Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 22 november 2019 Contact met jongeren met autisme gezocht Lees meer

  Hallo, ik ben Ilse, een meisje van 15 jaar met autisme. Graag zou ik in contact komen met andere jongeren met autisme om mee te mailen, schrijven of andere leuke dingen mee te doen. Mijn hobby’s zijn koken, muziek luisteren, creatief bezig zijn, winkelen en wandelen. Zelf woon ik in dee omgeving van Assen. Lijkt het je leuk om met mij in contact te komen mail dan naar ilsearends04@gmail.com

 • 30 oktober 2019 Interessepeiling kleinschalige logeeropvang/dagbesteding omgeving Assen Lees meer

  Hallo,

  Graag zou ik er middels deze weg achterkomen of er interesse is in een kleinschalige logeeropvang/dagbesteding in de omgeving van Assen.

  Momenteel begeleid ik voornamelijk jongeren met ASS, al dan niet in combinatie met ADHD en hoogbegaafdheid. Dit doe ik bij voorkeur in de natuur, en zet vaak paarden in. Ook ben ik paardencoach. Ik ben moeder van een jongedame van 14 met deze diagnoses, en een dochter van 17.

  Het idee heeft zich gevormd om een logeeropvang te starten, waar jongeren in de leeftijdsgroep van 12-18 voor korte of langere tijd terecht kunnen. Ook alleen dagbesteding (met paarden) is een mogelijkheid. Het zal om een zeer huiselijke situatie gaan, waarbij de jongeren als deel van ons gezin worden opgenomen. Er zal plek voor maximaal 3 jongeren zijn. Wij zullen echt maatwerk leveren, en geen standaard pakket met verplichte activiteiten.

  Graag horen wij van u!

  Reacties kunnen naar: patricia@horse-connection.nl.

 • 2 september 2019 Deelnemers gezocht voor kleinschalig woonproject in Assen voor mensen met ASS en verstandelijke beperking Lees meer

  Wij zoeken ouders of verwanten van mensen met autisme en een verstandelijke beperking voor het oprichten van een kleinschalig (4 tot 5 bewoners) coöperatief woonproject. We zoeken  mensen die mede gestalte willen geven aan een kleine, veilige en warme woongroep voor hun zoon, dochter, broer of zus. Een woongroep waar de bewoners zichzelf mogen en kunnen zijn.
  Een woongroep waar de relatie van de begeleiders met de deelnemers centraal staat en gericht is op erkenning, waardering, mogelijkheden en een passende ontwikkeling. Die betrokken zijn bij het beleid en de uitvoering van het wonen en de zorg.

  Uitgangspunt is “eigen regie”, dus dat deelnemers op basis van PGB participeren in de zorg en dat verwanten of vertegenwoordigers namens hen betrokken zijn bij het beleid en de uitvoering van het wonen en de zorg.
  Voor meer informatie, zie onze website: www.stbg.nl

 • 18 juni 2019 Kamer beschikbaar bij kleinschalige woonvorm Lees meer

  Stichting PiTi heeft vanaf augustus 2019 een kamer vrij in het kleinschalige woonproject in Nieuw Buinen, Drenthe. Het project is voor (jong)volwassenen met ASS en aanverwante uitdagingen, waarbij groei naar een zelfstandige woning het doel is. De kamers zijn gesitueerd in een mooie grote boerderij waarvan afgescheiden delen gebruikt worden als winkelruimtes en een activiteitencentrum.

  Met de bushalte voor de deur zijn Assen, Stadskanaal en Groningen alsook Emmen makkelijk te bereiken. Je huurt de kamer, hebt een eigen inkomen en hebt begeleidingsuren middels een zorgindicatie. Er is een open overlegstructuur. Je maakt samen afspraken, jouw mening telt ook mee. Je hebt een tijdsbesteding bij PiTi, collega’s, je hebt werk of volgt een opleiding.

  PiTi is ook bezig met de onderzoeksfase om appartementen te ontwikkelen in Nieuw-Buinen. Inschrijven is mogelijk. Meer over Stichting PiTi is te vinden op de website: www.stichtingpiti.nl

  Reacties kun je sturen naar info@stichtingpiti.nl of bel 0599 – 785 373.

 • 6 mei 2019 Ouders zoeken in Drenthe of Overijssel woonvorm voor dochter (23)

  Wij zoeken een geschikte woonvorm/plek voor onze dochter Liza van 23 jaar met autisme. Zij heeft veel structuur, rust en op z’n tijd ook 1 op 1-momenten nodig. Liefst in een landelijke omgeving in Drenthe of Overijssel.

  Lees meer

  Reacties kun je mailen naar kempen1963@gmail.com