Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 13 september 2019 Mooie woon-werkplek aangeboden in Drenthe Lees meer

  In een voormalige kloostervilla komt een ruim appartement met douche en wc vrij.
  24 uurs zorg van een klein hecht professioneel team en elke dag onder begeleiding koken, dagactiviteiten (atelier, dierenverzorging en houtwerkplaats), sporten en vrije tijdsactiviteiten.
  Biologisch en bewust eigenwijs leven!
  Een fijn thuis!
  Interesse? Mail naar info@huizehenricus.nl

 • 2 september 2019 Deelnemers gezocht voor kleinschalig woonproject in Assen voor mensen met ASS en verstandelijke beperking Lees meer

  Wij zoeken ouders of verwanten van mensen met autisme en een verstandelijke beperking voor het oprichten van een kleinschalig (4 tot 5 bewoners) coöperatief woonproject. We zoeken  mensen die mede gestalte willen geven aan een kleine, veilige en warme woongroep voor hun zoon, dochter, broer of zus. Een woongroep waar de bewoners zichzelf mogen en kunnen zijn.
  Een woongroep waar de relatie van de begeleiders met de deelnemers centraal staat en gericht is op erkenning, waardering, mogelijkheden en een passende ontwikkeling. Die betrokken zijn bij het beleid en de uitvoering van het wonen en de zorg.

  Uitgangspunt is “eigen regie”, dus dat deelnemers op basis van PGB participeren in de zorg en dat verwanten of vertegenwoordigers namens hen betrokken zijn bij het beleid en de uitvoering van het wonen en de zorg.
  Voor meer informatie, zie onze website: www.stbg.nl

 • 18 juni 2019 Kamer beschikbaar bij kleinschalige woonvorm Lees meer

  Stichting PiTi heeft vanaf augustus 2019 een kamer vrij in het kleinschalige woonproject in Nieuw Buinen, Drenthe. Het project is voor (jong)volwassenen met ASS en aanverwante uitdagingen, waarbij groei naar een zelfstandige woning het doel is. De kamers zijn gesitueerd in een mooie grote boerderij waarvan afgescheiden delen gebruikt worden als winkelruimtes en een activiteitencentrum.

  Met de bushalte voor de deur zijn Assen, Stadskanaal en Groningen alsook Emmen makkelijk te bereiken. Je huurt de kamer, hebt een eigen inkomen en hebt begeleidingsuren middels een zorgindicatie. Er is een open overlegstructuur. Je maakt samen afspraken, jouw mening telt ook mee. Je hebt een tijdsbesteding bij PiTi, collega’s, je hebt werk of volgt een opleiding.

  PiTi is ook bezig met de onderzoeksfase om appartementen te ontwikkelen in Nieuw-Buinen. Inschrijven is mogelijk. Meer over Stichting PiTi is te vinden op de website: www.stichtingpiti.nl

  Reacties kun je sturen naar info@stichtingpiti.nl of bel 0599 – 785 373.

 • 6 mei 2019 Ouders zoeken in Drenthe of Overijssel woonvorm voor dochter (23)

  Wij zoeken een geschikte woonvorm/plek voor onze dochter Liza van 23 jaar met autisme. Zij heeft veel structuur, rust en op z’n tijd ook 1 op 1-momenten nodig. Liefst in een landelijke omgeving in Drenthe of Overijssel.

  Lees meer

  Reacties kun je mailen naar kempen1963@gmail.com