Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 11 maart 2024 WO master thesis; werkervaring van mensen met autisme Lees meer

  Voor mijn master thesis doe ik onderzoek naar de ervaringen van mensen met autisme op het werk en dan specifiek naar de ervaring wat betreft interactie. Dit kan sociale interactie zijn maar ook interactie zoals samenwerken en vergaderingen. Met dit onderzoek wil ik inzicht krijgen in hoe deze interactie verloopt en wat de uitdagingen hierbij kunnen zijn. Dit met als uiteindelijke doel om te kijken hoe de werkervaring verbeterd kan worden.

  Voor mijn onderzoek ben ik op zoek naar mensen met een officiële autisme diagnose en met op dit moment een bepaalde arbeidsplek.

  Het interview zal ongeveer 1 uur duren, waarbij het ook mogelijk is om dingen op papier te zetten als dit makkelijker is. Ik ben bereid om naar een locatie te reizen die voor u prettig is!

  Kunt u mij verder helpen of heeft u interesse om mee te doen aan mijn onderzoek dan kan u mij een mailtje sturen naar meike.oosterhof@ru.nl

  Alvast heel erg bedankt!
  Meike Oosterhof

 • 16 januari 2024 Ik zoek een relatie met vrouw ± 24-32 jaar, ook buiten provincie Utrecht Lees meer

  Hey :)! Ik ben Martijn, een ondernemende heteroseksuele jongeman van 31 jaar. Mensen in mijn omgeving omschrijven mij als enthousiast, sociaal, een doener, humorvol, initiatiefnemend en momenteel wat onzeker. Ik heb een gezonde levensstijl en geniet ervan om bij familie en vrienden te zijn. En vind het leuk om mensen te ontmoeten.

  Hobby´s: hardlopen, films/documentaires kijken, bordspelletjes, muziek luisteren, gitaar spelen en gezond eten koken.

  Buiten de deur ga ik graag naar een museum, dagje naar een stad, sauna, suppen, attractiepark of maak ik een wandeltocht in de natuur. Dan geniet ik van de mooie details, bijvoorbeeld een torenvalk die voorbij vliegt. Ook vind ik slow travel heel leuk, er zijn verschillende landen die ik ooit eens wil zien.

  Het lijkt mij fijn om de warmte en gezelligheid van een leuke vrouw om mij heen te hebben. Ik zoek een vrouw die er ook graag samen op uit wil en (nieuwe) leuke dingen wil ondernemen. Ik sta voor veel open. Samen genieten van de natuur of slow travel zou ik ook tof vinden. Maar niets mis met de rust en stabiliteit van thuis :).

  Graag ontmoet ik iemand die een normaal tot hoger intelligentieniveau heeft. Het lijkt mij in een relatie fijn om beiden ook ruimte voor onze eigen interesses / rust te hebben. Ik heb geen kinderwens.

  Op het moment moet ik op mijn energie letten omdat ik herstel van een burn-out. Een relatie is nieuw voor mij. Die combinatie maakt dat ik soms een beetje onzeker ben.

  Ik woon zelfstandig. Voor mij is de maximale reistijd ongeveer een uur met OV (vanaf Utrecht CS).

  Het lijkt mij heel gezellig om op een rustige manier een band op te bouwen en vanuit daar gewoon eens wat leuks te doen wanneer het goed voelt. Ik ben benieuwd naar wie je bent en wat je leuk vindt om te doen. Stel je jezelf even voor? Ik ben bereikbaar op martijnr1993@gmail.com Hopelijk tot snel 🙂

Sluiten
Word nu lid!