Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 28 mei 2024 Op zoek naar woninginitiatief met WLZ-indicatie Lees meer

  Goedendag!
  Ik ben op zoek naar een woning initiatief waar je kan wonen met een WLZ indicatie! En waar autisme ervaring gewenst is! Alle suggesties zijn welkom! je kunt je reactie mailen naar THB.koerntjes@hotmail.com

 • 14 mei 2024 Vacature: Medewerker Inkomensheffing, Omzetbelasting, Loonheffing of Vennootschapsbelasting (HBO/WO) Banenafspraak Lees meer

  Deze vacature is specifiek opengesteld voor kandidaten die onder de Banenafspraak vallen, een doelgroepregistratie is een voorwaarde.

  Organisatie: Belastingdienst Midden- en Kleinbedrijf (MKB)
  Locatie: Arnhem
  Startdatum dienstverband: In overleg, afhankelijk van gesprekken en afgifte VOG
  Verwachte duur: 1 jaar, met uitzicht op verlenging en vaste baan
  Deadline solliciteren: doorlopende vacature tot 1 juli 2024 (wij kunnen tussentijds kandidaten
  voorstellen)
  Opleidingsniveau: Geen eis, wel aantoonbaar hbo/wo werk- en denkniveau
  Aantal contracturen per week: 24 – 36 uur per week (opbouw mogelijk)
  Salaris: Schaal 6, 8 of 10 conform cao Rijk, afhankelijk van kennis en ervaring (minimaal €16,64 bruto
  per uur)
  Reiskosten: volledige OV vergoeding, fiets: € 0,21 per km, auto: € 0,07 per km (max. €3,49 per dag)

  Wat ga je doen?
  Aan de hand van een traject van werkend leren word je binnen de Vakschool MKB opgeleid en verricht je werk binnen de verschillende belastingmiddelen en -processen. Daarin richt je je op
  werken met ondernemend Nederland vanuit Belastingdienst MKB. Gedurende het opleidingstraject onderzoekt de Belastingdienst samen met jou welke werkzaamheden het beste bij jou passen en helpen ze je inzetbare kwaliteiten te ontdekken. Door je tijdens je leertraject in te zetten op verschillende beschikbare werkzaamheden, geven we samen je loopbaan richting naar een passende functie.
  Jij verricht je werk binnen de aanslag- of aangifteregeling op basis van vooraf bepaalde risico’s die voor de diverse belastingjaren kunnen verschillen. De op die wijze geselecteerde aangiften/posten bekijk je nader en neem je vervolgens in behandeling. Dat houdt in dat je de aangifte/post op juistheid controleert.
  Andere voorbeelden van werkzaamheden zijn het behandelen van verzoeken, controleren van aangiften, behandelen van bezwaarschriften en andere fiscale taken. Waar nodig overleg je met
  ondernemers en hun adviseurs over de afhandeling hiervan. Bij alles wat je doet, werk je nauw samen met je collega’s, de vaktechnische adviseurs en de vaktechnische coördinator

  Wat breng jij mee in deze functie?
  – Je staat op het moment van solliciteren in het doelgroepregister van het UWV. Weet je dit niet zeker? Controleer dit dan eerst via deze link: UWV Doelgroepregister check
  – Je hebt aantoonbaar een hbo werk- en denkniveau (diploma niet noodzakelijk);
  – Werkervaring of aantoonbare affiniteit met fiscaal recht;
  – Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met Inkomensheffing, Omzetbelasting, Vennootschapsbelasting of Loonheffingen of bent bereid je hierin te laten opleiden;
  – Je kunt goed met meerdere computersystemen tegelijk werken;
  – Je bent nauwkeurig, communicatief vaardig en kan goed samenwerken;
  – Je hebt een goede schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal.
  – Klantcontact is voor jou geen probleem.
  – Je bent bereid om tijdens het werk opleidingen te volgen om je te blijven ontwikkelen.

  Inwerken, hoe doen wij dat?
  Samen met jou kijken we hoe je invulling kunt geven aan deze functie en wat je daarbij nodig hebt middels een gedegen inwerktraject. De Vakschool MKB biedt je een veilige werkomgeving met
  begeleiding, waarna je, als je er aan toe bent, kunt doorstromen naar een werkplek binnen één van de teams van MKB. Er zijn interne werkbegeleiders en interne jobcoaches die hierbij ondersteunen.
  Met jouw leidinggevende bepaal je wat een goede start in aantal werkuren is en deze mag je vanaf 24 uur opbouwen tot maximaal 36 uur.
  Vanuit Randstad Participatie zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen en begeleiden van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je krijgt dus ook vanuit ons de benodigde begeleiding in het voortraject én wanneer je voor ons aan het werk bent.

  Wat hebben wij van je nodig?
  – Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van het
  sollicitatieproces. We vragen je daarom vooraf te controleren of dit voor jou mogelijk is via: https://vogcheck.justis.nl/
  – We ontvangen graag bij je sollicitatie een motivatiebrief, 2 referenten en je hoogst behaalde diploma.
  Heb jij interesse en zie je jezelf in deze functie werken? Dan ontvangen wij graag je curriculum vitae en een motivatie via nicolette.ligtvoet@randstadrisesmart.nl of bel voor vragen naar:
  06-20166717.

 • 14 mei 2024 Ik zoek een leuke vriendschap Lees meer

  Ik ben een spontane eerlijke directe vrouw van 27 jaar wonend in Nijkerk ik reis graag met de trein naar Zwolle 🙂 ik zoek een leuke vriendschap leeftijd van 22 tot met 45 jaar! Ik zoek iemand waar ik leuke dingen kan ondernemen zoals lunchen,dagjes uit, of gezellig nr een festival (hardstyle house metal reaggeaton) concerten gaan films kijken,Gamen samen achter de Switch,In de natuur wandelen.

  Vriendschap gezocht volgende woonplaatsen Nijkerk, Zwolle, Harderwijk, Putten, Ermelo, ’t Harde, Wezep, Amersfoort, Utrecht, Baarn, Hilversum, Leusden, Soest, Nijkerk. Ik ben ov afhankelijk maar ik reis graag!. Als je interesse hebt dan kan je e-mailen naar naomisandoz6@gmail.com

 • 6 mei 2024 Gezocht: respondenten voor bachelorscriptie Lees meer

  Ik ben Jeroen van Walsem, student Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht met een diagnose ASS. Voor mijn bachelorscriptie onderzoek ik hoe de duurzame inzetbaarheid van mensen met ASS verbeterd kan worden. Hierbij wordt speciaal aandacht besteed aan de rol van HR-beleid. “Duurzame inzetbaarheid” betekent dat men lang productief kan blijven en in goede gezondheid en met plezier kan werken.

  Ik wil interviews houden met mensen met ASS die op dit moment werkzaam zijn of werk hebben gehad. Met hen ga ik graag in gesprek over hun werk, hoe ze denken duurzaam inzetbaar te blijven en wat het HR-beleid voor effect heeft op hoe ze werken. Interviews duren 45 minuten en zullen veelal via Microsoft Teams worden gehouden. Interviews op locatie zijn alleen mogelijk als de locatie niet te ver van Rhenen/Veenendaal ligt.

  Bent u iemand met ASS die werkt, dan zoek ik u!
  Als u zich wil laten interviewen, helpt u mijn onderzoek vooruit, maar levert u ook een bijdrage aan de arbeidsperspectieven van de ASS-community.
  Uw identiteit blijft geheim en alle interviewdata wordt na afloop van het onderzoek vernietigd. Bovendien krijgt u als eerste de resultaten te zien.

  Geïnteresseerd? Neem contact met mij op via j.r.j.vanwalsem@students.uu.nl.

  Alvast bedankt!

 • 17 april 2024 Lotgenotencontact gezocht Lees meer

  Ik (M/40) zoek (een) andere autistische man(nen) tussen de 25 – 55 die net als ik een relatie hebben met een vrouw die niet autistisch is, om ervaringen en gedachten uit te wisselen, met als doel nieuwe inzichten te krijgen en mogelijkheden te zien, die mijn (en hopelijk ook jou) relatie verbeteren.

  Verkeerd worden begrepen, ondoordachte woordkeuzes, overprikkeld van een discussie, een plagerig bedoelde opmerking die helemaal verkeerd valt… Komt dit jou bekend voor? Of nog beter: je hebt met je partner al lang een gezonde weg kunnen vinden.

  Schroom niet om een mailtje te sturen. Mijn intentie is gewoon afspreken, luchtig en informeel, sta open voor vriendschap.

  tacogooiker@hotmail.com

 • 11 april 2024 Hoe kinderen met autisme de wereld ontdekken? Deelnemers (6-8 jaar) gezocht voor wetenschappelijk onderzoek Lees meer

  Wij zijn een team onderzoekers van het Baby & Child Research Center van het Donders Center for Cognition in Nijmegen (babyandchild.nl) dat een wetenschappelijk onderzoek doet naar hoe kinderen met autisme de wereld ontdekken. Dit onderzoek is getiteld: “Volg de Vogels.” Wij zijn op zoek naar gezinnen die hieraan mee willen doen.

  Hoe ontdekken kinderen de wereld?
  Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. De onderzoekers willen graag weten hoe kinderen met autisme de wereld ontdekken. Voor het onderzoek “Volg de vogels!” zijn zij op zoek naar kinderen tussen de 6 en 8 jaar met én zonder autisme diagnose.

  Wat houdt deelname in:
  – Tablet spel “Volg de vogels”
  – Een intelligentietest
  – Vragenlijsten voor de ouder/verzorger over uw kind

  De afspraak duurt ongeveer 1,5 uur in totaal. U krijgt de resultaten na het onderzoek toegestuurd!

  Waar:
  Het onderzoek vindt plaats in Nijmegen (Baby and Child Research Center, locatie Thomas van Aquinostraat).

  Meer informatie
  Wilt u meer weten, bekijk dan deze video: https://www.youtube.com/watch?v=hYbrzB3VBQw&feature=youtu.be

  Of bezoek de deze website https://babyandchild.nl/volg-de-vogels-deelnemers-gezocht/.

  Meedoen:
  Als u het leuk lijkt om mee te doen aan dit onderzoek kunt u een email sturen naar volgdevogels@donders.ru.nl .

 • 3 april 2024 advies mbt diagnostiek Lees meer

  Graag kom ik in contact met mensen waarbij de diagnostiek niet soepel is verlopen i.v.m. onjuiste anamnese door ouders of bijvoorbeeld wel de diagnose hebben gekregen zonder dat er gebruikt is gemaakt van anamnese naasten. ik heb dus een hulpvraag hoe ik dit het beste kan oplossen.
  Tevens ben ik op zoek naar nieuwe vriendschappen. Ik ben 51 jaar en nog niet officieel gediagnosticeerd maar wel met een sterk vermoeden.

  Reactie mogen naar: clearmanuela@gmail.com

 • 11 maart 2024 "Vrienden" die "anders" zijn.. gezocht tussen de 15-20 jr. Lees meer

  Hoi! Ik help mijn zoon van 18 even in de zoektocht naar vrienden die net als hij “anders’ zijn dan gemiddeld. (Hij heeft pdd nos) Dit omdat het nogal een zoektocht is helaas…
  Hij is een rustige maar gezellige jongen die helaas gestopt is met de opleiding ICT MBO4, de prikkels zijn teveel. Daar ligt wel zijn intresse.. maar dat komt in de toekomst wel weer goed. Op dit moment mist hij het wel erg om in contact te zijn met leeftijdsgenoten, hij had niet veel met drukke leerlingen en helaas geen klik kunnen vinden tot nu toe voor vriendschap (op een enkele vriend na van vroeger). Hij zoekt iemand om gezellig samen iets te ondernemen en/of te gamen (bijvoorbeeld fietsen,wandelen, kletsen, lol hebben,bioscoop of dammen of darten, tafeltennis en badmintonnen vind hij ook leuk. Ben jij die persoon tussen de 15-20 die dat ook leuk lijkt? Laat het aan ons weten via Keet.info456@gmail.com! Wie weet komt er een leuke vriendschap uit voort -:)

  Wij wonen in Harderwijk en zn moeder wil wel voor taxichauffeur spelen, mits de afstand te doen is.

  Groetjes

 • 23 januari 2024 Opzet lotgenotencontact vrouwen (vanaf 45 jaar) met autisme Lees meer

  Ik ben 56 jaar en heb op latere leeftijd de diagnose autisme ((en add) gekregen. Ik zou graag in contact willen komen met vrouwen, vanaf 45 jaar bij wie op latere leeftijd ook de diagnose autisme is gesteld.

  Met mijn partner wil ik iets gaan opzetten voor onze specifieke groep. Ons idee is om dit te doen In een ontspannen setting met meerdere vrouwen. Daarbij zijn alle onderwerpen bespreekbaar. Samen willen wij in kaart brengen welke behoefte er bij jullie leeft. Maar daar hebben wij jullie voor nodig.

  Je mag alles bij mij op tafel gooien. Denk out of de box, daardoor ontstaan de beste, leukste en mooiste ideeën. Er is weinig voor vrouwen boven een bepaalde leeftijd en daar willen wij verandering in brengen. Wij geloven sterk in de samenwerking en kracht van vrouwen.

  Ik hoor graag van je,

  Groet, Anna

  P.S. ik heb de papieren voor coach autisme

  Reacties kunnen naar: anna.w.vink@gmail.com

 • 16 januari 2024 Ik zoek een relatie met vrouw ± 24-32 jaar, ook buiten provincie Utrecht Lees meer

  Hey :)! Ik ben Martijn, een ondernemende heteroseksuele jongeman van 31 jaar. Mensen in mijn omgeving omschrijven mij als enthousiast, sociaal, een doener, humorvol, initiatiefnemend en momenteel wat onzeker. Ik heb een gezonde levensstijl en geniet ervan om bij familie en vrienden te zijn. En vind het leuk om mensen te ontmoeten.

  Hobby´s: hardlopen, films/documentaires kijken, bordspelletjes, muziek luisteren, gitaar spelen en gezond eten koken.

  Buiten de deur ga ik graag naar een museum, dagje naar een stad, sauna, suppen, attractiepark of maak ik een wandeltocht in de natuur. Dan geniet ik van de mooie details, bijvoorbeeld een torenvalk die voorbij vliegt. Ook vind ik slow travel heel leuk, er zijn verschillende landen die ik ooit eens wil zien.

  Het lijkt mij fijn om de warmte en gezelligheid van een leuke vrouw om mij heen te hebben. Ik zoek een vrouw die er ook graag samen op uit wil en (nieuwe) leuke dingen wil ondernemen. Ik sta voor veel open. Samen genieten van de natuur of slow travel zou ik ook tof vinden. Maar niets mis met de rust en stabiliteit van thuis :).

  Graag ontmoet ik iemand die een normaal tot hoger intelligentieniveau heeft. Het lijkt mij in een relatie fijn om beiden ook ruimte voor onze eigen interesses / rust te hebben. Ik heb geen kinderwens.

  Op het moment moet ik op mijn energie letten omdat ik herstel van een burn-out. Een relatie is nieuw voor mij. Die combinatie maakt dat ik soms een beetje onzeker ben.

  Ik woon zelfstandig. Voor mij is de maximale reistijd ongeveer een uur met OV (vanaf Utrecht CS).

  Het lijkt mij heel gezellig om op een rustige manier een band op te bouwen en vanuit daar gewoon eens wat leuks te doen wanneer het goed voelt. Ik ben benieuwd naar wie je bent en wat je leuk vindt om te doen. Stel je jezelf even voor? Ik ben bereikbaar op martijnr1993@gmail.com Hopelijk tot snel 🙂

 • 8 januari 2024 tiny house prikkelarm wonen Lees meer

  Beste lezers,

  Ik wil graag een tiny house project starten met daarbij vooral aandacht voor prikkelarm wonen. En zoek daarvoor voldoende aanmeldingen. Deze wil ik gaan starten in Culemborg, provincie Gelderland.

  Vriendelijke groet,

  Michiel Kunstman

  Voor vragen en aanmelden kun je mailen naar: michiel@kunstman.com

 • 21 november 2023 Contact Lees meer

  Hoi, ik ben Bas een man van 50 jaar. Ik wil via deze weg naar iemand zoeken van ongeveer mijn leeftijd om gezellig leuke dingen te gaan doen. Ik houd van wandelen, fietsen, zwemmen, zingen (koor) en uitstapjes maken. Ik houd van empathie en geduld en zoek iemand om van te houden die mij respecteert en die er ook voor mij is in voor en tegenspoed.

  Interesse? reacties kun je mailen naar bashoedemaeckers@hotmail.com

 • 20 september 2023 Prikkelarme woonruimte gezocht Lees meer

  Net zoals vele anderen hier, ben ik op zoek naar een zelfstandige goed geïsoleerde prikkelarme woonruimte in Nijmegen of Lent, met een kale huurprijs van €647,19 i.v.m. mijn inkomen. Ik woon nu in Nijmegen in een appartement (sociale huur) uit 2012, maar het is niet goed geïsoleerd dus veel overlast van buren. Via woning ruil is er nog niks gelukt en ik ga alleen maar achteruit. Ik zit hierdoor al jaren in een autistische burn-out. Na al die tijd word ik alleen maar wanhopiger, dus als iemand tips of ideeën heeft hoor ik het graag per mail: iris_depree@hotmail.com

  Alvast bedankt.

  Groeten, Iris.

 • 11 september 2023 Zelfstandige woning gezocht Lees meer

  Dag allemaal,

  Ik ben al heel lang (net als veel anderen) op zoek naar een nieuwe woning. Ik woon op dit moment zelfstandig, maar deze woonruimte is niet ideaal. Om van mijn slaap- of woonkamer naar mijn keuken te gaan moet ik door een gedeelde gang. Dit zorgt voor veel prikkels, regelmatig lopen mensen hier in de gang die ik niet ken. Het geeft een erg onveilig gevoel en ik ben continu alert. Ik heb autisme en met de juiste handvatten lukt het mij aardig om zelfstandig te wonen. Ik ben op zoek naar een woonruimte in de omgeving van Zutphen. Het liefst in Zutphen, Dieren, Arnhem of Nijmegen. Een studio is voor mij niet ideaal omdat ik veel moeite heb met het huishouden, dus het liefst 1 aparte slaapkamer.

  Waar ik naar op zoek ben
  – maximaal 808 euro (huurtoeslag grens)
  – een zelfstandige woonruimte
  – minimaal 1 slaapkamer
  – in Zutphen, Dieren, Arnhem of Nijmegen (of iets in deze buurt zolang het goed bereikbaar is met de trein)

  Ik sta al 7 jaar ingeschreven bij de ene woningbouw en 3 bij de andere, maar helaas heb je daar tegenwoordig niet zo veel meer aan. Ik hoop echt dat iemand hier wat weet of via via. Ik krijg binnenkort nieuwe bovenburen wat het onveilige gevoel erg versterkt en ik veel stress hiervan ervaar. Sorry voor het lange verhaal. Bedankt voor het lezen en ik hoop dat iemand iets weet of nog een goede tip heeft voor het vinden van een nieuwe woning.

  Hartelijke groet,
  Stef

  Mail naar: xstef9@outlook.com

 • 28 augustus 2023 Maatje gezocht om ervaringen uit te wisselen Lees meer

  Zowel ik als mijn dochter hebben beiden de diagnose ass. Mijn partner en ik zijn sinds 3 jaar uit elkaar. Ons netwerk is zeer klein. Nu zijn wij op zoek naar gezinnen uit de buurt van Arnhem en omgeving met kinderen (het liefst meisjes) met autisme, om daar af en toe mee af te spreken en ervaringen uit te wisselen.

  Reacties kun je mailen naar ralf_canton@live.nl

 • 7 augustus 2023 Beschermde woonplek gezocht Lees meer

  Hallo ik ben Tineke, 37 jaar. Heb sinds een aantal jaar een ASS diagnose en een aangeboren lichamelijke beperking. Ik woon nu nog zelfstandig net ambulante begeleiding maar dit is niet voldoende. Ik heb een WLZ GGZ2 indicatie en zoek een beschermd wonen locatie die rolstoelvriendelijk is (liefst appartement met eigen voorzieningen). Regio Nijmegen-Doetinchem-Zutphen.

  Kun je me helpen? Reacties kun je mailen naar tinekesoethof@live.nl

 • 31 maart 2023 Woonruimte gezocht Lees meer

  Op dit moment woon ik in een appartement / midden verdieping waar ik veel prikkels ervaar. De deuren naar mij slaapkamer, woonkamer en keuken (met daaraan de badkamer) zitten in een gedeelde gang. Voor mijn boven buurman komt 2-3x per dag thuiszorg, dit zorgt voor veel onrust en stress. Ze komen op allerlei tijden, zelfs na 10 uur ‘s avonds. Ik voel me hierdoor erg onveilig en overprikkeld omdat ik niet weet wat me te wachten staat. Ik durf ‘s avonds niet goed meer naar de keuken etc.

  Ik ben op zoek naar een woonruimte in Arnhem/Nijmegen/Dieren of Zwolle/Deventer/Zutphen (plaatsen hieromheen zijn evt ook oké). Max huur 808 ivm huur toeslag. Ik ben op zoek naar een zelfstandige woning/appartement (liefst geen studio). Gezien het zwaar tekort aan huizen is dit natuurlijk heel lastig maar misschien weet iemand iets, via via, of tips wat ik nog kan proberen. Ik ben al ingeschreven voor sociale huur en reageer ook op particulier. Ik studeer voltijd dus heb ook geen vast inkomen. Ik hoop dat iemand iets weet! Of nog een goede tip. Alvast heel erg bedankt.

  Reacties graag mailen naar: goldenstories@hotmail.com

  Hartelijke groet,
  Sophie

Sluiten
Word nu lid!