Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 10 mei 2024 Samen leuke dingen doen Lees meer

  Dag, ik ben op zoek naar contact om samen mee te sporten en/of koffie drinken. Gezellig samen wat doen en ondernemen. Leeftijd tussen 30-50 jaar. Ik ben zelf een vrouw van 46 jaar.

  Heb je interesse? Reacties kun je mailen naar lilo137713@gmail.com

 • 6 mei 2024 Gezocht: respondenten voor bachelorscriptie Lees meer

  Ik ben Jeroen van Walsem, student Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht met een diagnose ASS. Voor mijn bachelorscriptie onderzoek ik hoe de duurzame inzetbaarheid van mensen met ASS verbeterd kan worden. Hierbij wordt speciaal aandacht besteed aan de rol van HR-beleid. “Duurzame inzetbaarheid” betekent dat men lang productief kan blijven en in goede gezondheid en met plezier kan werken.

  Ik wil interviews houden met mensen met ASS die op dit moment werkzaam zijn of werk hebben gehad. Met hen ga ik graag in gesprek over hun werk, hoe ze denken duurzaam inzetbaar te blijven en wat het HR-beleid voor effect heeft op hoe ze werken. Interviews duren 45 minuten en zullen veelal via Microsoft Teams worden gehouden. Interviews op locatie zijn alleen mogelijk als de locatie niet te ver van Rhenen/Veenendaal ligt.

  Bent u iemand met ASS die werkt, dan zoek ik u!
  Als u zich wil laten interviewen, helpt u mijn onderzoek vooruit, maar levert u ook een bijdrage aan de arbeidsperspectieven van de ASS-community.
  Uw identiteit blijft geheim en alle interviewdata wordt na afloop van het onderzoek vernietigd. Bovendien krijgt u als eerste de resultaten te zien.

  Geïnteresseerd? Neem contact met mij op via j.r.j.vanwalsem@students.uu.nl.

  Alvast bedankt!

Sluiten
Word nu lid!