Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 7 februari 2023 Woongroep gezocht Lees meer

  Wij zoeken voor onze 16 jarige zoon met spoed een beschermde woongroep in de regio `Rijnmond/ Drechtsteden.

   

  reacties graag naar: sheeringa@gmail.com

 • 31 januari 2023 Contact ouders gezocht met ervaring dilemma zelfstandig of beschermd wonen kind met ASS en LVB Lees meer

  Graag kom ik in contact met ouders die ook worstelen/ geworsteld hebben met de vraag: Gaat mijn kind (onze zoon; 23 jaar) zelfstandig wonen (met ambulante begeleiding) of beschermd wonen…
  Wat als heel belangrijk punt meespeelt, is dat onze zoon zelf zelfstandig wil gaan wonen maar dat wij als ouders (en mentor) zien dat het voor hem beter zal zijn (sociaal/emotioneel gezien) bescherm te gaan wonen. We hebben dus een meningsverschil.

  Reacties mogen naar: carmenkraaikamp87@gmail.com

 • 24 januari 2023 Aangepaste prikkel vrij wonen gezocht. Lees meer

  Wij zijn een stel beide hebben we meerdere beperkingen waaronder autisme.
  Wij wonen sinds 2013 zelfstandig, echter verhuizen we veel omdat we geen prikkel vrije woning kunnen vinden.
  We zijn daarom hard op zoek naar speciale woonvormen waar wij met onze beperkingen veilig, betaalbaar en rustig kunnen wonen.
  Regio maakt niet uit, heel Nederland.
  Voorkeur stad.

  Mailen kan naar hippieclown@hotmail.com

 • 20 januari 2023 Woning/kamer gezocht Lees meer

  Ik (23 jaar) heb autisme en ben opzoek naar woning of kamer. Het liefst ergens in Noord-Brabant, maar Zuid-Holland of Utrecht zijn ook een optie.

  Op het moment zit ik in mijn derde jaar van mijn HBO-studie. Vanwege mijn huidige thuissituatie kan ik niet thuis blijven wonen.

  De woning of kamer waar ik naar opzoek ben hoeft niet helemaal prikkelvrij te zijn, maar het liefst geen herrie of teveel geluid.
  Voor mij is vooral belangrijk dat ik een vast ritme kan hebben en dat ik me kan concentreren op het afronden van mijn studie.

  Reacties kun je mailen naar: sannewouters99@hotmail.com

 • 13 januari 2023 Warme woonomgeving gezocht Lees meer

  Voor mijn dochter van 29 ben ik op zoek naar een warme woonomgeving. Ze heeft een licht verstandelijke beperking en autisme, is verbaal sterk maar functioneert emotioneel op zeer laag niveau. Daardoor heeft ze behoefte aan vrij constante nabijheid van de begeleiding, die haar tevens helpt haar leven te structureren en invulling te geven. Haar huidige woonplek kan haar dit niet bieden, waardoor ze geen veiligheid ervaart en depressiviteit en angst ernstig aanwezig zijn. Tips zijn zeer welkom!

  Reacties kun je mailen naar maykedejong@ziggo.nl

 • 9 januari 2023 Kamers vrij binnen beschermd wonen. Locatie Barsingerhorn Lees meer

  Momenteel hebben wij binnen ons beschermd wonen traject 2 slaapkamers vrij. De vrije plekken zijn bij onze vestiging in Barsingerhorn.

  Joy Living heeft als doel om vanuit het begeleid wonen de aanwezige talenten van de bewoners te laten groeien en het welzijn van iedere bewoner te bevorderen zodat ze zelfstandig(er) kunnen deelnemen in de maatschappij. Dit doen wij via de ABA methode, waarmee wij het zelfvertrouwen stimuleren door niet alleen de minder sterke eigenschappen te benoemen, maar juist de nadruk te leggen op datgene wat iemand wél goed beheerst.

  Daarnaast begeleidt Joy Living ze in dagelijkse activiteiten, zoals (interne) dagbestedingen, om deze nieuw verworven eigenschappen tot bloei te laten komen. Wij zijn van mening dat iedereen uniek is en een eigen identiteit heeft.

  Joy Living richt zich op jongeren vanaf 14 jaar, die autistisch geïndiceerd zijn en een inschaling middels Jeugdwet of minimaal GGZ 3 hebben. Het Autisme Spectrum Stoornis is formeel vastgesteld door een hiertoe erkende instelling.

  Heb je interesse in één van deze kamers? Mail dan naar support@joyliving.nl

 • 4 januari 2023 Woongroep voor mijn zoon Lees meer

  Ik ben op zoek naar een woongroep voor mijn 15 jarige zoon.

  Reacties mogen naar: natasjadenheld@gmail.com

 • 3 januari 2023 Beschikbaar: Verblijf WLZ GGZ zorgprofiel 1 of 2 Lees meer

  Onlangs zijn bij ons 2 studio’s vrij gekomen. Deze bied ik graag aan. Wij zijn een woon locatie aan de rand van het Katlijker bos en steken in op prikkelarm. Bieden dagbesteding op verschillende activiteiten en bieden ondersteuning die passend is op de hulpvraag.

  Voor meer informatie bel: 0631674010 of mail naar: a.bosma@zorggroepthorp.nl

 • 3 januari 2023 Gezocht beschut wonen voor een heer van 69 met PDD NOS met begeleiding en ondersteuning nabij Lees meer

  De heer moet zelfstandig kunnen wonen, echter heeft ondersteuning en begeleiding nodig op het dagelijks leven en zelfzorg.
  Zit nu tijdelijk in het verpleeghuis wat geen passende plek is voor hem.
  Heeft nog een eigen woning, maar deze is niet geschikt (wordt gesloopt) en begeleiding liefst in het zelfde pand of dagelijks beschikbaar.
  Liefst Ridderkerk of die regio, een dagbesteding die te maken heeft met natuur zou ideaal zijn, kan geen zwaar lichamelijk werk meer doen.
  Is hoog intelligent met een brede interesse.
  Gewerkt als conciërge op een school.

  Reacties graag via telefoon nr.: 085-4866746 of via mail: janina@clientondersteuningplus.nl 

 • 19 december 2022 Nieuwe bewoner gezocht voor woongroep in de Sumatrastraat in Amsterdam Lees meer

  Wij zijn een ouderinitiatief voor volwassenen met autisme. Het project bestaat sinds oktober 2013. Eén van de bewoners gaat haar woning verlaten per 1 maart 2023 en wij zoeken een nieuwe bewoner in de leeftijdsgroep vanaf 25 jaar. Het gaat om acht zelfstandige woningen in vier bouwlagen met een oppervlak tussen de 34 en 47 m2, met op de zolderverdieping een gemeenschappelijke ruimte met keuken. Er is geen lift.

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe bewoner met:

  • een ASS diagnose
  • een officiële zorgindicatie en PGB (BW/WMO of WLZ)
  • een normale intelligentie en die in staat is maandelijks huur te betalen
  • een belangenbehartiger (ouder) die actief deel wil nemen aan het bestuur van de woongroep

  Van de toekomstige bewoner wordt verwacht:

  • dat zij/hij begeleiding accepteert
  • dat zij/hij een meerwaarde ziet in het wonen in een groep
  • dat zij/hij actief meedoet aan groepsactiviteiten (waaronder twee keer per week samen eten)
  • dat zij/hij een dagbesteding heeft van minstens een aantal dagdelen per week, of bereid is om daar (zo nodig met hulp van de begeleiding) naar op zoek te gaan

  Verder kan er geen sprake zijn van een ernstige gedragsstoornis naast de ASS. Ook willen wij geen nieuwe bewoner met een verslavingsprobleem.
  Reacties, met een uitgebreide beschrijving van de kandidaat-bewoner, naar het bestuur van de woongroep, te weten:
  Monique Mispelblom Beijer: mispel@xs4all.nl of tel. 06-10460846
  May An Go: go@gomayan.nl of tel. 06-51831721

 • 28 november 2022 Naarden woongroep heeft plekken beschikbaar Lees meer

  De Phoenix Residence heeft een nieuwe locatie in Naarden. Wij hebben 3 plekken beschikbaar. Jij woont met 6 anderen in een prachtige eengezinswoning met 6 slaapkamers en 3 badkamers. Dichtbij de station en winkels. Jij bent zo in de bossen. Maar ook in Amsterdam. Heb jij een WMO of WLZ indicatie? Neem dan contact met ons op.

  Kijk voor meer informatie op www.phoenixresidence.nl Of mail ons op info@phoenixresidence.nl

 • 28 november 2022 Woning gezocht omgeving Woerden Lees meer

  Mijn naam is Marije, ik ben 24 jaar jong en woon momenteel beschut, met WMO-indicatie. Ik heb ASS en ADD. Ik ben op zoek naar een vervolgstap, een woning waar ik me verder kan gaan ontwikkelen. Graag in de omgeving van Woerden (bereikbaarheid met OV, maximaal een uur reistijd), want daar werk ik 32 uur/week als laborante.

  Wat ik zoek…
  – een woning waar ik mijn eigen keukentje ed. heb, een appartement/studio
  – de mogelijkheid om samen te komen met andere bewoners (ik houd van contact met anderen en heb af en toe nabijheid nodig), maar dus ook de optie om op mezelf te zijn
  – begeleiding, hoeft niet 24-uurs zorg te zijn maar wel de optie om beroep op begeleiding te doen. Dit kunnen ook een paar contactmomenten per week zijn.

  Ken of ben jij een woonvorm die past bij mijn wensen? Reacties kunnen worden gestuurd naar: marijekruyswijk@gmail.com

 • 23 november 2022 Beschermd/begeleid wonen gezocht Lees meer

  Hallo

  Ik ben een jongvolwassen vrouw met een normale intelligentie
  Ik ben op zoek naar een woonplek voor langere tijd waar er ook begeleiding 24 uur beschikbaar is. Het liefst in de regio Utrecht maar regio Gouda, Alphen aan den rijn, sta ik ook voor open .

  reacties mogen naar: Berberseberber@gmail.com

 • 15 november 2022 Woonruimte gezocht voor mijn zoon Lees meer

  Voor mijn zoon van 22 met autisme zoek ik een klein, rustig appartement. Hij woont nu bij Jados in Den Haag maar moet daar per februari 2023 weg omdat hij geen contact wil met de leiding (er is geen klik en het geeft hem te veel prikkels). Wie kan ons helpen?

  Reacties mogen naar: lfatemizadeh@gmail.com

 • 21 oktober 2022 Woning gezocht Lees meer

  Voor een 26-jarige jongedame ben ik op zoek naar een woonlocatie met ervaring in autisme. Er is een wlz ggz 3 indicatie aanwezig.

  Graag in de regio Utrecht, Gouda, Rotterdam. Mocht het in de buurt hiervan zijn graag mij alsnog benaderen.

  Alvast bedankt!

  Reacties kun je mailen naar Berberseberber@gmail.com

 • 21 oktober 2022 Twee plekken beschikbaar Beschermd wonen in Heerhugowaard Lees meer

  Momenteel hebben wij binnen ons beschermd wonen traject 2 slaapkamers vrij. De vrije plekken zijn bij onze vestiging in Heerhugowaard.

  Joy Living heeft als doel om vanuit het begeleid wonen de aanwezige talenten van de bewoners te laten groeien en het welzijn van iedere bewoner te bevorderen zodat ze zelfstandig(er) kunnen deelnemen in de maatschappij. Dit doen wij via de ABA methode, waarmee wij het zelfvertrouwen stimuleren door niet alleen de minder sterke eigenschappen te benoemen, maar juist de nadruk te leggen op datgene wat iemand wél goed beheerst.

  Daarnaast begeleidt Joy Living ze in dagelijkse activiteiten, zoals (interne) dagbestedingen, om deze nieuw verworven eigenschappen tot bloei te laten komen. Wij zijn van mening dat iedereen uniek is en een eigen identiteit heeft.

  Joy Living richt zich op jongeren vanaf 14 jaar, die autistisch geïndiceerd zijn en een inschaling middels Jeugdwet of minimaal GGZ 3 hebben. Het Autisme Spectrum Stoornis is formeel vastgesteld door een hiertoe erkende instelling.

  Heb je interesse in één van deze kamers? Mail dan naar support@joyliving.nl

 • 4 oktober 2022 logeer- of woonplek voor zoon 19 jaar met autisme Lees meer

  Voor onze zoon met autisme ( 19 jaar) zijn wij op zoek naar een logeer en of woonplek met 24 uurs zorg. Kennis van Autisme staat voorop.
  Zijn interesses liggen in groen bewerking, houtbewerking en klussen.
  Verder is hij goed met dieren etc. een werkend boerenbedrijf kan ook een optie zijn.

  Reacties kun je sturen naar: pier_inge@kpnmail.nl

 • 13 september 2022 Prikkelarme woning gezocht Lees meer

  Woning gezocht voor zelfstandige 37 jarige vrouw met autisme en 2 katten. Kan geen geluiden verdragen . Eigenlijk helemaal geen prikkels. Het is niet meer te doen in een normale woning en dat is nog zacht uitgedrukt.Mag zelfstandig zijn of begeleid.

  reacties mogen naar: manouk_lebelle@hotmail.com

 • 13 september 2022 Woonruimte gezocht Lees meer

  Onze zoon Jelle gaat per direct maar uiterlijk september 2023 studeren aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. Wij zijn op zoek naar een (gezinsvervangende) woonruimte in de regio Arnhem/Velp met een maximale huur van 600 euro per maand.

  Reacties graag richten aa: wmeijer62@zeelandnet.nl

 • 1 september 2022 Begeleid samenwonen Lees meer

  Ik (22 jaar) zoek een begeleid wonen plek voor mij en mijn vriend (28 jaar), we hebben beide autisme. We zoeken een plek die ons begeleiding kan bieden en waar wij samen terecht kunnen.

  Reacties mogen naar: floorjbremer@gmail.com

Sluiten
Word nu lid!