Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 21 november 2023 Contact Lees meer

  Hoi, ik ben Bas een man van 50 jaar. Ik wil via deze weg naar iemand zoeken van ongeveer mijn leeftijd om gezellig leuke dingen te gaan doen. Ik houd van wandelen, fietsen, zwemmen, zingen (koor) en uitstapjes maken. Ik houd van empathie en geduld en zoek iemand om van te houden die mij respecteert en die er ook voor mij is in voor en tegenspoed.

  Interesse? reacties kun je mailen naar bashoedemaeckers@hotmail.com

 • 9 november 2023 Woning bij natuur gezocht Lees meer

  Goededag,

  Hopelijk kan iemand mij helpen. Ik (vrouw,40, ASS en ptss) zoek een stille woonruimte nabij natuur. Ik ben rustig, betrouwbaar, netjes, veel alleen, creatief, en kan bijv met de tuin of dierverzorging helpen. Ik heb een rustigkortharige hondje. Ik zal heel dankbaar zijn met een fijne plek!

  Helaas ben ik ook sensitief/prikkelgevoelig, en heb ik grote behoefte aan stilte, niet te vaak onverwachtse ontmoetingen, en het nodig veel buiten te wandelen om op te laden.

  Eerder heb ik 2 jaar in mijn auto geslapen, omdat ik in grote stress zat (wegens geluidsoverlast en extreme pesterijen). Nu heb ik tijdelijk onderdak, en heb ik weer kunnen bijslapen, maar ben dus nog steeds op zoek naar een woonruimte.

  Ik sta open voor allerlei oplossingen. Tips zijn dus heel welkom. Mag zelfs over de grens.

  De huurwoning, een flatwoning (sociale huur) op de begane grond, in de geliefde wijk Nijmegen Oost kan geruild. Woningruil is dus ook mogelijk. Bijvoorbeeld als u iemand kent die juist naar de stad wilt.

  Bedankt voor het lezen. Dit is mijn emailadres:
  Zwanentrektocht@gmail.com

 • 9 november 2023 Opzoek naar begeleid wonen WLZ Lees meer

  Ik ben op zoek naar een beschermd wonen locatie in Gelderland. Ik heb een indicatie vanuit de WLZ. Mijn voorkeur gaat uit naar een zelfstandig appartement met eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer, wc. Waar mijn kat ook welkom is. Ook ben opzoek naar een woonvorm waar er groepsverband is indien ik hier behoefte aan heb.

  reacties mogen naar: jaxax366@hotmail.com

 • 23 oktober 2023 Fotografie maatje gezocht Lees meer

  Hoi, ik ben kortgeleden gediagnosticeerd met ASS op mijn 53e…. Mijn passie (🤣) is fotograferen in combinatie met wandelen of fietsen. Dit doe ik graag rondom Arnhem Nijmegen en soms wat verder weg. Landschappen, architectuur en macro. Wie zoekt ook iemand en wil een keer meeten?

  Reacties kun je mailen naar planken01_smelten@icloud.com

 • 3 oktober 2023 Vriendschap gezocht in Nijkerk/Zwolle/Harderwijk/Emerlo/Puttenn Lees meer

  Hoi ik ben michelle 26 jaar met een lichte vorm van autisme. Ik ben op zoek naar een vriendschap, leeftijd tussen de 20 en 50 jaar . Mijn hobby’s zijn Wandelen, Films kijken, Gamen, Koken, Bakken, Lezen. Tuinieren, Dieren verzorgen, Dansen, zingen

  Mocht je het leuk vinden om met mij in contact te komen je kunt e-mailen naar naomisandoz6@gmail.com Naomi is mijn 2de naam 🙂

 • 20 september 2023 Prikkelarme woonruimte gezocht Lees meer

  Net zoals vele anderen hier, ben ik op zoek naar een zelfstandige goed geïsoleerde prikkelarme woonruimte in Nijmegen of Lent, met een kale huurprijs van €647,19 i.v.m. mijn inkomen. Ik woon nu in Nijmegen in een appartement (sociale huur) uit 2012, maar het is niet goed geïsoleerd dus veel overlast van buren. Via woning ruil is er nog niks gelukt en ik ga alleen maar achteruit. Ik zit hierdoor al jaren in een autistische burn-out. Na al die tijd word ik alleen maar wanhopiger, dus als iemand tips of ideeën heeft hoor ik het graag per mail: iris_depree@hotmail.com

  Alvast bedankt.

  Groeten, Iris.

 • 11 september 2023 Zelfstandige woning gezocht Lees meer

  Dag allemaal,

  Ik ben al heel lang (net als veel anderen) op zoek naar een nieuwe woning. Ik woon op dit moment zelfstandig, maar deze woonruimte is niet ideaal. Om van mijn slaap- of woonkamer naar mijn keuken te gaan moet ik door een gedeelde gang. Dit zorgt voor veel prikkels, regelmatig lopen mensen hier in de gang die ik niet ken. Het geeft een erg onveilig gevoel en ik ben continu alert. Ik heb autisme en met de juiste handvatten lukt het mij aardig om zelfstandig te wonen. Ik ben op zoek naar een woonruimte in de omgeving van Zutphen. Het liefst in Zutphen, Dieren, Arnhem of Nijmegen. Een studio is voor mij niet ideaal omdat ik veel moeite heb met het huishouden, dus het liefst 1 aparte slaapkamer.

  Waar ik naar op zoek ben
  – maximaal 808 euro (huurtoeslag grens)
  – een zelfstandige woonruimte
  – minimaal 1 slaapkamer
  – in Zutphen, Dieren, Arnhem of Nijmegen (of iets in deze buurt zolang het goed bereikbaar is met de trein)

  Ik sta al 7 jaar ingeschreven bij de ene woningbouw en 3 bij de andere, maar helaas heb je daar tegenwoordig niet zo veel meer aan. Ik hoop echt dat iemand hier wat weet of via via. Ik krijg binnenkort nieuwe bovenburen wat het onveilige gevoel erg versterkt en ik veel stress hiervan ervaar. Sorry voor het lange verhaal. Bedankt voor het lezen en ik hoop dat iemand iets weet of nog een goede tip heeft voor het vinden van een nieuwe woning.

  Hartelijke groet,
  Stef

  Mail naar: xstef9@outlook.com

 • 11 september 2023 Bewoners gezocht voor wooninitiatief in Duiven! Lees meer

  Ben jij tussen de 20 en 30 jaar en heb je autisme? Ben jij op zoek naar een fijne plek om te wonen? Dan is ’t Hoge Veld te Duiven (bij Arnhem) misschien wel de plek die jij zoekt!

  ’t Hoge Veld wordt een kleinschalige woonvorm in een monumentale boerderij die momenteel wordt verbouwd. Begin 2024 is de boerderij klaar en kan er gewoond worden. Het wordt een huiselijke plek waar 24 uur per dag begeleiding en zorg aanwezig zal zijn.

  Het is een ouderinitiatief. Dus van ouders wordt verwacht dat ze bereid zijn mee te denken en mee te helpen om van ’t Hoge Veld een fijn en veilig thuis te maken. Meer informatie vind je op www.hogeveld.org

  Wil je meer weten over dit initiatief? Stuur dan een mailtje naar info@hogeveld.org en we nemen contact met je op.

 • 28 augustus 2023 Maatje gezocht om ervaringen uit te wisselen Lees meer

  Zowel ik als mijn dochter hebben beiden de diagnose ass. Mijn partner en ik zijn sinds 3 jaar uit elkaar. Ons netwerk is zeer klein. Nu zijn wij op zoek naar gezinnen uit de buurt van Arnhem en omgeving met kinderen (het liefst meisjes) met autisme, om daar af en toe mee af te spreken en ervaringen uit te wisselen.

  Reacties kun je mailen naar ralf_canton@live.nl

 • 28 augustus 2023 In de regio Arnhem woonruimte gezocht voor student met ASS op van Hall Larenstein Lees meer

  Ik ben Jesper en start in september met mijn tweede studie jaar op het HBO van Hall Larensteijn. Ik ben op zoek naar woonruimte in de regio Arnhem/Velp. En misschien zijn er een mede studenten met ASS die samen met mij woonruimte willen huren?

  Of wellicht is er interesse om een gezamenlijk woonproject op te starten met meerdere ouders met studenten met autisme in deze regio?

  Heb je tips of interesse? Reacties kun je mailen naar jild@live.nl

 • 7 augustus 2023 Beschermde woonplek gezocht Lees meer

  Hallo ik ben Tineke, 37 jaar. Heb sinds een aantal jaar een ASS diagnose en een aangeboren lichamelijke beperking. Ik woon nu nog zelfstandig net ambulante begeleiding maar dit is niet voldoende. Ik heb een WLZ GGZ2 indicatie en zoek een beschermd wonen locatie die rolstoelvriendelijk is (liefst appartement met eigen voorzieningen). Regio Nijmegen-Doetinchem-Zutphen.

  Kun je me helpen? Reacties kun je mailen naar tinekesoethof@live.nl

 • 1 augustus 2023 Prikkelarme woning en woonomgeving gezocht Lees meer

  Kan iemand mij zo spoedig mogelijk helpen met het vinden van een prikkelarme woonomgeving richting de Veluwe.
  Ik woon in Rotterdam en door de vele verbouwingen zit ik nu al drie en een half jaar in een autistische burn-out.
  Ik werk niet en ben helemaal afgekeurd, daardoor zit ik in de Wajong. ik heb niet veel financiële middelen.

  Reacties naar: madefliefje@hotmail.com

 • 25 juli 2023 Woonruimte gezocht Lees meer

  Mijn zoon Vyasa (30 jaar met PPD-NOS ) zoekt een rustig appartement in Nijmegen
  of omgeving. Hij werkt in de ICT en hij is een gezellige, leuke man.
  Graag contact opnemen via
  06-24717729 of dorothyspan@gmail.com

 • 18 juli 2023 Rustige woonplek gezocht (omg. Apeldoorn) Lees meer

  Ik ben zelfstandig en zelfredzaam, maar het gebrek aan een plek om bij te komen van de prikkels van alledag tackelt mij in werk, hobby’s en sociale contacten. Daarom zoek ik in (omgeving) Apeldoorn een rustig, zelfstandig plekje waar ik met mijn kat mag wonen.  Als je een geschikte plek weet, kun je mailen naar margitbleumink@gmail.com

  Marit
  41 jaar

 • 31 maart 2023 Woonruimte gezocht Lees meer

  Op dit moment woon ik in een appartement / midden verdieping waar ik veel prikkels ervaar. De deuren naar mij slaapkamer, woonkamer en keuken (met daaraan de badkamer) zitten in een gedeelde gang. Voor mijn boven buurman komt 2-3x per dag thuiszorg, dit zorgt voor veel onrust en stress. Ze komen op allerlei tijden, zelfs na 10 uur ‘s avonds. Ik voel me hierdoor erg onveilig en overprikkeld omdat ik niet weet wat me te wachten staat. Ik durf ‘s avonds niet goed meer naar de keuken etc.

  Ik ben op zoek naar een woonruimte in Arnhem/Nijmegen/Dieren of Zwolle/Deventer/Zutphen (plaatsen hieromheen zijn evt ook oké). Max huur 808 ivm huur toeslag. Ik ben op zoek naar een zelfstandige woning/appartement (liefst geen studio). Gezien het zwaar tekort aan huizen is dit natuurlijk heel lastig maar misschien weet iemand iets, via via, of tips wat ik nog kan proberen. Ik ben al ingeschreven voor sociale huur en reageer ook op particulier. Ik studeer voltijd dus heb ook geen vast inkomen. Ik hoop dat iemand iets weet! Of nog een goede tip. Alvast heel erg bedankt.

  Reacties graag mailen naar: goldenstories@hotmail.com

  Hartelijke groet,
  Sophie

 • 27 februari 2023 Boek over een jongetje met autisme Lees meer

  Ik ben moeder van een zoon met autisme en heb een boek geschreven over onze dagelijkse belevenissen. Ik hoop hiermee een steun te kunnen zijn voor families in soortgelijke situaties. Mocht je nieuwsgierig zijn en wil je een seintje ontvangen wanneer mijn boek uitkomt (ik denk april of mei) stuur me dan gerust een mail: maaikehaaiveld@outlook.es. Ook voor vragen.

Sluiten
Word nu lid!