Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 1 maart 2024 Basisschool kind gezocht Lees meer

  In verband met pesten kon de school de veiligheid van onze tweeling niet meer waarborgen. Wij hebben samen besloten dat wij op zoek gaan naar een andere basisschool. Dat blijkt moeilijker dan gedacht, of de grote klassen of ze durven de problematiek van onze meiden niet aan. Kind 1 heeft autisme met medicatie, kind 2 adhd zonder medicatie.

  Nu is mijn vraag: wat kunnen wij nu nog doen? De oude school is GEEN optie, en als autisme of adhd word genoemd dan is het al mis. Graag regio Smallingerland/Opsterland. Tips? Reacties kun je mailen naar c.f.benedick@gmail.com

 • 23 januari 2024 Woonruimte beschikbaar Lees meer

  Stichting Samendracht is een ouderinitiatief en biedt een woonvorm met begeleiding voor volwassenen met een autisme spectrumstoornis (ASS) met een normaal tot hoger IQ.
  Op dit moment is er ruimte voor nieuwe bewoners.
  Om bij Samendracht te kunnen gaan wonen moet je met je ouder/vertegenwoordiger een intaketraject doorlopen; zie hiervoor onze website www.samendracht.nl

   

 • 16 januari 2024 Woonvorm gezocht Lees meer

  Voor mijn normaal begaafde, creatieve zoon van 19 jaar met veel humor, die van gezelligheid houdt, zoek ik een rolstoelvriendelijke woonvorm met 24- uurs begeleiding. Naast ASS is hij sinds enkele jaren bekend met een progressieve aandoening, met onder meer ataxie en spierzwakte. Tevens heeft hij een dwangstoornis. Vanwege balansproblemen kan hij alleen nog aan de arm lopen en voor langere afstanden gebruikt hij een rolstoel. De afgelopen maanden lijkt de aandoening te stabiliseren.

  reacties mogen naar: P.van.Dijl@kpnplanet.nl

 • 11 juli 2023 Iemand gezocht om wat mee te ondernemen Lees meer

  Hoewel ik voor diverse organisaties op autismegebied vrijwilligerswerk verricht ben ik nog niet iemand tegengekomen om buiten die bijeenkomsten iets mee op te bouwen.

  Ik heb Asperger, man, 48, probeer te lezen en ben zoekende naar dingen om te ondernemen. Samen is leuker. Wie durft dat aan?

  Reacties mogen naar Arjen: arjenmeijerhome@gmail.com

Sluiten
Word nu lid!