Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 10 december 2019 Aanbieder ambulante zorg in Almere en Gorssel zoekt bewoners Lees meer

  Wij zijn een kleinschalige stichting in Almere en Gorssel die zorg geeft aan zelfstandig wonende mensen met een verstandelijke beperking. Onze doelgroep zijn mensen boven de 18 jaar die in het bezit zijn van WLZ of PGB en wel zelfstandig kunnen wonen, maar net de laatste puntjes op de I nodig hebben. Wij willen een vertrouwde, veilige en fijne leefomgeving bieden. Onze kracht ligt bij het kleinschalige zodat er veel tijd, aandacht en persoonlijk contact is voor onze cliënten. Op dit moment hebben wij nog enkele plekjes in Almere en Gorssel vrij om ambulante zorg te bieden.
  Meer informatie: www.stichtinghappyfaces.nl.

 • 27 november 2019 Het Locus programma: beschermd wonen en therapie onder één dak Lees meer

  Locus voor jongvolwassenen: behandeling, begeleiding en wonen in één.

  Met Locus biedt Kwintes een unieke combinatie van behandeling en begeleiding binnen een beschermende woonvorm. Locus is er voor jongvolwassenen (vanaf 16 tot en met 30 jaar) met een psychiatrische kwetsbaarheid en een hulpvraag op het gebied van zelfstandigheid. Locus is tijdelijk: in een periode van maximaal 2 jaar ondersteunen we je om te werken aan je ontwikkeling.

  Zelfstandig wonen gaat niet altijd vanzelf. Zeker niet wanneer je psychische klachten je hierbij in de weg staan. Door de combinatie van behandeling en begeleiding geef je een flinke boost aan je persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt meer mogelijkheden en vaardigheden om zelfstandig te functioneren. Wat je leert in behandeling, kun je met hulp van je begeleiders oefenen en uitvoeren. Begeleiding en behandeling zijn erop gericht dat je optimaal kunt deelnemen aan het gewone leven.

  Ben je nieuwsgierig geworden? In Almere wordt het Locus Programma geboden in de wijk Tussen de Vaarten. Ook in andere regio’s wordt het Locus Programma door Kwintes aangeboden.
  Neem vooral een kijkje op onze website: www.kwintes.nl/locus.