Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 11 juli 2024 Begeleiding, dagbesteding, logeeropvang - Het WIJ-land Lees meer

  Buitencentrum Het WIJ-land is een zorgstal gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren (6-18 jaar) met een prikkelverwerkingsstoornis, waaronder ASS. Wij bieden individuele begeleiding, dagbesteding en logeeropvang aan in een kleinschalige en familiaire setting.

  Kinderen en jongeren bezoeken Het WIJ-land om verschillende redenen en met verschillende doelen. Of je nu wel of niet naar school gaat, vastloopt, een specifieke hulpvraag hebt of behoefte hebt aan meer ritme en structuur in de dag; het zorgteam van Het WIJ-land maakt een plan op maat voor jou.

  Ook non-verbale kinderen met ASS (tot VG5 niveau) kunnen bij Het WIJ-land begeleid worden.

  De belangrijkste pijlers van de zorgstal:

  – Volg het kind
  – Laat het bewegen
  – In een natuurlijke omgeving

  Voor informatie:
  info@hetwijland.nl
  https://hetwijland.nl/

   

   

   

 • 9 juli 2024 AUTdoors: actieve hulpverlening bij autisme en gezinscoaching Lees meer

  Maak kennis met AUTdoors: actieve hulpverlening bij autisme en gezinscoaching. AUTdoors biedt specialistische begeleiding aan jongeren vanaf 9 tot en met 18 jaar en ouders met een diagnose ASS of kenmerken hiervan.

  Samen gaan we door middel van beweging op reis om te ontdekken wat er onder het gedrag van autisme zit, om vervolgens autisme om te zetten tot een creatieve kracht. AUTdoors zet beweging in als middel om met jongeren te werken en versterkt haar hulpverlening op basis van Brainblocks, Rots & Water en online ouderbegeleiding op maat.

  Kijk voor meer informatie op www.autdoors.nl

  Aanmelden kan op basis van het persoonsgebonden budget (PGB).

  Heel graag tot ziens!

  Hartelijke groet,

  Michiel Buijsse

 • 26 juni 2024 Op zoek naar nieuwe vriendschap Lees meer

  Ik ben op zoek naar een nieuwe vriendschap waarbij ik graag leuke dingen wil doen. Ik ben Leelou en ik ben 24 jaar. Ik hou van Anime, ik teken veel in mijn vrije tijd, speel graag op de Xbox one en speel graag op de keyboard. Daarnaast ben ik best wel spiritueel.

  Ik ben op zoek naar iemand rond mijn leeftijd.

  Reacties kunnen naar: leus.leelou@gmail.com

 • 24 juni 2024 Nieuwe contacten Lees meer

  Hallo. Via deze weg zou ik graag in contact komen met vrouwen rond de 55 jaar, die net als wij een volwassen dochter in huis hebben met autisme en adhd en onze kleinzoon met dezelfde problemen.

  Ik hoop op leuke reacties. Die kun je mailen naar Rick-k@hotmail.nl

 • 14 mei 2024 Ik zoek een leuke vriendschap Lees meer

  Ik ben een spontane eerlijke directe vrouw van 27 jaar wonend in Nijkerk ik reis graag met de trein naar Zwolle 🙂 ik zoek een leuke vriendschap leeftijd van 22 tot met 45 jaar! Ik zoek iemand waar ik leuke dingen kan ondernemen zoals lunchen,dagjes uit, of gezellig nr een festival (hardstyle house metal reaggeaton) concerten gaan films kijken,Gamen samen achter de Switch,In de natuur wandelen.

  Vriendschap gezocht volgende woonplaatsen Nijkerk, Zwolle, Harderwijk, Putten, Ermelo, ’t Harde, Wezep, Amersfoort, Utrecht, Baarn, Hilversum, Leusden, Soest, Nijkerk. Ik ben ov afhankelijk maar ik reis graag!. Als je interesse hebt dan kan je e-mailen naar naomisandoz6@gmail.com

 • 10 april 2024 Vrijwilliger bij NVA Informatiepunt, NVA Steenwijkerland Lees meer

  op vrijwillige basis gemiddeld 3-5 uur per maand

  Wil jij je passie voor autisme omzetten in betekenisvolle actie? Zoek je een boeiende vrijwilligersrol waarin je jouw enthousiasme kunt delen en deel kunt uitmaken van een inspirerend team? Dan is dit jouw kans! Het Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) Informatiepunt in Steenwijkerland is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die met ons willen samenwerken om mensen met autisme en hun naasten te ondersteunen. Het betreft een vrijwilligersfunctie van ongeveer 3 tot 5 uur per maand.

  Jouw rol als Vrijwilliger:

  Als vrijwilliger bij het NVA Informatiepunt in Steenwijkerland maak je deel uit van een team dat zich inzet voor het welzijn van mensen met autisme en hun naasten. Samen organiseren we themabijeenkomsten, inloopmomenten, gespreksgroepen en andere boeiende activiteiten. Maandelijks hebben we overleg om ervoor te zorgen dat we onze doelen bereiken en de autismegemeenschap goed kunnen ondersteunen.

  Wat wij van jou verwachten:

  • Affiniteit met autisme en de missie van de NVA.
  • Enthousiasme om deel uit te maken van een dynamisch team.
  • Bereidheid om jouw talenten in te zetten en te ontdekken wat jou het meest aanspreekt.

  Wat wij bieden:

  • De kans om een positieve impact te hebben op de levens van mensen met autisme en hun naasten.
  • Samenwerking in een hecht en betrokken team.
  • Ondersteuning vanuit het regionale bestuur van de NVA.
  • Toegang tot trainingen en bijeenkomsten georganiseerd door het landelijke verenigingsbureau.
  • Reiskostenvergoeding.

  Als vrijwilliger bij de NVA ben je lid van de vereniging of ben je bereid om lid te worden.

  Meer informatie of direct reageren:

  Wil je bijdragen aan onze missie en deel uitmaken van een enthousiast team? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar het team van NVA Steenwijkerland, via nva.steenwijkerland@autisme.nl

  Bij het NVA Informatiepunt in Steenwijkerland kun je jouw passie voor autisme omzetten in concrete actie. We kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnenkort in ons team te verwelkomen!

 • 20 februari 2024 Wonen voor Nick! Lees meer

  Nick zoekt een structureel, geborgd, veilig woon/werkadres, waar de term ‘VG7’ enthousiasme opwekt bij het team van begeleiders.
  Hij heeft een stoornis in het autistische spectrum in combinatie met een verstandelijke beperking en een communicatiestoornis. Hij woont nu thuis.
  Nick heeft veel ondersteuning nodig in dagelijkse activiteiten.
  Hij heeft interesse in tractors, geografie en heeft goede wandel-, tandemfiets- en renvaardigheden.
  Wij denken graag ‘out-of-the-box’, dus elke suggestie of tip is welkom! Reacties kunnen gemaild worden naar: marjanhammink@gmail.com

 • 20 februari 2024 Sportmaatje Lees meer

  Mijn zoon van 14 heeft autisme en heeft een sportmaatje nodig die met hem mee wil naar een sportschool 1 á 2 keer per week.
  Hij is communicatief goed, hij kan goed aangeven wat hij wel en niet wil. Hij is snel overprikkelt en zijn verwerkingstijd ligt laag.
  Hij kan prima zelfstandig naar de sportschool in de omgeving van zijn huis.
  Hij woont in Enschede, Twekkelerveld. reacties graag naar: marietvanamerom@hotmail.com

   

 • 16 januari 2024 Ik zoek een relatie met vrouw ± 24-32 jaar, ook buiten provincie Utrecht Lees meer

  Hey :)! Ik ben Martijn, een ondernemende heteroseksuele jongeman van 31 jaar. Mensen in mijn omgeving omschrijven mij als enthousiast, sociaal, een doener, humorvol, initiatiefnemend en momenteel wat onzeker. Ik heb een gezonde levensstijl en geniet ervan om bij familie en vrienden te zijn. En vind het leuk om mensen te ontmoeten.

  Hobby´s: hardlopen, films/documentaires kijken, bordspelletjes, muziek luisteren, gitaar spelen en gezond eten koken.

  Buiten de deur ga ik graag naar een museum, dagje naar een stad, sauna, suppen, attractiepark of maak ik een wandeltocht in de natuur. Dan geniet ik van de mooie details, bijvoorbeeld een torenvalk die voorbij vliegt. Ook vind ik slow travel heel leuk, er zijn verschillende landen die ik ooit eens wil zien.

  Het lijkt mij fijn om de warmte en gezelligheid van een leuke vrouw om mij heen te hebben. Ik zoek een vrouw die er ook graag samen op uit wil en (nieuwe) leuke dingen wil ondernemen. Ik sta voor veel open. Samen genieten van de natuur of slow travel zou ik ook tof vinden. Maar niets mis met de rust en stabiliteit van thuis :).

  Graag ontmoet ik iemand die een normaal tot hoger intelligentieniveau heeft. Het lijkt mij in een relatie fijn om beiden ook ruimte voor onze eigen interesses / rust te hebben. Ik heb geen kinderwens.

  Op het moment moet ik op mijn energie letten omdat ik herstel van een burn-out. Een relatie is nieuw voor mij. Die combinatie maakt dat ik soms een beetje onzeker ben.

  Ik woon zelfstandig. Voor mij is de maximale reistijd ongeveer een uur met OV (vanaf Utrecht CS).

  Het lijkt mij heel gezellig om op een rustige manier een band op te bouwen en vanuit daar gewoon eens wat leuks te doen wanneer het goed voelt. Ik ben benieuwd naar wie je bent en wat je leuk vindt om te doen. Stel je jezelf even voor? Ik ben bereikbaar op martijnr1993@gmail.com Hopelijk tot snel 🙂

Sluiten
Word nu lid!