Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 4 maart 2021 Contact vrouwen met autisme Lees meer

  Ik (vrouw van 32 met ASS-1, universitair opgeleid) ben op zoek naar contact met andere vrouwen met ASS om te kunnen praten over wat ASS nu betekent en er anders mee leren om te gaan.
  Zin om in contact te komen?

  Mailen kan op e.severijns@gmail.com

 • 19 februari 2021 Partners van mensen met autisme in regio Tilburg Lees meer

  Graag kom ik in contact met partners van mensen die op latere leeftijd met autisme zijn gediagnosticeerd. Om af en toe samen te komen om even te kunnen bijtanken, ontladen, te lachen, te huilen of te praten. Om even alle aandacht aan jezelf te mogen geven.

  Het liefst zou ik een kleine contactgroep willen vormen, alle leeftijden welkom. Regio Tilburg, maar verder mag ook natuurlijk! Ik ben 60 jaar en mijn partner is een vijftal jaar bekend met ASS.

  Interesse? Reacties kun je mailen naar jcmvaniersel@gmail.com

 • 5 februari 2021 Contact muziek luisteren Lees meer

  Hallo ik ben Ivo van der Wal en ik ben 42. Ik woon in Amersfoort. Ik zoek contact met iemand die met mij muziek wil luisteren. Ik luister met name naar onder andere REM, Nirvana, DEUS, Pearl Yam en Artic Monkeys. Ik lees ook veel poptijdschriften. Het lijkt mij fijn dit met iemand te delen.

  Reacties kun je sturen naar avdw35@hotmail.com

 • 5 februari 2021 Maatje gezocht Lees meer

  Ik ben op zoek naar een maatje om bijvoorbeeld te wandelen in het bos of park, naar de film te gaan, samen eten/ koken en/ of een potje te kaarten. Ik ben een alleenstaande man van 46 met autisme die af en toe eens iets leuks wil ondernemen. Mijn hobby ’s zijn: films, modelbouw, gaming en Star Trek.

  Reacties kun je sturen naar danielaalders@kpnmail.nl

 • 19 december 2020 Man (29) zoekt vriendschap/relatie met vrouw Lees meer

  Goedemiddag, ik ben Mitchell (29 jaar) en woon begeleid in Wommels. Ik werk 3 dagen bij de Peugeot dealer in Leeuwarden.

  Ik zoek een man of vrouw tussen 18 – 29 jaar voor vriendschap of een relatie. Reacties kun je mailen naar mickey@live.nl

 • 18 december 2020 Man (28) met ASS zoekt platonische vrienden Lees meer

  Hallo, Ik ben: Nedim, 28 jaar, woonachtig in Katwijk aan Zee.
  Energiek, aanwezig, lief, eerlijk, direct, apart, intelligent en gevoelig.

  Ik zit op het autisme spectrum. Ik scoor laag op de schaal van autisme voor:

  • Fantasie (ik heb veel fantasie)
  • Sociale interactie (ik ben extravert, maar heb nog wel problemen met sociale hints e.d.)
  • Sensorische overprikkeling (mijn zintuigen zijn wel sterker dan die van de meeste mensen zonder autisme/ASS, maar ik raak er niet overprikkeld door).

  Het meeste van mijn vrije tijd gaat naar games, koken en de piano.

  Ik ben op zoek naar platonische vrienden, game maatjes, internet vrienden, met ASS of autisme. Het liefst (maar niet verplicht) met de eigenschappen:
  Intelligent, spraakzaam, communicatief, houdt van games(video of bordspellen) en duidelijk in wat ze willen.

  Daarnaast worden de volgende kwaliteiten die vaak voorkomen bij autisme/ASS ook gewaardeerd:
  Eerlijk, direct, logisch en gevoelig.

  Als je geïnteresseerd bent, meer wilt weten of vragen hebt, mail me dan op: nedo_senatra@hotmail.com

  Alsjeblieft, dankjewel, toedele-doeidoei 🙂

 • 17 december 2020 lotgenoten Lees meer

  Hallo. Ik ben al jarenlang op zoek naar lotgenoten, nog nooit via de NVA geprobeerd, en dan in het bijzonder naar vrouwen op leeftijd. Ik ben wel hetero, hoor. Ik ben 59 jaar, bijna 60 jaar en wil graag weten hoe een ander met ass en adhd in het leven staat en met problemen omgaan. Overijssel is mijn regio waar ik woon, maar de lotgenoten mogen ook uit andere regio’s komen. En als het goed klikt, wil ik samen of met een aantal personen eens graag op vakantie naar Servilla, Spanje, want een georganiseerde groepsreis is te vermoeiend.

  Reacties mogen naar: jgh.list@kpnmail.nl

 • 2 december 2020 Vriendschap Lees meer

  Mijn naam is Larisse, ik ben 29 jaar en woon in Almere. Ik zoek een vriendin om samen leuke dagjes weg mee te doen. Zoals Thermen Lamer, aqua mundo eemhof, tikibad duinrell, aqua mexicana, walibi, dolfinarium en orchideenhoeven. Het liefst tussen 25 en 35 jaar en wonend in de omegeving van Almere.

  Reacties kunnen naar larisse91@hotmail.com

 • 25 november 2020 Leuke vrouw met Asperger gezocht Lees meer

  Ik ben op zoek naar een leuke vrouw met asperger om een leuke relatie mee op te bouwen. Ik ben 58 jaar en woon in Culemborg.

  Reacties kunnen naar: r.boomhouwer@ziggo.nl

 • 25 november 2020 Ik zoek een vriend om bij te komen logeren Lees meer

  Hallo,

  Ik ben een jongen van 19 jaar oud, Ik ben licht autistisch, ik voel me heel erg eenzaam en ik heb een nare thuissituatie. Ik zoek een vriend die van alle leeftijden mag zijn om mee te gamen of te logeren.

  Groetjes

  Johan

  Reacties kunnen naar: jvanderheide2001@gmail.com

 • 18 november 2020 Lotgenotencontact ervaringsdeskundigheid werk/studie/wonen/hobby's/toekomst jongvolwassen Lees meer

  Hey hallo,
  Mijn naam is Michael, en ik ben 25 jaar oud. Woonachtig in Rotterdam en begin dit jaar kreeg mijn leven meer betekenis voor mezelf doordat ik weet dat ik leef met een bijzonderheid autisme.

  Niet dat het leven alleen maar leuk en makkelijk is door het hebben van autisme. Juist die andere kant vind ik ook interessant. Wat houd jullie zoal bezig. Wie oh wie… lijkt het leuk om met mij op een vriendschappelijke basis dit contact met mij aan te gaan.

  Ik heb een bepaald iets in mezelf dat ik graag met mijn ervaringen in dit leven uiteindelijk ook andere mensen zou willen helpen. Mijn ervaringen uiteindelijk professioneel inzetten. Met een mogelijkheid tot het volgen van een opleiding tot ervaringsdeskundige. Misschien heeft er iemand hierin ervaring.

  Wie staat er open voor om mij beter te leren kennen. En een leuke vriendschap met mij op te bouwen. Woon jij een beetje in mijn omgeving en ben je van mijn leeftijd. Vind je jouw leven ook interessant. Vind je het psyche belangrijk. En wil je ook juist daarover praten. Let me know.

  Misschien heb je zelf wel ervaringen in het inzetten van jouw ervaringsdeskundigheid/kwetsbaarheid. Misschien komt er een leuke reactie uit voort. Je kunt mij appen of wat dan ook 0613879494. Of wellicht via de mail: m.s.deman@gmail.com.

  Groetjes en wellicht raken we in contact met elkaar.

  Michael

 • 18 november 2020 Vriendin gezocht Lees meer

  Ik ben een lieve intelligente man met ASS van 54 met brede interesses. Ik organiseer onder andere culturele activiteiten. Ik heb 2 katten waar ik dol op ben. Koken is een van mijn hobby’s. Daarnaast lees ik graag. Ik ben op zoek naar een leuke vriendin voor een serieuze relatie.

  Reacties kunnen naar: raymondvanes@gmail.com

 • 28 oktober 2020 Autistische man zoekt (autistische) vrouw Lees meer

  Autistische gescheiden man (51), vader van 3 kinderen zoekt leuke vrouw in de buurt, eventueel ook autistisch. Ik geloof dat dat kan werken omdat we mekaar ook begrijpen. Is geen must maar mag wel. Ze mag ook jonger zijn dan ik tot ongeveer van mijn leeftijd. Ik val op jonger. Liefst op scooterafstand van mij, ik heb geen auto wel een scooter. Of ze moet graag naar mij toe willen komen. Ik woon in Renkum, dat ligt tussen Arnhem en de Utrechtse provincie grens.

  Reacties mogen per email: ronald.blijlevens@gmail.com

  Of reageer via whatsapp: 06 – 28 39 74 65

 • 28 oktober 2020 Vrienden gezocht in A'dam Lees meer

  Ik ben een 26 jarige man, zelfst.wonend in Amsterdam samen met mijn kat. Ik hou van gamen en series kijken en ik zoek anderen die dit ook leuk vinden en waarmee ik dit misschien samen kan doen.
  Het lijkt mij leuk om een paar keer per maand af te spreken. Hopelijk tot snel! Reacties graag via begeleiding: mandy@autvit.nl

 • 26 oktober 2020 Vriendschap Lees meer

  Hallo lieve mensen
  Mijn naam is Raymond, ik ben 48 jaar.
  2 jaar geleden is er bij mij de diagnose ASS vastgesteld.
  Ik heb er moeite mee om in contact te komen met mensen terwijl het voor mij beter zal zijn dat ik mensen om me heen heb om leuke dingen te doen zoals lekker een stuk lopen met mijn honden of samen te fotograferen enz enz.
  Ik zoek niet alleen een maatje om leuke dingen te doen maar ook een luisterend oor.
  Wat voor mij belangrijk is wederzijdse acceptatie en respect.
  Voor mij is het moeilijk om de eerste stap te zetten maar als ik de eerste stap heb gezet en er is een klik dan ligt er een leuke periode voor de boeg.
  Je mag mij altijd een pb sturen als je het leuk zal vinden om samen met mij leuke dingen te ondernemen.

  Reacties kan je sturen naar: raymondhulstaert@live.nl

 • 17 september 2020 Auti-café Wageningen Lees meer

  Elke tweede dinsdag van de maand organiseert IBASS: Auti-café Wageningen. Spellen spelen en, NIEUW, treffende themagespreken gerelateerd aan autisme. Adres: Stadatelier ‘Ons Huis’ in Wageningen. Voor aanmelding en meer informatie: www.ibass.nl/auticafe-wageningen of neem contact op met Karlijn (06-416655038)

 • 25 augustus 2020 Speciaal instagram account over autisme Lees meer

  Wie ben ik?

  Mijn naam is Yoni van Ekkendonk. 28 jaar oud en ik leef met verschillende diagnoses en beperkingen. Elke dag opnieuw moet ik leren vechten voor een plekje in deze maatschappij. Door mijn sterke verbale intelligentie loop ik mijn hele leven al te kampen met ernstige overvraging. Ik oog voor de buitenwereld als een vrouw die normaal kan functioneren.

  Ik vind het belangrijk om deels de regie in eigen hand te kunnen behouden. (Met de juiste ondersteuning!) Ik ben een sociaal en ondernemend type, ik heb een vlotte babbel en maak snel en makkelijk contact met andere mensen. Als jong meisje begon mijn passie voor het schrijven tot recht te komen.

  Toekomstgericht hoop ik mijn dromen en ambities werkelijkheid te laten worden. Ik heb in mijn jonge leven al heel erg veel meegemaakt en ik vind het belangrijk om openlijk mijn verhaal te delen. Als Ervaringsdeskundige wil ik andere mensen begeleiden in het proces van acceptatie. ”Jezelf openlijk durven laten zien”

  Ik vind het belangrijk dat mensen met psychische problemen een stem krijgen in deze maatschappij.

  Foute Diagnose,

  Als jong meisje ben ik gediagnosticeerd met Asperger. (Met een normale tot hoge intelligentie!) Iedereen dacht altijd dat mijn angsten, vooral gebaseerd waren op psychische problemen. Ik loop heel mijn leven te kampen, met ernstige overvraging. Op mijn 17de is de diagnose Lvb geconstateerd. Een lang proces op zoek naar acceptatie!

  Mijn oude psychiater, dacht zelfs dat ik aspecten had richting hoogbegaafdheid. Door mijn sterke verbale intelligentie, wordt ik altijd gezien als iemand met een normale begaafdheid. Ik kan vaak de gevolgen van mijn gedrag niet goed overzien. Mensen oordelen vaak onterecht over mij als persoon. (Dat vind ik moeilijk om te accepteren!) Toekomstgericht hoop ik steeds beter te leren functioneren.

  Ik sta altijd open voor eventuele vragen?

  Wil je op de hoogte blijven van mijn ups en downs? Neem gerust een kijkje op Www.instagram.com/yonivanekkendonkk_

  Met Vriendelijke Groet
  Yoni van Ekkendonk

 • 23 juli 2020 Contact gezocht!

  Graag zou ik contact willen maken met een vrouw van rond mijn leeftijd die net als ik behoefte heeft aan gezelligheid, plezier en het delen van interesses.

  Lees meer

  Hallo, ik ben David. Ik ben 29 jaar oud en woon zelfstandig in Leiden in een leuk hofje. Van beroep ben ik vertaler en ik werk momenteel bij het Nationaal Archief in Den Haag. Graag zou ik contact willen maken met een vrouw van rond mijn leeftijd die net als ik behoefte heeft aan gezelligheid, plezier en het delen van interesses. Mijn grote passie is film en mijn andere hobby’s zijn muziek, piano spelen, tennissen, hardlopen, lezen en lekker eten. Vrienden en familie beschrijven mij als lief, betrouwbaar, slim en humoristisch.
  Mocht dit bericht met je aanspreken, neem dan contact met mij op via djvoncken@hotmail.com.

 • 29 mei 2020 Lotgenotencontact gezocht (20-30 jaar / Zuid-Holland) & Anders Lees meer

  Lieve lezers,

  Mijn naam is Michael, 25 jaar oud en woonachtig in Rotterdam. Ik zou het fijn vinden om ervaringen uit te wisselen als het gaat om het Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Natuurlijk hoop ik ergens dat er een mooie vriendschap(pen) kan ontstaan. Begin dit jaar heb ik de diagnose ASS gekregen en ik vind het fijn om ervaringen daarin te delen. Sharing is caring!

  Omdat door de crisis bijeenkomsten lastig zijn hoop ik meer op het 1 op 1 contact. Ook al is het maar 1 reactie dat zou ik al erg waarderen. Ik hoop zelf ook wat bij te dragen in het contact naar jou. Ervaringen delen is heel mooi, kwetsbaar en persoonlijk. En ik leer er gewoon heel erg van. Ook om mij meer te accepteren, omdat autisme niet iets goeds of iets slechts is. Het is gewoon wie ik ben en een anders is wie hij of zij is.

  Laat mij gerust iets weten. Ik heb een mailadres m.s.deman@gmail.com waarop je mij zou kunnen contacten. En natuurlijk sta ik ook open voor andere verzoeken. Ik weet dat het lastig is om aandacht in beslag te nemen. Wil je iets delen, je mag het delen, ik luister graag. Ik hoor graag van van alles. Groetjes en het beste.

 • 14 mei 2020 Man (41) zoekt gezellige vriendin in de regio Ridderkerk / IJsselmonde / Barendrecht Lees meer

  Mijn naam is Marciano, ik heb een lichte vorm van autisme.

  Mijn begeleider omschrijft mijn autistisme als een positieve karaktereigenschap. Dit uit zich in een vrolijke, sensitieve en enigszins kritische persoonlijkheid. Mijn 3 hondjes zijn mijn grote hobby. Daarnaast werk ik een aantal dagdelen per week. Mijn sociale vaardigheden zijn prima, maar ik mis iemand waarmee ik gezellige activiteiten kan doen zoals wandelen, gezellig koken, of gewoon een film kijken.

  Ik wil graag mijn levensvreugde en energie delen met een leuke vriendin die zichzelf in mij herkent en ook behoefte heeft aan een vriend.

  Stuur jij mij een leuke mail, waarin je jezelf in het kort omschrijft? wie weet kunnen we vrijblijvend een afspraak maken. Reacties kun je sturen naar: romano_912@hotmail.com

   

 • 24 februari 2020 Autidate: Facebookgroep voor Vriendschap en Liefde Lees meer

  Hallo allemaal!

  Ik heb een nieuwe groep op Facebook gemaakt speciaal voor volwassen (18+) autisten voor het vinden van vriendschappen en liefdesrelaties.

  Bevind jij je op het Autisme Spectrum en zou je heel graag een relatie willen met iemand, maar zijn datingapps onsuccesvol? Misschien vind je hier wel iemand! Neem een kijkje op Autidate op Facebook.

  De groep is gratis, laagdrempelig en wordt goed beheerd.

 • 29 januari 2020 Man zoekt vrouw/lotgenote Lees meer

  Ik ben Deniz (45) jaar jong, ben een man en heb meerdere diagnoses o.a autisme, matig verstandelijk beperkt, en woon in een woonvorm in Reek waar ik het naar mijn zin heb.

  Mijn werk bestaat : uit licht huishoudelijke dagbesteding o. a Koffie/thee verzorgen/koken, vaatwasser in/uitruimen

  Mijn hobby’s: toeren met de snorscooter, reizen met het OV, lezen, koken, filmpje pakken, muziek luisteren, fotografie ,en nog veel meer Dit doe ik altijd alleen en dat kan ook gezellig zijn..

  Maar toch heb ik het idee dat ik iets mis. Ben al zo lang op zoek naar een lotgenote/maatje/partner, liefst rond mijn leeftijd vanaf 40+ tot ongeveer 55+, om samen leuke dingen mee te ondernemen ongeveer 1 a 2 x per maand.

  Ben benieuwd naar jou hobby’s. Vind je dit berichtje leuk en wil je contact met mij? Wil je me dan bellen of app dan naar 06-10635669.

 • 10 december 2019 Gezocht: vrouwen/mannen met ASS met een Aziatische / islamitische achtergrond t.b.v. vriendschap Lees meer

  Hallo, ik ben een dertiger, een vrouw met een Aziatische achtergrond. Ik heb ASS en ook ADD. Ik heb behoefte aan contact met personen met ASS met een niet-Westerse ( Aziatische, islamitische) etniciteit. We zouden ervaringen kunnen delen, hoe gaan we om met een dergelijke gevoelige diagnose in onze culturele omgeving? In mijn Aziatische en islamitische omgeving is het een taboe onderwerp. Je hebt jezelf onbedoeld als ‘ongeschikt, gek, ‘ verklaard als je het vertelt over je autisme. Maar ook; hoe is het dan mogelijk, je komt ‘ontwikkeld’ over? Ik camoufleer en anticipeer nog best vaak en ik put de kennis uit mijn levenservaring. Ik ontwijk van jongs af aan mensen vanwege drukte die ik ervaar en de onduidelijkheden. In een Aziatische en of islamitische cultuur is zijn er meer zaken die taboe zijn en dingen op gevoel worden gedaan. Ik ervaar een mijnenveld in Aziatische en of islamitische omgevingen.

  Wellicht kunnen we leren van elkaar en kan er een vriendschap zich ontwikkelen te zijner tijd.

  Ik ben een wandelaar, spreker , denker, denken over het denken, en mijn leven min of meer toewijden aan mijn idealen. Ik heb dagbesteding en begeleiding. En opgeleid aan de universiteit. Ik woon in de regio Zuid-Holland. Een Einzelgänger met een hoofdletter. Het leven, onbepaald, staat nog altijd open en onbepaald voor ons allemaal. Ik probeer ook een ‘goede’ luisteraar te worden.

  E-mail me voor vragen, suggesties, ideeën: epiphyte.solid@gmail.com.

  Vriendelijke groeten,
  Epiphyte- >vrouw-dertiger-ontwikkelaar in ontwikkeling.

  * Epiphyten als planten hebben andere organismen en planten nodig voor hun ontwikkeling maar i.t.t. de parasitaire organismen verbruiken ze de hulpbronnen niet. Ze zijn wel aantrekkelijk voor parasieten.

Sluiten
Word nu lid!