Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 9 september 2019 Vrouw (40) met ASS zoekt mensen met ASS die een angststoornis hebben Lees meer

  Hallo,

  Ik heb onlangs de diagnose ASS gekregen en ik heb een angststoornis. Ik ga snel situaties vermijden als ik de mensen om me heen niet kan “lezen”. Ik maak me snel druk over wat anderen van me vinden en vermijd die mensen liever. Ik bevind me het liefst in een veilige omgeving, maar als daarin bijvoorbeeld een conflict ontstaat dan durf ik niet meer naar die omgeving te gaan, wat veel stress oplevert. Ik slik er medicatie voor, maar het blijft lastig.

  Herkenbaar? Hoe ga jij hiermee om? Ik hoor graag van je… Reacties kun je mailen naar silviazijlstra@live.nl

 • 2 september 2019 Nieuwe mensen ontmoeten in Alphen/Leiden Lees meer

  Hallo,

  Mijn naam is Anouk, ik ben 22 jaar en woon in Alphen a/d Rijn. Ik zou het leuk vinden om nieuwe mensen (tussen de 20-30 jaar) te leren kennen in de omgeving van Alphen/Leiden. Ik vind het leuk om uit eten te gaan of ergens te lunchen/borrelen, of een filmpje te pakken. Natuurlijk sta ik ook open voor andere activiteiten!

  Interesse? Stuur dan een mailtje naar: anouk1996x@gmail.com

 • 2 september 2019 Vrouw (57) met late ASS diagnose zoekt vrouwen omgeving Wageningen voor praatgroep Lees meer

  Ik ben aan het bekijken of er in de omgeving van Wageningen oudere vrouwen met een late diagnose ASS (vanaf 40 jaar) interesse hebben in het vormen van een praatgroep. Daarin kunnen we tips uitwisselen over het zich staande houden in de maatschappij en het omgaan met ASS op andere gebieden. Dit geeft ons inzicht in ons veranderde zelfbeeld en hoe op de been te blijven in ons werk en in de maatschappij.
  Misschien is het leuk om bijvoorbeeld één keer in de maand bij elkaar te komen en een specifiek onderwerp te bespreken (van tevoren bekend) onder leiding van een deskundige die aan mij aangaf hier wel oren naar te hebben om dit op te zetten.

  Het wordt geen therapiegroep. Begrip naar elkaar en ondersteuning is heel belangrijk, maar de bedoeling is om meer inzicht te krijgen in je eigen ASS belevingswereld en handvatten om je beter staande te kunnen houden in de ‘normale’ wereld.

  Een dergelijke groep is er niet in Wageningen e.o. Leeftijd vanaf 45 jaar.

  Interesse? Reacties kun je mailen naar tinekemolenaar@tiscali.nl

 • 2 september 2019 Gezocht pretparkmaatje voor zoon (15) Lees meer

  Voor mijn zoon Dirk (14+) zoek ik een pretparkmaatje. Dirk is bijna 15 jaar, heeft PDD-NOS en houdt erg van pretparken. Hij woont in Zuidoost-Brabant, vlakbij Toverland. Hij zoekt een maatje/leeftijdsgenoot (met abonnement) om samen regelmatig naar Toverland te gaan.

  Reacties graag naar j.bell@ursula.nl

 • 2 september 2019 Moeder zoekt contact met andere ouders over bemoeienis jeugdzorg Lees meer

  Hallo, ik ben de (nu) alleenstaande moeder van Charlotte (8 jaar), diagnose midden klassiek autisme met licht zwakke mentale beperking en Adrian (6 jaar), diagnose pdd nos. Ik ben onlangs gescheiden van hun vader, bij wie ik Asperger vermoed en waarmee de samenleving onmogelijk werd vanwege andere relatieproblemen. Ik ben zo dom geweest om hulp in te roepen van het buurtteam op advies van mijn dokter.

  Nu strijd ik sinds meer dan een jaar tegen Jeugdzorg die A mijn dochter wil(de) plaatsen B mijn zoon, die ik zo dom was om “vrijwillig” te laten plaatsen, constant redenen vindt om niet terug te plaatsen bij míj, maar wél bij zijn vader, die dus ook vermoedelijk Asperger hééft. Mijn oproep: ik zou heel graag in contact komen met andere ouders/vaders/moeders die ook slachtoffers zijn van de bemoeienis van Jeugdzorg met hun autistische kind(eren), en hoe zij hiervan af kwamen (juridisch). Ik strijd sinds zo veel tijd bijna alleen (ik ben Française, mijn familie helpt veel maar zij zijn in (Zuid) Frankrijjk en ik zoek steun/advies/contact met andere ouders.

  Eventueel ook buitenlandse gezinnen in Nederland, waar Jeugdzorg ook het contact van de autistische kinderen met hun grootouders in het buitenland beperkte onder het mom van “buiten zijn routine “& ” onwennig terug in pleeggezin”, wat tegen alle wetten&conventies van de rechten van het kind is. Ik hoop lotgenoten te vinden omdat -hoewel ik heel veel gesteund word door vrienden- ik bang ben om mijn strijd tegen JeugdZorg te verliezen.

  Reacties kun je mailen naar Helena, via elenita@planet.nl

 • 12 augustus 2019 Man met Asperger (52) zoekt vriendin Lees meer

  Ik ben een leuke, interessante man met Asperger. Ik ben 52 en woon in Leiden. Ik heb filosofie gestudeerd en ben hoofdredacteur van De Vrijdenker. Verder ben ik vrijwilliger bij het Spinozahuis en organiseer ik culturele activiteiten. Ik heb veel bezigheden en interesses en heb best een leuk leven. Ik zou dit leven echter graag willen delen met een leuke vriendin. Ik zoek een leuke, lieve vrouw die in ieder geval weet wat het is om te leven met autisme.

  Reacties kun je mailen naar raymondvanes@gmail.com

 • 12 augustus 2019 Vrienden gezocht voor zoon (14) in Purmerend Lees meer

  Hallo allemaal, ik ben Shirley, moeder van Michon van 14 jaar jong. Michon heeft behoefte aan contacten met leeftijdsgenoten. Hij durft niet naar een club of vereniging waardoor het moeilijk is om aansluiting te vinden. Michon zit te ver op school om met andere jongeren te kunnen afspreken.

  Ik ben daarom op zoek naar andere jongeren die ook behoefte hebben aan een vriend. Wij wonen in Purmerend.

  Reacties kun je mailen naar shirleypeet@live.nl

 • 5 augustus 2019 Jongen (20) zoekt vriend(in) in de omgeving van Veenendaal/Ede Lees meer

  Hoi ik ben Ronald 20 jaar, Ik woon in Bennekom.
  Ik ben op zoek naar iemand, die het leuk vind om met mij
  te gamen, zwemmen, vissen of gezellig een terrasje te pakken.
  Maar wil ook graag nieuwe dingen ondernemen.
  Wel graag iemand van ongeveer dezelfde leeftijd.

  ronaldvdweerd@gmail.com

 • 5 augustus 2019 Trainingsmaatje fitness gezocht in Amsterdam (Basic Fit) Lees meer

  Ik zoek een trainingsmaatje om samen mee te sporten voor motivatie en gezelschap om mijn conditie op peil te houden en om meer spieren te krijgen ofwel te behouden.

  Ik ben een man van in de 40, zie er jonger uit, redelijk sportief en altijd wel in beweging, hou van gezond leven en eten. Mijn autisme zie je niet aan de buitenkant, wat veel voordelen biedt maar daarentegen is het er wel en een bezoek aan de sportschool kan juist zorgen voor een negatieve spanning en dat is echt zonde, maar ik hoop met een trainingsmaatje dit onder controle te krijgen.

  Ik sport bij Basic Fit in Amsterdam en het zou leuk zijn om minimaal 2 keer in de week met jou krachttraining/fitness te doen.

  Met veel genoegen kijk ik uit naar jouw reactie, sportieve groet, Patrique

  Reacties kun je mailen naar patrique_020@outlook.com

 • 5 augustus 2019 Mensen ontmoeten in Leiden 20-30 jaar Lees meer

  Hi!
  Ik ben Valerie, 24 jaar en woon in Leiden. Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te ontmoeten in Leiden,  in de leeftijd tussen de 20-30 jaar.
  Misschien kunnen we een keer wat organiseren met een groep om iets te drinken of iets te ondernemen, zoals wandelen.
  Lijkt het jou wat om mee te doen? Stuur mij dan een mailtje 🙂
  Groetjes, Valerie
  Mail: valerieroos2@gmail.com