Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 26 oktober 2023 Meld je aan voor het prikkelarme uur in de Vleeshal Lees meer

  Voor sommige mensen kan een bezoek aan een tentoonstelling overprikkelend zijn. Daarom organiseert Vleeshal elke eerste woensdag van de maand een gratis prikkelarm uur. Vleeshal is een centrum voor hedendaagse kunst in Middelburg, gevestigd aan de Markt 1.

  Op deze dag gaat Vleeshal speciaal hiervoor vroeger open, zodat een rustig bezoek mogelijk is. We zorgen ervoor dat het geluid uit staat of tot een minimum wordt beperkt, dat er niet te veel bezoekers zijn en dat er genoeg ruimte is om rustig te zitten. Ook zullen er publieksbegeleiders aanwezig zijn die informatie kunnen geven als hier behoefte aan is.

  Omdat we gedurende het prikkelarm uur maar vijf mensen tegelijk in de tentoonstellingsruimte kunnen laten, willen we je vragen om je van tevoren aan te melden via dit formulier: https://forms.gle/3kt33F8czgPoagzL6.

  Bij vragen of om via de mail een plek te reserveren neem gerust contact op via office@vleeshal.nl.

 • 27 februari 2023 Boek over een jongetje met autisme Lees meer

  Ik ben moeder van een zoon met autisme en heb een boek geschreven over onze dagelijkse belevenissen. Ik hoop hiermee een steun te kunnen zijn voor families in soortgelijke situaties. Mocht je nieuwsgierig zijn en wil je een seintje ontvangen wanneer mijn boek uitkomt (ik denk april of mei) stuur me dan gerust een mail: maaikehaaiveld@outlook.es. Ook voor vragen.

Sluiten
Word nu lid!