Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 28 november 2022 Naarden woongroep heeft plekken beschikbaar Lees meer

  De Phoenix Residence heeft een nieuwe locatie in Naarden. Wij hebben 3 plekken beschikbaar. Jij woont met 6 anderen in een prachtige eengezinswoning met 6 slaapkamers en 3 badkamers. Dichtbij de station en winkels. Jij bent zo in de bossen. Maar ook in Amsterdam. Heb jij een WMO of WLZ indicatie? Neem dan contact met ons op.

  Kijk voor meer informatie op www.phoenixresidence.nl Of mail ons op info@phoenixresidence.nl

 • 28 november 2022 Woning gezocht omgeving Woerden Lees meer

  Mijn naam is Marije, ik ben 24 jaar jong en woon momenteel beschut, met WMO-indicatie. Ik heb ASS en ADD. Ik ben op zoek naar een vervolgstap, een woning waar ik me verder kan gaan ontwikkelen. Graag in de omgeving van Woerden (bereikbaarheid met OV, maximaal een uur reistijd), want daar werk ik 32 uur/week als laborante.

  Wat ik zoek…
  – een woning waar ik mijn eigen keukentje ed. heb, een appartement/studio
  – de mogelijkheid om samen te komen met andere bewoners (ik houd van contact met anderen en heb af en toe nabijheid nodig), maar dus ook de optie om op mezelf te zijn
  – begeleiding, hoeft niet 24-uurs zorg te zijn maar wel de optie om beroep op begeleiding te doen. Dit kunnen ook een paar contactmomenten per week zijn.

  Ken of ben jij een woonvorm die past bij mijn wensen? Reacties kunnen worden gestuurd naar: marijekruyswijk@gmail.com

 • 23 november 2022 Beschermd/begeleid wonen gezocht Lees meer

  Hallo

  Ik ben een jongvolwassen vrouw met een normale intelligentie
  Ik ben op zoek naar een woonplek voor langere tijd waar er ook begeleiding 24 uur beschikbaar is. Het liefst in de regio Utrecht maar regio Gouda, Alphen aan den rijn, sta ik ook voor open .

  reacties mogen naar: Berberseberber@gmail.com

 • 23 november 2022 Bewoner gezocht Lees meer

  Op jezelf met autisme!

  Mogen wij jouw verwelkomen?

  Heb je de diagnose ASS, een normale intelligentie en ben je tussen de 18 en 30 jaar oud? En ben je samen met je ouder(s)/vertegenwoordiger op zoek naar:
  * een eigen appartement, in Harderwijk
  * een beschermde woonplek waar je zelfstandig kunt wonen met begeleiding op maat?

  Misschien is wonen bij Nobass dan iets voor jou!

  Je gaat wonen in een appartement waarvoor jezelf de huur betaalt uit een eigen inkomen (loon, Wajong of andere uitkering). De planning is dat het appartementencomplex het eerste halfjaar van 2024 wordt opgeleverd.

  Om de zorgkosten te kunnen betalen heb je een Wmo-beschikking ‘Beschermd Wonen’ met passend Pgb of een Wlz-indicatie ‘GGZ-wonen’. Wonen en begeleiding zijn onlosmakelijk verbonden.

  Stichting Nobass is een ouderinitiatief. Ouderparticipatie is binnen ons ouderinitiatief een absolute voorwaarde. Er wordt een actieve betrokkenheid verwacht. Zo draagt u eraan bij om er voor te zorgen dat uw zoon of dochter een fijne woonplek heeft.

  Lijkt het je wat? Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar info@nobass.nl of bel 0341-427584.

 • 15 november 2022 Woonruimte gezocht voor mijn zoon Lees meer

  Voor mijn zoon van 22 met autisme zoek ik een klein, rustig appartement. Hij woont nu bij Jados in Den Haag maar moet daar per februari 2023 weg omdat hij geen contact wil met de leiding (er is geen klik en het geeft hem te veel prikkels). Wie kan ons helpen?

  Reacties mogen naar: lfatemizadeh@gmail.com

 • 7 november 2022 Woongroep gezocht voor onze zoon Lees meer

  Wij zijn op zoek naar een woongroep voor onze zoon met ASS/ADHD. Hij is 6 jaar. Graag in de omgeving Rosmalen os Den Bosch.

  Hebben jullie tips? Mail dan naar yvetteklavers@live.nl

 • 21 oktober 2022 Woning gezocht Lees meer

  Voor een 26-jarige jongedame ben ik op zoek naar een woonlocatie met ervaring in autisme. Er is een wlz ggz 3 indicatie aanwezig.

  Graag in de regio Utrecht, Gouda, Rotterdam. Mocht het in de buurt hiervan zijn graag mij alsnog benaderen.

  Alvast bedankt!

  Reacties kun je mailen naar Berberseberber@gmail.com

 • 21 oktober 2022 Twee plekken beschikbaar Beschermd wonen in Heerhugowaard Lees meer

  Momenteel hebben wij binnen ons beschermd wonen traject 2 slaapkamers vrij. De vrije plekken zijn bij onze vestiging in Heerhugowaard.

  Joy Living heeft als doel om vanuit het begeleid wonen de aanwezige talenten van de bewoners te laten groeien en het welzijn van iedere bewoner te bevorderen zodat ze zelfstandig(er) kunnen deelnemen in de maatschappij. Dit doen wij via de ABA methode, waarmee wij het zelfvertrouwen stimuleren door niet alleen de minder sterke eigenschappen te benoemen, maar juist de nadruk te leggen op datgene wat iemand wél goed beheerst.

  Daarnaast begeleidt Joy Living ze in dagelijkse activiteiten, zoals (interne) dagbestedingen, om deze nieuw verworven eigenschappen tot bloei te laten komen. Wij zijn van mening dat iedereen uniek is en een eigen identiteit heeft.

  Joy Living richt zich op jongeren vanaf 14 jaar, die autistisch geïndiceerd zijn en een inschaling middels Jeugdwet of minimaal GGZ 3 hebben. Het Autisme Spectrum Stoornis is formeel vastgesteld door een hiertoe erkende instelling.

  Heb je interesse in één van deze kamers? Mail dan naar support@joyliving.nl

 • 4 oktober 2022 logeer- of woonplek voor zoon 19 jaar met autisme Lees meer

  Voor onze zoon met autisme ( 19 jaar) zijn wij op zoek naar een logeer en of woonplek met 24 uurs zorg. Kennis van Autisme staat voorop.
  Zijn interesses liggen in groen bewerking, houtbewerking en klussen.
  Verder is hij goed met dieren etc. een werkend boerenbedrijf kan ook een optie zijn.

  Reacties kun je sturen naar: pier_inge@kpnmail.nl

 • 13 september 2022 Prikkelarme woning gezocht Lees meer

  Woning gezocht voor zelfstandige 37 jarige vrouw met autisme en 2 katten. Kan geen geluiden verdragen . Eigenlijk helemaal geen prikkels. Het is niet meer te doen in een normale woning en dat is nog zacht uitgedrukt.Mag zelfstandig zijn of begeleid.

  reacties mogen naar: manouk_lebelle@hotmail.com

 • 13 september 2022 Woonruimte gezocht Lees meer

  Onze zoon Jelle gaat per direct maar uiterlijk september 2023 studeren aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. Wij zijn op zoek naar een (gezinsvervangende) woonruimte in de regio Arnhem/Velp met een maximale huur van 600 euro per maand.

  Reacties graag richten aa: wmeijer62@zeelandnet.nl

 • 1 september 2022 Begeleid samenwonen Lees meer

  Ik (22 jaar) zoek een begeleid wonen plek voor mij en mijn vriend (28 jaar), we hebben beide autisme. We zoeken een plek die ons begeleiding kan bieden en waar wij samen terecht kunnen.

  Reacties mogen naar: floorjbremer@gmail.com

 • 4 augustus 2022 Woonappartementen WLZ GGZ profiel 1 en 2 Lees meer

  Zorggroep Thorp gaat per 1 september haar deuren open. Onze woonvorm en ons team is ingesteld op het ontvangen van mensen met autisme. Elke bewoner krijgt een eigen appartement en de mogelijkheden deze naar eigen smaken te richten.

  Ons doel daarbij is dat de psychiatrische kwetsbaarheid verminderde invloed heeft op het dagelijks bestaan. Het positieve gezondheid (Machteld Huber) vormgegeven therapeutische leef/werkklimaat spreekt bewoners aan op hun vermogen tot het leveren van een bijdrage, in plaats van uit te gaan van het ziektebeeld.

  Naast de woonvorm bieden wij ook interne dagbesteding. Deze dagbesteding kent verschillende activiteiten, zoals het meehelpen in de moestuin, het verzorgen van kleinvee, creativiteit, koken ed.

  Mocht u interesse hebben in een woonplek bij ons, kunt u contact opnemen met:

  Anneke Bosma
  Locatie manager
  Zorggroep Thorp
  06-43607704
  a.bosma@zorggroepthorp.nl

 • 4 augustus 2022 Woning gezocht Lees meer

  Ben een man van 46 met autisme en zoek een plek om te wonen. Dat mag in de provincie zijn.

  Tips? Reacties kun je sturen naar andre_kuiper@hotmail.com

Sluiten
Word nu lid!