Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 27 november 2023 Ouderinitiatief begeleid wonen Ridderkerk Lees meer

  Stichting (in oprichting) ASS-wonen Ridderkerk

  Voor ons wooninitiatief zijn wij op zoek naar (jong)volwassenen met ASS, met een gemiddeld tot hoog intelligentieniveau zonder agressie, en hun ouder(s), uit de buurt van Ridderkerk.

  In Ridderkerk wordt een kleinschalige woonvorm in een appartementencomplex gerealiseerd met 7 levensloopbestendige zelfstandige zorgwoningen en 1 begeleiderswoning. De bouw moet nog beginnen en nog niet alles is helemaal rond maar wij willen graag in contact komen met mensen die hier zouden willen komen wonen. De begeleiding zal deels aanwezig zijn in de begeleiderswoning en deels individueel inzetbaar (naar behoefte), buiten deze tijden is er een achterwacht die gebeld kan worden. De begeleiderswoning zal ook gebruikt worden voor gezamenlijke activiteiten (niet verplicht).

  De bewoners kunnen een verantwoord voordeurbeleid voeren, zijn goed begeleidbaar en hebben werk/dagbesteding en geen verslavingen. Dit zal tijdens een “ballotage” gesprek besproken worden.

  De bewoners hebben een eigen inkomen (werk of Wajong), werk/dagbesteding en zijn financieel gezond (geen schulden). Beschikken over een WLZ-indicatie GGZ-wonen vanaf indicatie 1.
  De huur blijft onder de huurgrens van € 808 (2023) zodat huurtoeslag aangevraagd kan worden.

  Het is een ouderinitiatief. Dus van ouders wordt verwacht dat ze bereid zijn mee te denken en mee te helpen om van deze prachtige onderneming een succes te maken. Wil je meer weten over dit initiatief? Stuur dan een mailtje naar stassridderkerk@gmail.com en we nemen contact met je op.

 • 9 november 2023 Woning bij natuur gezocht Lees meer

  Goededag,

  Hopelijk kan iemand mij helpen. Ik (vrouw,40, ASS en ptss) zoek een stille woonruimte nabij natuur. Ik ben rustig, betrouwbaar, netjes, veel alleen, creatief, en kan bijv met de tuin of dierverzorging helpen. Ik heb een rustigkortharige hondje. Ik zal heel dankbaar zijn met een fijne plek!

  Helaas ben ik ook sensitief/prikkelgevoelig, en heb ik grote behoefte aan stilte, niet te vaak onverwachtse ontmoetingen, en het nodig veel buiten te wandelen om op te laden.

  Eerder heb ik 2 jaar in mijn auto geslapen, omdat ik in grote stress zat (wegens geluidsoverlast en extreme pesterijen). Nu heb ik tijdelijk onderdak, en heb ik weer kunnen bijslapen, maar ben dus nog steeds op zoek naar een woonruimte.

  Ik sta open voor allerlei oplossingen. Tips zijn dus heel welkom. Mag zelfs over de grens.

  De huurwoning, een flatwoning (sociale huur) op de begane grond, in de geliefde wijk Nijmegen Oost kan geruild. Woningruil is dus ook mogelijk. Bijvoorbeeld als u iemand kent die juist naar de stad wilt.

  Bedankt voor het lezen. Dit is mijn emailadres:
  Zwanentrektocht@gmail.com

 • 9 november 2023 Opzoek naar begeleid wonen WLZ Lees meer

  Ik ben op zoek naar een beschermd wonen locatie in Gelderland. Ik heb een indicatie vanuit de WLZ. Mijn voorkeur gaat uit naar een zelfstandig appartement met eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer, wc. Waar mijn kat ook welkom is. Ook ben opzoek naar een woonvorm waar er groepsverband is indien ik hier behoefte aan heb.

  reacties mogen naar: jaxax366@hotmail.com

 • 12 oktober 2023 open plaats Lees meer

  Ouderinitiatief JOVO Veldhoven zoekt per direct een nieuwe bewoner.

  JOVO Veldhoven is een ouderinitiatief voor 15 (jong) volwassenen (M/V) met een Autisme Spectrum Stoornis en een normale begaafdheid.

  Iedere bewoner beschikt over een volwaardig appartement, waarvoor ieder zelf de huur betaalt uit eigen inkomen en/of Wajong. Huurtoeslag behoort tot de mogelijkheden.

  Het appartementencomplex beschikt tevens over gemeenschappelijke voorzieningen zoals huiskamer, keuken, hal en terras. In deze ruimte kan er eventueel gezamenlijk gekookt en/of gegeten worden en vinden er gezamenlijke activiteiten plaats.

  Met de totale PGB’s wordt 24-uurs begeleiding ingekocht en krijgt ieder de zorg die hij/zij nodig heeft. Men dient te beschikken over een indicatie beschermd wonen vanuit de WLZ GGZ-w of de WMO.

  Interesse om binnen JOVO te komen wonen en voldoe je aan de toelatingscriteria? Meld je dan aan voor de wachtlijst via het emailadres secretaris@jovoveldhoven.nl of kijk voor meer info (o.a. de toelatingscriteria) op de website:
  www.jovoveldhoven.nl

 • 10 oktober 2023 Woonplek/vorm jongen 7 jaar gezocht Lees meer

  Voor onze zoon van 7 zijn we op zoek naar een passende plek waar hij zou kunnen wonen en daarnaast behandeling kan krijgen.

  Hij is gediagnosticeerd met autisme categorie 2+ en jules de la toerette. Zijn intelligente is wel gemiddeld. Hij heeft veel angst en kan dit uiten in agressief in gedrag en taal.

  Wanneer we de juist plek vinden is de locatie minder belangrijk.

  Groet, Sil

  Reacties mogen via mail: prissilly@gmail.com of telefoonnummer: 06-37384265

 • 10 oktober 2023 ouderinitiatief wonen autisme Amsterdam e.o. Lees meer

  Welke ouders overwegen/zijn bezig met ouderinitiatief wonen in Amsterdam voor kind met autisme? Bijvoorbeeld ondersteund door Delatei of Grasboom of anders? Of wie heeft hier misschien meer informatie/ervaring mee? Geen urgentie, toekomstplannen voor zeer jong volwassen kind

  Reacties mogen via mail: a.beerepoot3@kpnplanet.nl of telefoonnummer: 06-15415962

 • 22 september 2023 Beschermd wonen locatie gezocht Lees meer

  Ik ben op zoek naar een beschermd wonen locatie in Friesland. Ik heb een indicatie vanuit de WMO hiervoor. Mijn voorkeur gaat uit naar een zelfstandig appartement waar mijn rustige hond ook welkom is.

  Heb jij de gouden tip? Mail dan naar qdegraaf@icloud.com

 • 20 september 2023 Woonvorm met 24 uurs begeleiding voor volwassenen Lees meer

  Voor een volwassen persoon (39), gediagnostiseerd met ASS, zijn wij opzoek naar een beschermde/begeleide woonvorm met 24u begeleiding aanwezig.
  Van belang is dat er kennis is van ASS.
  Het heeft de voorkeur dat de woonvorm zich in regio Drenthe, Groningen of Friesland bevindt.
  Reacties kun je mailen naar: sebastiaan.vos@ggzdrenthe.nl

 • 20 september 2023 Prikkelarme woonruimte gezocht Lees meer

  Net zoals vele anderen hier, ben ik op zoek naar een zelfstandige goed geïsoleerde prikkelarme woonruimte in Nijmegen of Lent, met een kale huurprijs van €647,19 i.v.m. mijn inkomen. Ik woon nu in Nijmegen in een appartement (sociale huur) uit 2012, maar het is niet goed geïsoleerd dus veel overlast van buren. Via woning ruil is er nog niks gelukt en ik ga alleen maar achteruit. Ik zit hierdoor al jaren in een autistische burn-out. Na al die tijd word ik alleen maar wanhopiger, dus als iemand tips of ideeën heeft hoor ik het graag per mail: iris_depree@hotmail.com

  Alvast bedankt.

  Groeten, Iris.

 • 11 september 2023 Zelfstandige woning gezocht Lees meer

  Dag allemaal,

  Ik ben al heel lang (net als veel anderen) op zoek naar een nieuwe woning. Ik woon op dit moment zelfstandig, maar deze woonruimte is niet ideaal. Om van mijn slaap- of woonkamer naar mijn keuken te gaan moet ik door een gedeelde gang. Dit zorgt voor veel prikkels, regelmatig lopen mensen hier in de gang die ik niet ken. Het geeft een erg onveilig gevoel en ik ben continu alert. Ik heb autisme en met de juiste handvatten lukt het mij aardig om zelfstandig te wonen. Ik ben op zoek naar een woonruimte in de omgeving van Zutphen. Het liefst in Zutphen, Dieren, Arnhem of Nijmegen. Een studio is voor mij niet ideaal omdat ik veel moeite heb met het huishouden, dus het liefst 1 aparte slaapkamer.

  Waar ik naar op zoek ben
  – maximaal 808 euro (huurtoeslag grens)
  – een zelfstandige woonruimte
  – minimaal 1 slaapkamer
  – in Zutphen, Dieren, Arnhem of Nijmegen (of iets in deze buurt zolang het goed bereikbaar is met de trein)

  Ik sta al 7 jaar ingeschreven bij de ene woningbouw en 3 bij de andere, maar helaas heb je daar tegenwoordig niet zo veel meer aan. Ik hoop echt dat iemand hier wat weet of via via. Ik krijg binnenkort nieuwe bovenburen wat het onveilige gevoel erg versterkt en ik veel stress hiervan ervaar. Sorry voor het lange verhaal. Bedankt voor het lezen en ik hoop dat iemand iets weet of nog een goede tip heeft voor het vinden van een nieuwe woning.

  Hartelijke groet,
  Stef

  Mail naar: xstef9@outlook.com

 • 11 september 2023 Met spoed plek gezocht Lees meer

  Hoi allemaal,

  Ik ben met spoed op zoek naar een passende vg7 locatie .
  Licht verstandelijke beperking + autisme

  – autisme kennis
  – nachtdienst
  – nabijheid / terug kunnen vallen
  – overname taken
  – adl hulp ( later nog uitgebreider uitleg )
  – zou fijn zijn als de mogelijkheid er is om meerzorg te kunnen bieden
  – mee kunnen naar medische afspraken.

  Mocht iemand een idee hebben hoor ik het graag .
  Groetjes

  Mail naar: thatsthespiritanouk1996@gmail.com

 • 11 september 2023 Bewoners gezocht voor wooninitiatief in Duiven! Lees meer

  Ben jij tussen de 20 en 30 jaar en heb je autisme? Ben jij op zoek naar een fijne plek om te wonen? Dan is ’t Hoge Veld te Duiven (bij Arnhem) misschien wel de plek die jij zoekt!

  ’t Hoge Veld wordt een kleinschalige woonvorm in een monumentale boerderij die momenteel wordt verbouwd. Begin 2024 is de boerderij klaar en kan er gewoond worden. Het wordt een huiselijke plek waar 24 uur per dag begeleiding en zorg aanwezig zal zijn.

  Het is een ouderinitiatief. Dus van ouders wordt verwacht dat ze bereid zijn mee te denken en mee te helpen om van ’t Hoge Veld een fijn en veilig thuis te maken. Meer informatie vind je op www.hogeveld.org

  Wil je meer weten over dit initiatief? Stuur dan een mailtje naar info@hogeveld.org en we nemen contact met je op.

 • 4 september 2023 Twee woonplekken vrij in Zeist! Lees meer

  Momenteel hebben wij (door natuurlijk verloop) twee ruime kamers vrij in een van onze twee woningen in Zeist. Het is een kleinschalig woonproject voor begeleid zelfstandig wonen. De gezamenlijke ruimten worden gedeeld (huiskamer, keuken, douche, toilet en tuin).

  Wij bieden gespecialiseerde begeleiding aan jong volwassenen met autisme met een normale intelligentie. Om hen te helpen te ontwikkelen rondom zelfstandigheid, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke participatie.

  Remise heeft een ZIN-overeenkomst met de regio Zuid Oost Utrecht (voor 18+). Jongeren die bij ons wonen hebben een indicatie voor ambulante begeleiding.

  Het is fijn als je dagbesteding hebt in de vorm van werk of opleiding. Ook gaat de voorkeur uit naar een rustig persoon. Dit in verband met de samenstelling van de bewonersgroep.

  Wonen en zorg zijn gescheiden. Dat betekent dat je de huur en de huishoudkosten zelf uit eigen inkomsten betaald. De huur is all-in: gas, water, licht, internet, gemeentelijke belastingen en en service kosten.
  Wanneer je interesse hebt bel of mail mij dan gerust.

  Linda van Ameijde, info@remisewoonbegeleiding.nl, 06 36037373

 • 28 augustus 2023 In de regio Arnhem woonruimte gezocht voor student met ASS op van Hall Larenstein Lees meer

  Ik ben Jesper en start in september met mijn tweede studie jaar op het HBO van Hall Larensteijn. Ik ben op zoek naar woonruimte in de regio Arnhem/Velp. En misschien zijn er een mede studenten met ASS die samen met mij woonruimte willen huren?

  Of wellicht is er interesse om een gezamenlijk woonproject op te starten met meerdere ouders met studenten met autisme in deze regio?

  Heb je tips of interesse? Reacties kun je mailen naar jild@live.nl

 • 15 augustus 2023 Respijtzorg-logeren aangeboden Lees meer

  Voor jong volwassenen (18-25) jaar bieden wij op onze zorgboerderij Respijtzorg/ logeren. Jongeren hebben een eigen kamer met douche toilette en er is een gezamenlijke huiskamer/keuken. We hebben 4 kamers waarvan er 3 permanent bewoond worden, de 4e kamer is beschikbaar voor logeren.
  Een bepaalde mate van zelfstandigheid is wel wenselijk, er is 24 uurs nabijheid. We hebben nog wat ruimte in de agenda voor nieuwe loges.
  Affiniteit met dieren is wel gewenst!

  Voor meer informatie mail naar: stichtinglucashoeve!@gmail.com of bel met 0618239968

 • 7 augustus 2023 Beschermde woonplek gezocht Lees meer

  Hallo ik ben Tineke, 37 jaar. Heb sinds een aantal jaar een ASS diagnose en een aangeboren lichamelijke beperking. Ik woon nu nog zelfstandig net ambulante begeleiding maar dit is niet voldoende. Ik heb een WLZ GGZ2 indicatie en zoek een beschermd wonen locatie die rolstoelvriendelijk is (liefst appartement met eigen voorzieningen). Regio Nijmegen-Doetinchem-Zutphen.

  Kun je me helpen? Reacties kun je mailen naar tinekesoethof@live.nl

 • 1 augustus 2023 Prikkelarme woning en woonomgeving gezocht Lees meer

  Kan iemand mij zo spoedig mogelijk helpen met het vinden van een prikkelarme woonomgeving richting de Veluwe.
  Ik woon in Rotterdam en door de vele verbouwingen zit ik nu al drie en een half jaar in een autistische burn-out.
  Ik werk niet en ben helemaal afgekeurd, daardoor zit ik in de Wajong. ik heb niet veel financiële middelen.

  Reacties naar: madefliefje@hotmail.com

 • 25 juli 2023 Woonruimte gezocht Lees meer

  Mijn zoon Vyasa (30 jaar met PPD-NOS ) zoekt een rustig appartement in Nijmegen
  of omgeving. Hij werkt in de ICT en hij is een gezellige, leuke man.
  Graag contact opnemen via
  06-24717729 of dorothyspan@gmail.com

 • 18 juli 2023 Rustige woonplek gezocht (omg. Apeldoorn) Lees meer

  Ik ben zelfstandig en zelfredzaam, maar het gebrek aan een plek om bij te komen van de prikkels van alledag tackelt mij in werk, hobby’s en sociale contacten. Daarom zoek ik in (omgeving) Apeldoorn een rustig, zelfstandig plekje waar ik met mijn kat mag wonen.  Als je een geschikte plek weet, kun je mailen naar margitbleumink@gmail.com

  Marit
  41 jaar

 • 11 juli 2023 24 uur woning gezocht begeleiding. Lees meer

  Mijn dochter is 24 jaar en ze is geestelijk gehandicapt pdd-nos met autisme.
  Ik zoek een woning voor mijn dochter ze is nu 24 jaar oud.
  Ze zoekt een woning waar ze 24 uur moet begeleid worden met de juiste begeleiding en personeel.

  reacties mogen per email naar: Lorindamoshi@gmail.com  of telefonisch via 06-43569423 of 0174226371

   

 • 19 juni 2023 Wooninitiatief beschermd wonen (24 uur) regio Drechtsteden Lees meer

  Wij zijn van plan om voor onze 28-jarige zoon met ASS (Asperger) en schizofrenie een beschermde woonvorm op te zetten. Onze zoon bezoekt op dit moment een dagbesteding voor autisme in Papendrecht en daar staat hij ook op de wachtlijst voor beschermd wonen. (Hij heeft een Wlz indicatie GGZ-03)

  Omdat de wachtlijsten voor wonen erg lang zijn, 5-7 jaar is genoemd en daar kan ook geen garantie voor afgegeven worden, willen wij zelf een woonvorm op gaan zetten, zodat er wėl gegarandeerd is dat hij over een aantal jaren in een woonvorm kan gaan wonen.

  Als eerste zoeken wij gelijkgezinde ouders en/of medebewoners. Daarna kunnen we gaan kijken hoe verder. Hebben jullie interesse, stuur ons dan een mailtje op brigitte.blikkendaal@gmail.com

 • 2 juni 2023 Maatwerkplek woonunit gezocht Lees meer

  Hallo, Ik ben op zoek naar een maatwerkplek. Ik heb een ggz5 wonen indicatie. Waar ik om vraag is een plek waar er 24 uur per dag iemand aanwezig is en ik aanspraak op kan doen en een eigen woonunit. Ik heb autisme met een normale intelligentie.

  Hopelijk kan iemand mij helpen. Er lijkt maar geen oplossing te zijn.

  Reacties kun je mailen naar Berberseberber@gmail.com

 • 24 april 2023 Kleinschalig wooninitiatief Den Haag Lees meer

  Dag allen,

  We zijn een kleine zorgorganisatie genaamd WelzijnZorgt. Momenteel worden de laatste puntjes op de i gezet bij de renovatie van een woning in Den Haag. Je hebt hier een eigen slaapkamer en gedeelde keuken, woon- en badkamer. Daarnaast is er een tuin voor gezamenlijk gebruik. Er zijn 3 slaapkamers omdat wij geloven in kleinschalig wonen.

  De begeleiding is op afroep beschikbaar. Samen met jouw vaste begeleider maak je afspraken over hoe jouw begeleiding eruit ziet en wanneer dit plaatsvind. We werken er samen aan zodat jij zo zelfstandig mogelijk kunt (leren)wonen. Verder werken wij met een achterwacht. Je bent bereid om afspraken te maken om samen met je 2 huisgenoten er een leuke en gezellige woning van te maken.

  Wil je meer weten of je alvast aanmelden? Dat kan. We zijn te bereiken op;

  info@welzijnzorgt.nl
  085 130 57 45

 • 28 maart 2023 Zeist: Zelfstandig wonen voor jongvolwassenen met autisme Lees meer

  Voor een toekomstige locatie in Zeist zoekt Stichting Authentiek Wonen nieuwe kandidaatbewoners met ASS en hun enthousiaste ouders!

  Stichting Authentiek Wonen is bezig met het opzetten van een kleinschalige woonvorm voor jongvolwassenen met autisme (ASS) vanaf een gemiddelde intelligentie. We hebben een locatie op het oog in Zeist en hopen daar circa 12 woonunits voor onze stichting te kunnen gaan huren.

  Als kandidaat bewoner kijk je positief aan tegen het ‘samenwonen’ met andere mensen met een vorm van ASS en sta je open voor begeleiding op maat. Wij bieden je een zelfstandige woonunit in een fijne en veilige woonomgeving waar je met plezier kan wonen.

  Spreekt onderstaande je aan?
  • Een eigen zelfstandige woonunit, maar wel samen met anderen
  • Een vorm van begeleiding
  • Een gemeenschappelijke ruimte om af en toe iets gemeenschappelijks te doen (koken, eten, spel)
  • Een fijne en veilige woonplek in Zeist waar je zelfstandig kunt wonen
  • In de buurt van het OV en winkels
  • Met aandacht voor structuur en sociale contacten

  Heb je interesse om zelfstandig te gaan wonen en willen je ouders of vertegenwoordiger actief meehelpen bij het opzetten van dit thuis? Dan kan Authentiek Wonen iets voor je/jullie zijn. Kijk op ons bewonersprofiel om te zien of dit ouderinitiatief bij je past.

  Heeft bovenstaande je/jullie interesse gewekt, dan nodigen we je van harte uit om met ons mee te doen. Dit kan door een email te sturen of het contactformulier onder contact op onze website in te vullen.

  Kijk voor meer informatie op www.authentiekwonen.nl
  Of neem contact op met:

  Simone Engelmann
  Stichting Authentiek Wonen
  info@authentiekwonen.nl | 06 44231713

 • 10 maart 2023 Begeleid/beschermd wonen ruil Lees meer

  Hallo, Momenteel woon ik begeleid in Rotterdam en zou graag naar Utrecht of omgeving willen verhuizen. Is er iemand die misschien een ruil wil doen met mij? Maximaal ggz wlz 3 indicatie.

  Reacties kun je mailen naar Berberseberber@gmail.com

 • 3 maart 2023 Hulp nodig bij orde scheppen in huishouding Lees meer

  Ik ben autistisch, en heb een LVB, en krijg begeleiding in Den Haag aan huis van Middin. Ze helpen me overal bij, behalve bij het orde scheppen in mijn huishouden. Maar ze vallen me er wel steeds op aan, en ik heb meerdere pogingen gedaan om aan hun te vragen of ze me er bij willen helpen, maar ze snappen me niet.

  Ze snappen niet waar ik tegenaan loop. Zelfs als ik het ze laat zien met plaatjes. Nu zoek ik gewoon maar via een oproep iemand die mij hierbij wekelijks kan helpen thuis.

  Reacties kun je mailen naar a.vanwalsem@yahoo.com

 • 17 februari 2023 De 8sprong zoekt twee nieuwe bewoners. Lees meer

  Op 29 maart 2009 betrokken 8 verstandelijk gehandicapte jongvolwassenen hun mooie appartement in de 8sprong (Poststraat 7 te Zandvoort). De 8sprong bestaat uit 8 zelfstandige appartementen en meerdere gezamenlijke ruimtes waaronder een keuken en een woonkamer. Elk appartement heeft een halletje, woonkamer met keukenblokje en een badkamer. De vereniging telt een aantal commissies waarbij de ouders actief betrokken zijn. De bewoners, in de leeftijd tussen de 38 en 46 jaar worden dagelijks en ’s nachts begeleid door een team van professionele zorgverleners van WoonDroomZorg (www.woondroomzorg.nl) De zorg wordt gefinancierd vanuit de PGB’s van de bewoners. De vrijkomende appartementen zijn gelegen op de 1e en 2e etage. Het selectieproces, waarbij gekeken wordt of de kandidaat bewoner binnen de huidige bewonersgroep past, wordt uitgevoerd door een door de vereniging in het leven geroepen commissie. Tijdens dit proces zal ook de expertise van een orthopedagoge ingezet worden. Profielschets: passend binnen de huidige bewonersgroep, lichte/matige verstandelijke handicap, WLZ indicatie VG4 of hoger, tussen de 24 en ongeveer 46 jaar oud, gaat overdag doordeweeks naar dagbesteding of werkplek. Van ouders cq verwanten wordt actieve betrokkenheid bij de verening Zorg aan Zee verwacht (www.zorgaanzee.nl)

  Reacties mailen naar: jw.bronsveld@tele2.nl

 • 17 februari 2023 Woonplek Lees meer

  Ik ben op zoek naar een begeleid/beschermd wonen plek.
  Ben 23 jaar.

  Reacties zijn welkom via: k.verboom-pfaff@telfort.nl

 • 10 februari 2023 Woonplek gezocht Lees meer

  Hallo. ik ben opzoek naar een woonplek intramuraal voor autisme met normale begaafdheid. Graag in omgeving Utrecht. Hopelijk kan iemand mij helpen.

  Reacties zijn welkom via Berberseberber@gmail.com

 • 20 januari 2023 Woning/kamer gezocht Lees meer

  Ik (23 jaar) heb autisme en ben opzoek naar woning of kamer. Het liefst ergens in Noord-Brabant, maar Zuid-Holland of Utrecht zijn ook een optie.

  Op het moment zit ik in mijn derde jaar van mijn HBO-studie. Vanwege mijn huidige thuissituatie kan ik niet thuis blijven wonen.

  De woning of kamer waar ik naar opzoek ben hoeft niet helemaal prikkelvrij te zijn, maar het liefst geen herrie of teveel geluid.
  Voor mij is vooral belangrijk dat ik een vast ritme kan hebben en dat ik me kan concentreren op het afronden van mijn studie.

  Reacties kun je mailen naar: sannewouters99@hotmail.com

 • 4 oktober 2022 logeer- of woonplek voor zoon 19 jaar met autisme Lees meer

  Voor onze zoon met autisme ( 19 jaar) zijn wij op zoek naar een logeer en of woonplek met 24 uurs zorg. Kennis van Autisme staat voorop.
  Zijn interesses liggen in groen bewerking, houtbewerking en klussen.
  Verder is hij goed met dieren etc. een werkend boerenbedrijf kan ook een optie zijn.

  Reacties kun je sturen naar: pier_inge@kpnmail.nl

Sluiten
Word nu lid!