Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 2 juli 2024 Prikkelarm koophuis Lees meer

  Op zoek naar een ruime levensloopbestendige twee onder een kap woning. Goed geïsoleerd aan een rustige straat in een klein dorpje. Het betreft een nieuwbouwwoning welke nog geheel naar eigen smaak kan worden ingericht.

  Voor info en een link van Funda: susanne070707@outlook.com

 • 17 juni 2024 Vacature: Juridisch medewerker Inkomensheffing, Omzetbelasting, Loonheffing of Vennootschapsbelasting (HBO/WO) Banenafspraak Lees meer

  Deze vacature is specifiek opengesteld voor kandidaten die onder de Banenafspraak vallen, een doelgroepregistratie is een voorwaarde.
  Organisatie: Belastingdienst Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Locatie: Eindhoven
  Startdatum dienstverband: In overleg, afhankelijk van gesprekken en afgifte VOG

  Verwachte duur: 1 jaar, met uitzicht op verlenging en vaste baan
  Deadline solliciteren: doorlopende vacature tot 1 juli 2024 (wij kunnen tussentijds kandidaten voorstellen)

  Opleidingsniveau: Geen eis, wel aantoonbaar hbo/wo werk- en denkniveau
  Aantal contracturen per week: 24 – 36 uur per week (opbouw mogelijk)
  Salaris: Schaal 6, 8 of 10 conform cao Rijk, afhankelijk van kennis en ervaring (minimaal €16,64 bruto
  per uur)

  Reiskosten: volledige OV vergoeding, fiets: € 0,21 per km, auto: € 0,07 per km (max. €3,49 per dag)

  Wat ga je doen?

  Aan de hand van een traject van werkend leren word je binnen de Vakschool MKB opgeleid en verricht je werk binnen de verschillende belastingmiddelen en -processen. Daarin richt je je op
  werken met ondernemend Nederland vanuit Belastingdienst MKB. Gedurende het opleidingstraject onderzoekt de Belastingdienst samen met jou welke werkzaamheden het beste bij jou passen en helpen ze je inzetbare kwaliteiten te ontdekken. Door je tijdens je leertraject in te zetten op verschillende beschikbare werkzaamheden, geven we samen je loopbaan richting naar een passende functie.
  Jij verricht je werk binnen de aanslag- of aangifteregeling op basis van vooraf bepaalde risico’s die voor de diverse belastingjaren kunnen verschillen. De op die wijze geselecteerde aangiften/posten bekijk je nader en neem je vervolgens in behandeling. Dat houdt in dat je de aangifte/post op juistheid controleert.
  Andere voorbeelden van werkzaamheden zijn het behandelen van verzoeken, controleren van aangiften, behandelen van bezwaarschriften en andere fiscale taken. Waar nodig overleg je met
  ondernemers en hun adviseurs over de afhandeling hiervan. Bij alles wat je doet, werk je nauw samen met je collega’s, de vaktechnische adviseurs en de vaktechnische coördinator

  Wat breng jij mee in deze functie?
  – Je staat op het moment van solliciteren in het doelgroepregister van het UWV. Weet je dit niet zeker? Controleer dit dan eerst via het UWV Doelgroepregister check
  – Je hebt aantoonbaar een hbo werk- en denkniveau (diploma niet noodzakelijk);
  – Werkervaring of aantoonbare affiniteit met fiscaal recht;
  – Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met Inkomensheffing, Omzetbelasting, Vennootschapsbelasting of Loonheffingen of bent bereid je hierin te laten opleiden;
  – Je kunt goed met meerdere computersystemen tegelijk werken;
  – Je bent nauwkeurig, communicatief vaardig en kan goed samenwerken;
  – Je hebt een goede schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal.
  – Klantcontact is voor jou geen probleem.
  – Je bent bereid om tijdens het werk opleidingen te volgen om je te blijven ontwikkelen.

  Inwerken, hoe doen wij dat?

  Samen met jou kijken we hoe je invulling kunt geven aan deze functie en wat je daarbij nodig hebt middels een gedegen inwerktraject. De Vakschool MKB biedt je een veilige werkomgeving met
  begeleiding, waarna je, als je er aan toe bent, kunt doorstromen naar een werkplek binnen één van de teams van MKB. Er zijn interne werkbegeleiders en interne jobcoaches die hierbij ondersteunen.
  Met jouw leidinggevende bepaal je wat een goede start in aantal werkuren is en deze mag je vanaf 24 uur opbouwen tot maximaal 36 uur.
  Vanuit Randstad Participatie zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen en begeleiden van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je krijgt dus ook vanuit ons de benodigde begeleiding in het voortraject én wanneer je voor ons aan het werk bent.

  Wat hebben wij van je nodig?

  – Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van het sollicitatieproces. We vragen je daarom vooraf te controleren of dit voor jou mogelijk is via: https://vogcheck.justis.nl/
  – We ontvangen graag bij je sollicitatie een motivatiebrief en je hoogst behaalde diploma.
  Heb jij interesse en zie je jezelf in deze functie werken? Dan ontvangen wij graag je curriculum vitae en een motivatie via participatie.regiodenbosch@randstadrisesmart.nl of bel voor vragen naar: tel. 06-57441113.

 • 14 mei 2024 Woning gezocht Lees meer

  Zelfstandige huurwoning met spoed gezocht prikkelarm en niet te duur. Omgeving Goeree overflakkee of ergens anders in zuid holland. zeeland of noors brabant ook niet erg.

  Ik hou het in mijn huidige woning niet meer vol vanwege teveel geluid en zit er zwaar doorheen. Ik ben 27 jaar.

  Reacties mogen naar: charinajongejan@hotmail.com

 • 11 april 2024 Hoe kinderen met autisme de wereld ontdekken? Deelnemers (6-8 jaar) gezocht voor wetenschappelijk onderzoek Lees meer

  Wij zijn een team onderzoekers van het Baby & Child Research Center van het Donders Center for Cognition in Nijmegen (babyandchild.nl) dat een wetenschappelijk onderzoek doet naar hoe kinderen met autisme de wereld ontdekken. Dit onderzoek is getiteld: “Volg de Vogels.” Wij zijn op zoek naar gezinnen die hieraan mee willen doen.

  Hoe ontdekken kinderen de wereld?
  Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. De onderzoekers willen graag weten hoe kinderen met autisme de wereld ontdekken. Voor het onderzoek “Volg de vogels!” zijn zij op zoek naar kinderen tussen de 6 en 8 jaar met én zonder autisme diagnose.

  Wat houdt deelname in:
  – Tablet spel “Volg de vogels”
  – Een intelligentietest
  – Vragenlijsten voor de ouder/verzorger over uw kind

  De afspraak duurt ongeveer 1,5 uur in totaal. U krijgt de resultaten na het onderzoek toegestuurd!

  Waar:
  Het onderzoek vindt plaats in Nijmegen (Baby and Child Research Center, locatie Thomas van Aquinostraat).

  Meer informatie
  Wilt u meer weten, bekijk dan deze video: https://www.youtube.com/watch?v=hYbrzB3VBQw&feature=youtu.be

  Of bezoek de deze website https://babyandchild.nl/volg-de-vogels-deelnemers-gezocht/.

  Meedoen:
  Als u het leuk lijkt om mee te doen aan dit onderzoek kunt u een email sturen naar volgdevogels@donders.ru.nl .

 • 25 maart 2024 Vriendschap gezocht Lees meer

  Hey, ik ben Kyra, 21 jaar oud wonend in omgeving Eindhoven. Graag zou ik een vriendschap willen sluiten met iemand! Ik heb een lichte vorm van autisme en het sociale stukje is wat lastiger voor mij.

  In mijn vrije tijd ben ik heel graag creatief bezig, zoals tekenen of dingen maken. Ik luister naar muziek uit de jaren 70/80 en ben fan van Queen. Verder doe ik aan fitness. Ook lezen, wandelen, winkelen en dingen ondernemen vind ik leuk.

  Als je interesse hebt, dan hoor ik graag van je!
  Mijn email is Creakyra@outlook.com

 • 20 maart 2024 Woonruimte gezocht voor zoon met Autisme. Lees meer

  Ik ben op zoek naar woonruimte voor mijn zoon van 18 jaar met Autisme. Hij valt helaas tussen wal en sloot. Te licht voor begeleid wonen (lees geen WMO indicatie) en te zware problematiek voor ander projecten die over het algemeen op vrijwillige basis zijn.

  Reacties kunnen naar: marco_vhb@hotmail.com

 • 1 maart 2024 Vriendschap gezocht Lees meer

  Hallo, ik ben Susanne (46) en ik woon samen met mijn man van 48 ( geen kinderen) in Lithoijen. Ik heb een lichte vorm van autisme, waardoor ik moeilijk vrienden maak. Ik vind het leuk om te wandelen, fietsen, sauna bezoek (de sauna is privé) of een avondje Netflix kijken, mijn hobby’s zijn borduren en het verzamelen van munten en postzegels.

  Spreekt jou dit aan om dit samen te gaan doen? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet is dat het begin van een leuke vriendschap. Reageren kan via susanne070707@outlook.com.

   

 • 16 januari 2024 gitarist tevens zang gezocht Lees meer

  Gitarist gezocht die tevens kan zingen voor een te vormen bluesband .
  Ik speel bluesharp en kom uit Rosmalen Ik ben 56 jaar…
  Ik speel voor de hobby maar vindt het ook leuk samen te spelen.
  Heb nog geen podium ervaring en heb autisme ……..
  Ik wacht een reactie af op kvandersteen@ziggo.nl

 • 15 augustus 2023 Respijtzorg-logeren aangeboden Lees meer

  Voor jong volwassenen (18-25) jaar bieden wij op onze zorgboerderij Respijtzorg/ logeren. Jongeren hebben een eigen kamer met douche toilette en er is een gezamenlijke huiskamer/keuken. We hebben 4 kamers waarvan er 3 permanent bewoond worden, de 4e kamer is beschikbaar voor logeren.
  Een bepaalde mate van zelfstandigheid is wel wenselijk, er is 24 uurs nabijheid. We hebben nog wat ruimte in de agenda voor nieuwe loges.
  Affiniteit met dieren is wel gewenst!

  Voor meer informatie mail naar: stichtinglucashoeve!@gmail.com of bel met 0618239968

 • 7 augustus 2023 Vriendschap gezocht Lees meer

  Ik ben een vrouw van 62 uit Eindhoven met autisme die moeite heeft met sociale contacten. Ik heb werk en een gezin maar eigenlijk geen vrienden. Ik zoek iemand om mee te kletsen / praten en leuke dingen mee te ondernemen; ik houd van koken, ga graag naar de film en een museum, en ben ook in voor ideeën van anderen, ben alleen niet zo sportief.

  Misschien wordt dit dan vriendschap. Interesse? Reacties kun je mailen naar tinekesp@tenc.demon.nl

 • 9 januari 2023 Vriendschap gezocht Lees meer

  Mijn dochter van 14 jaar is sinds een jaar bekend met ASS. Ze vindt het aangaan van vriendschap lastig, vanwege haar angst voor afwijzing en haar negatieve zelfbeeld. Haar hobby’s zijn shoppen en een lolletje trappen. Ze heeft namelijk erg veel humor. Ik hoop dat er een jongen of meisje geïnteresseerd is, om haar te leren kennen.

  Eerst online contact leggen is ook mogelijk. Pien gamet namelijk en heeft ook Instagram en Snapchat. Wij wonen in Stevensbeek.
  Reacties kun je mailen naar wcjverberk@hotmail.com

 • 3 januari 2023 Vriendschap Lees meer

  Hoi iedereen
  Ik wil een vriendschap/vriendinnen die voor mij heel belangrijk is. Die voor elkaar kunnen zijn voor slechte en goede tijden, een bff.

  Reacties mogen naar: jocelyn_jarratt@hotmail.com

Sluiten
Word nu lid!