie voor Empathie / Inlevingsvermogen (mijn definitie daarvan). Empathie: Definitie best wel breed, maar in ieder geval: grenzen bewaren, inleven in jezelf/inzicht in eigen gevoelens, inzicht in gevoelens van een ander en dichter op één lijn brengen van je eigen denken en voelen, ontwikkelen en onderhouden van relaties. Afspraken maken/conflicten oplossen.

  In games dan kun je XP (ervaring) krijgen in een vaardigheid door bepaalde activiteiten te doen. Hoe ik de wereld zie is alles ook een vaardigheid wat je kunt leren/trainen (XP opdoen). In lotgenotencontact krijg ik XP in Empathy.

  Ik heb voornamelijk problemen in sociale omgang. Als het gevolg van Autistisch zijn in de huidige maatschappij die vooral voor Neurotypische mensen is gemaakt. En ik merk dat tijd besteden aan Empathy training vrijwel al deze problemen eigenlijk oplost en/of verkleint.

  Ik heb veel vervelende ervaringen gehad en nog steeds in sociale omgang. Bepaalde problemen daar liep ik honderde keren in vast en ik kon daar nooit uit komen. Ik liep er elke keer maar weer in vast een vicieuze cirkel. Hierdoor voelde ik me erg slecht. En dat verkleint dan gewoon mijn wereld. Maar dankzij mijn empathy training heb ik momenten gehad waar ik er dan opeens wel uit kon komen (ik loop nog steeds vast, maar niet meer vicieus). Dat voelt erg empowering. En dat is een erg fijn gevoel. Empathy training geeft mij hoop.

  Verder denk ik dat ik misschien wel iets van nieuwe passie heb om een bijdrage te leveren in de autisme community. Als ervaringsdeskundige ofzo? Dat is naar mijn gevoel wel meer betekenisvol werk/tijdsbesteding. Werken aan een meer autismevriendelijke wereld.

  ###############Wat ik zoek in een maatje/vriendschap:
  Het is voor mij een must dat je zelf ook een persoon uit het Autisme Spectrum bent. Of dat je dit vermoed.
  Kwaliteit > Kwantiteit.
  Iemand met wie ik een klik heb.
  Verder vind ik het erg belangrijk dat ik mij veilig voel bij jou. En ook omgekeerd vind ik het belangrijk dat jij je ook veilig voelt bij mij. Voor mij denk ik dat wat betreft veiligheid in ieder geval respect belangrijk is voor mij. Ik vind het belangrijk dat als ik iets niet fijn vind en dat aangeef dat er dan ook echt rekening mee wordt gehouden.

  Ik heb interesse om XP op te doen in inlevingsvermogen. Ik ben zelf erg fan van leren door trial en error. En een vriendschap vormt hiervoor een prima gelegenheid! En als ik dan geprobeerd heb om in te leven in je dan kan ik je daar vragen over stellen ter onderzoek.

  Verder zou ik het leuk vinden om ervaringen met je te kunnen delen en vind ik herkenning fijn. Ook positieve/hoopvolle woorden vind ik fijn.

  ###############Wat ik voor jou kan betekenen:
  Ik weet niet hoeveel ik voor je kan betekenen maar ik ben bereid om mijn tijd erin (de vriendschap) te steken en er moeite voor te doen. Enkele ideeën die in mij opkomen: ervaringen delen en van elkaar leren, herkenning bieden, bevestiging bieden bij twijfelen, positieve en hoopvolle dingen zeggen.

  Misschien vind jij het ook wel leuk om XP op te doen in inlevingsvermogen (mijn definitie daarvan). De vriendschap vormt hiervoor een prima gelegenheid.
  Ik ben momenteel bevriend met één andere persoon uit het Autisme Spectrum waarmee ik online contact heb. En ik de trial en error methode heb kunnen uitproberen. En ik ben blij met de resultaten ik merk dat ik een compleet andere persoon ben ten opzichte van voor de vriendschap. Ik denk dat als ik nog 1 à 2 vriendschappen als dat kan hebben. Dat ik in een jaar echt ongelooflijk veel zou kunnen leren/groeien.

  Je kunt contact met me opnemen via: negen_jeswer@live.nl
  PS: Ik controleer regelmatig op nieuwe reacties.
  – Jaswir

 • 23 november 2022 Contact met jongeren, meiden, leeftijdsgenoten. Lees meer

  Vijftienjarige meid zoekt contact / vriendschap om leuke dingen te doen in de buurt van Katwijk ZH.
  Hobby’s: creatief bezig zijn o.a haken, tekenen, furry-outfits maken.
  Ik heb ASS met een normale intelligentie.
  Email: annakatwijk (je weet wel-teken) gmail.com

 • 15 november 2022 Activiteiten voor jongeren met ASS Den Haag/Leidschendam e.o.? Lees meer

  Voor mijn zoon van bijna 16, thuiszitter, ben ik op zoek naar leuke (buiten) activiteiten met andere gelijkgestemde jongeren. Hij houdt van gamen en andere dingen op de computer, techniek en scouting. Iets auticafé-achtigs, waar hij anderen kan ontmoeten en wellicht vrienden kan maken.

  Reacties mogen naar: Termeulen.ej@gmail.com

 • 11 november 2022 Lieve vriendinnen gezocht voor meisje (14) met autisme, adhd en anorexia Lees meer

  Voor mijn dochter zijn wij op zoek naar ‘ vriendinnen’ in de regio ‘ Gooi. Door haar situatie is ze erg geïsoleerd geraakt en door de anorexia mag ze niet sporten, dus is het moeilijk om nieuwe vriendinnen te vinden.

  We wonen pas net in Blaricum en op school zitten maar twee meisjes in de klas. Als je dit leest en je denkt iemand te weten die het leuk zou vinden om een nieuwe vriendin te maken: bel of mail ons dan. Ze heeft altijd op normale scholen gezeten en ook veel vriendinnen gehad. Ze houdt van bakken, winkelen, series kijken, knutselen en spelletjes doen. Ze heeft op pianoles gezeten en volleybal. Ze houdt van reizen en heeft al veel landen gezien. Ze heeft een hele leuke hond en twee grotere broers.

  Interesse? Mail ons dan op annesimonehoffman@gmail.com

 • 7 november 2022 Maatje gezocht Lees meer

  Mijn naam is Melissa en ik ben 20 jaar oud. Ik werk 4 a 5 dagen in de week bij een rozenkwekerij. Hiervoor heb ik de opleiding bloem/groen/styling gevolgd. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gamen, tekenen, Toverland te bezoeken en te shoppen.

  Mijn conversatiestijl is veel en in paragrafen. Daarom ben ik op zoek naar een maatje met wie ik kan praten over leuke, maar ook minder leuke dingen. Mijn voorkeur gaat ernaar uit om elkaar eerst online beter te leren kennen.
  Sta jij hiervoor open? Stuur me dan een berichtje via melissavanroy@gmail.com
  Ik kijk ernaar uit!

 • 25 oktober 2022 Wandelgroep Regio Rotterdam Lees meer

  Hallo iedereen! Mijn naam is Michael. En ik ben 27 jaar oud. Ik kom uit Rotterdam. Ik heb zelf ook een Autisme Spectrum Stoornis. Ik zou graag willen inventariseren of er meer mensen (met én zonder ASS, wel een relatie tot iemand/iets met ASS) het leuk zouden vinden om in de regio Rotterdam samen te gaan wandelen.

  Mogelijk dat we maandelijks met elkaar samen een mooie wandeling kunnen doen (circa 1,5 uur). Dit kunnen we dan uiteindelijk met elkaar bespreken hoe we dat zouden kunnen gaan invullen.

  Ik zou de organisatie en communicatie met elkaar op mij willen nemen. In de toekomst zou ik mij meer willen inzetten ook als vrijwilliger voor de NVA Rotterdam. Binnen de NVA Rotterdam zijn ze ook op zoek naar mogelijkheden om dit te organiseren.

  Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen? En ook andere mensen te ontmoeten? Stuur mij dan een mail: m.s.deman@gmail.com . Ik zal vervolgens kijken hoe het loopt met de aanmeldingen.

 • 13 oktober 2022 Partners van naasten met autisme Lees meer

  Hallo lotgenoten,
  Ik ben Marianne en moeder, echtgenote met man en dochter met autisme.
  Ik zou wat meer willen horen over ervaringen in hun gezin en omgeving gaan.

  Ik afwachting van jullie schrijven. Mijn e-mailadres is: mc.hissink@kpnplanet.nl

  Met vriendelijke groet,
  Marianne Hissink-van der Valk

 • 22 augustus 2022 Ik ben op zoek naar een lieve zorgzame vrouw Lees meer

  Mijn naam is Michel en ben 52 jaar oud. Ik woon in Amsterdam en ben op zoek naar een lieve zorgzame Vrouw. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen en zwemmen. Ik hou van uitgaan, op vakantie gaan en lekker eten. Vrouwen bellen of mailen!
  Bij voorbaat dank.

  Met vriendelijke groet,
  Michel Leendertz

  Reacties kun je mailen naar mjleendertz33@gmail.com

 • 22 augustus 2022 Online vriendschap gezocht Lees meer

  Hoi ik heet Jaswir. Ik ben 26 en ik heb mijn diagnose sinds zo augustus 2020. Momenteel ben ik bezig mijn leven weer op de rails te krijgen. En met het fixen van een veilig thuis. Ik ben anders en gedraag mij anders. Ik vind zelf dat het wel een zekere schoonheid heeft, maar je moet het wel kunnen waarderen. Ik zou graag mensen in mijn leven willen hebben die mijn anders zijn kunnen waarderen en van mij houden om mijn anders zijn (hoe ik ben).

  Ik zoek vooral online contact dat vind ik prettig, want daar voel ik me veiliger bij.
  En dan kan ik beter functioneren. Als we elkaar eenmaal wat beter kennen via de e-mail zou ik graag willen vooruit bouwen naar face-callen en uiteindelijk in persoon afspreken.
  Het is voor mij een must dat je zelf ook een persoon uit het Autisme Spectrum bent. Of dat je dit vermoedt.

  Vroeger heb ik veel tijd besteed aan het maken van video games. Ik was hier behoorlijk gepassioneerd over. Ik heb eraan overgehouden dat ik de wereld kan zien als een game vanuit het perspectief van een game maker.
  Ik gebruik mijn kennis van games maken nog vaak om mijn eigen omgeving zo te maken dat ik bijvoorbeeld het best kan leren. Ik merk zelf dat ik veel heb aan deze kennis. Ik denk dat de wereld veel kan leren door te kijken naar hoe games dingen doen. Sommige mensen uit het autisme spectrum voelen zich bijvoorbeeld erg prettig bij gamen, maar juist weer niet op werk.

  Ik heb een tijd lang niet echt passie meer gehad voor iets.
  Maar ik heb tegenwoordig wel weer passie voor iets.

  XP in empathy

  Tegenwoordig heb ik een passie voor Empathie / Inlevingsvermogen (mijn definitie daarvan). Empathie: Definitie best wel breed, maar in ieder geval: grenzen bewaren, inleven in jezelf/inzicht in eigen gevoelens, inzicht in gevoelens van een ander en dichter op één lijn brengen van je eigen denken en voelen, ontwikkelen en onderhouden van relaties. Afspraken maken/conflicten oplossen.

  In games dan kun je XP (ervaring) krijgen in een vaardigheid door bepaalde activiteiten te doen. Hoe ik de wereld zie is alles ook een vaardigheid wat je kunt leren/trainen (XP opdoen). In lotgenotencontact krijg ik XP in Empathy.

  Ik heb voornamelijk problemen in sociale omgang. Als het gevolg van Autistisch zijn in de huidige maatschappij die vooral voor Neurotypische mensen is gemaakt. En ik merk dat tijd besteden aan Empathy training vrijwel al deze problemen eigenlijk oplost en/of verkleint.

  Ik heb veel vervelende ervaringen gehad en nog steeds in sociale omgang. Bepaalde problemen daar liep ik honderden keren in vast en ik kon daar nooit uit komen. Ik liep er elke keer maar weer in vast een vicieuze cirkel. Hierdoor voelde ik me erg slecht. En dat verkleint dan gewoon mijn wereld. Maar dankzij mijn empathy training heb ik momenten gehad waar ik er dan opeens wel uit kon komen (ik loop nog steeds vast, maar niet meer vicieus). Dat voelt erg empowering. En dat is een erg fijn gevoel. Empathy training geeft mij hoop.

  Verder denk ik dat ik misschien wel iets van nieuwe passie heb om een bijdrage te leveren in de autisme community. Als ervaringsdeskundige ofzo? Dat is naar mijn gevoel wel meer betekenisvol werk/tijdsbesteding. Werken aan een meer autismevriendelijke wereld.

  Wat ik zoek in een maatje/vriendschap

  Het is voor mij een must dat je zelf ook een persoon uit het Autisme Spectrum bent. Of dat je dit vermoedt.
  Kwaliteit > Kwantiteit.
  Iemand met wie ik een klik heb.
  Verder vind ik het erg belangrijk dat ik mij veilig voel bij jou. En ook omgekeerd vind ik het belangrijk dat jij je ook veilig voelt bij mij. Voor mij denk ik dat wat betreft veiligheid in ieder geval respect belangrijk is voor mij. Ik vind het belangrijk dat als ik iets niet fijn vind en dat aangeef dat er dan ook echt rekening mee wordt gehouden.

  Ik heb interesse om XP op te doen in inlevingsvermogen. Ik ben zelf erg fan van leren door trial en error. En een vriendschap vormt hiervoor een prima gelegenheid! En als ik dan geprobeerd heb om in te leven in je dan kan ik je daar vragen over stellen ter onderzoek.

  Verder zou ik het leuk vinden om ervaringen met je te kunnen delen en vind ik herkenning fijn. Ook positieve/hoopvolle woorden vind ik fijn.

  Wat ik voor jou kan betekenen

  Ik weet niet hoeveel ik voor je kan betekenen maar ik ben bereid om mijn tijd erin (de vriendschap) te steken en er moeite voor te doen. Enkele ideeën die in mij opkomen: ervaringen delen en van elkaar leren, herkenning bieden, bevestiging bieden bij twijfelen, positieve en hoopvolle dingen zeggen.

  Misschien vind jij het ook wel leuk om XP op te doen in inlevingsvermogen (mijn definitie daarvan). De vriendschap vormt hiervoor een prima gelegenheid.
  Ik ben momenteel bevriend met één andere persoon uit het Autisme Spectrum waarmee ik online contact heb. En ik de trial en error methode heb kunnen uitproberen. En ik ben blij met de resultaten ik merk dat ik een compleet andere persoon ben ten opzichte van voor de vriendschap. Ik denk dat als ik nog 1 à vriendschappen als dat kan hebben, dat ik in een jaar echt ongelooflijk veel zou kunnen leren/groeien.

  Je kunt contact met me opnemen via: negen_jeswer@live.nl
  PS: Ik controleer regelmatig op nieuwe reacties.
  – Jaswir

 • 3 mei 2021 Lieve vrouw gezocht Lees meer

  Ik zoek een leuke vrouw (woonplaats niet belangrijk) om de tijd mee door te nemen, gezellige dingen te doen. Ik ben zelf een 35-jarige man woonachtig in Utrecht.

  Reacties kun je mailen naar fietsweg21@gmail.com
  Groetjes Cube

 • 24 februari 2020 Autidate: Facebookgroep voor Vriendschap en Liefde Lees meer

  Hallo allemaal!

  Ik heb een nieuwe groep op Facebook gemaakt speciaal voor volwassen (18+) autisten voor het vinden van vriendschappen en liefdesrelaties.

  Bevind jij je op het Autisme Spectrum en zou je heel graag een relatie willen met iemand, maar zijn datingapps onsuccesvol? Misschien vind je hier wel iemand! Neem een kijkje op Autidate op Facebook.

  De groep is gratis, laagdrempelig en wordt goed beheerd.

Sluiten
Word nu lid!