Home Over ons Werken bij de NVA Word vrijwilliger – Landelijk bureau in de Bilt

Word vrijwilliger – Landelijk bureau in de Bilt

NVA de Bilt zoekt vrijwilligers

Uitvoerende vrijwilligers

Je helpt mensen die dat het hardst nodig hebben. Bijvoorbeeld als maatje van iemand die eenzaam is of iemand die vragen heeft bij een inloopactiviteit. Of je helpt jongeren hun draai te vinden in de samenleving of iemand met het ordenen van de administratie, Samen met andere vrijwilligers bemens je de regionale activiteiten.

Coördinerende vrijwilligers

Je bent het aanspreekpunt voor de uitvoerende vrijwilligers. Je bent een aanpakker, stuurt en helpt mee. De andere vrijwilligers kunnen met vragen en verhalen bij jou terecht. Ook zorg je voor de juiste match tussen vrijwilliger en bezoekers/deelnemer en let je op de kwaliteit van het werk.

Bestuurlijke vrijwilligers

Je bent actief in de besturen van onze afdelingen, regio’s en het hoofdbestuur. Daar maak je plannen voor de korte en langere termijn. Daarnaast  bedenk je nieuwe activiteiten en doe je aan netwerken of fondsenwerving en dergelijke. Ook onderhoud je contact met de lokale omgeving.Heb je interesse om vrijwilliger te worden en je in te zetten voor mensen met autisme? Meld je dan aan en we nemen contact met je op.

Vrijwilligerswerk bij de NVA in de Bilt iets voor jou? Wij zijn op zoek naar:

 • Vrijwilligers dagbesteding Meewerken.comMeewerken biedt dagbesteding aan mensen met ASS met een normale tot hoge begaafdheid. Dit doen we op het gebied van IT en Multi Media. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Soest. Voor onze dependance in De Bilt zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan het levensgeluk van onze doelgroep.Lees meer

  Je hoeft geen achtergrond te hebben in de zorg maar enige kennis van de doelgroep (mensen met ASS) is meegenomen. Verder zal je door online cursussen, scholingsbijeenkomsten en training on the job leren hoe je je het best kunt ontwikkelen om onze cliënten te ondersteunen.

  Wat zijn je taken:

  • Cliënten kunnen motiveren tot deelname aan het activiteitenaanbod.
  • Samen met de begeleiding activiteiten kunnen aanbieden.
  • Zorgen voor een fijne groepssfeer.
  • Bevorderen van de integratie van nieuwe cliënten in de groep.
  • Samenwerken met andere teamleden op professionele wijze.
  • Aanpassingen van het activiteitenschema op dag basis waar nodig.
  • Mee instaan voor de orde en netheid in de werkomgeving en de onmiddellijke
   buitenomgeving

  Wat bieden wij:
  Een serieuze functie in een leuk nieuw team waarbinnen er mogelijkheden zijn je verder te ontwikkelen. Afhankelijk van je aanwezigheid een vrijwilligersvergoeding van 140,00 euro per maand bij aanwezigheid van 20 uur per week. Je krijgt ondersteuning en scholing daar waar nodig.

  Wil je meer informatie neem contact op met info@meewerken.com of 035-6315880

Sluiten
Word nu lid!