Home Over autisme Levensfases Autisme bij jonge kinderen (0 tm 3 jaar) Tips, links, boeken en podcasts Nederlands Autisme Register

Nederlands Autisme Register

jonge kinderen van 0 tm 3 jaar

Het NAR is opgericht door de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Het omvat een unieke én up-to-date database met cijfers over uiteenlopende facetten van autisme. Doel is door middel van deze data de ontwikkeling van mensen met autisme te stimuleren en de kwaliteit van leven te verbeteren.

De data worden verzameld aan de hand van vragenlijsten die mensen met autisme, die bij het NAR staan ingeschreven, 1 X per jaar invullen. Op deze wijze wordt informatie verzameld over de leefsituatie van kinderen tot en met volwassenen met autisme in Nederland en kunnen verschillen en overeenkomsten worden vergeleken.

Klik hier om het interactieve dashboard te bekijken (of klik hier voor rapportages uit de jaren 2013-2022).

Geef je op en doe mee!

Deelname aan het register is vrijwillig en gratis. Alle gegevens worden gecodeerd verwerkt en opgeslagen in een beveiligd systeem. Na deelname aan de jaarlijkse vragenlijst ontvangen deelnemers een unieke individuele terugkoppeling.

Meer informatie is te vinden via deze links.

 

 

 

Sluiten
Word nu lid!