Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 1 maart 2024 Vriendschap gezocht Lees meer

  Hallo, ik ben Susanne (46) en ik woon samen met mijn man van 48 ( geen kinderen) in Lithoijen. Ik heb een lichte vorm van autisme, waardoor ik moeilijk vrienden maak. Ik vind het leuk om te wandelen, fietsen, sauna bezoek (de sauna is privé) of een avondje Netflix kijken, mijn hobby’s zijn borduren en het verzamelen van munten en postzegels.

  Spreekt jou dit aan om dit samen te gaan doen? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet is dat het begin van een leuke vriendschap. Reageren kan via susanne070707@outlook.com.

   

 • 13 februari 2024 Contact/ vriendschap Lees meer

  Hi, mijn naam is Sander. Ik ben autistisch en vriendschappen zijn voor mij moeilijk, maar ik wil het wel graag proberen. Ik woon in Uden en heb een grote interesse in schakelbrommers en motoren. Ik heb zelf ook een schakelbrommer en vind het geen probleem om naar iemand toe te rijden om af te spreken. Ik ben bereikbaar op dijk46412@gmail.com

 • 5 februari 2024 CONTACT, vriendschap als het kan. Lees meer

  Mijn naam is Guus, 76 jaar en woon in Vlijmen (aan de rand van
  ‘s-Hertogenbosch). Heb de diagnose autisme sinds 3 jaar.
  Matige ASS, maar het maakt me wel eenzaam.
  Ik zoek een lotgenoot, nee, beter: deelgenoot met wat empathie en geduld.
  Het hoe-wat-waar, zoals interesses, zal voortkomen uit beginnende contacten.
  Het eerste liefst via e-mail, gevolgt door telefonisch.
  Vraag maar raak, alles is bespreekbaar.
  Mail me dus gauw:
  guuseijkelenboom1@gmail.com

 • 1 februari 2024 Dagbesteding/ individuele begeleiding Lees meer

  Net Anders biedt begeleiding aan mensen met ASS op een mooie locatie in Haaren. We hebben momenteel enkele plekken vrij. Ben je opzoek naar gekwalificeerde begeleiding, wellicht kunnen wij iets voor je betekenen. 

  Kijk voor meer info op www.netanders.info of bel 06-16240327.

 • 16 januari 2024 gitarist tevens zang gezocht Lees meer

  Gitarist gezocht die tevens kan zingen voor een te vormen bluesband .
  Ik speel bluesharp en kom uit Rosmalen Ik ben 56 jaar…
  Ik speel voor de hobby maar vindt het ook leuk samen te spelen.
  Heb nog geen podium ervaring en heb autisme ……..
  Ik wacht een reactie af op kvandersteen@ziggo.nl

 • 15 augustus 2023 Respijtzorg-logeren aangeboden Lees meer

  Voor jong volwassenen (18-25) jaar bieden wij op onze zorgboerderij Respijtzorg/ logeren. Jongeren hebben een eigen kamer met douche toilette en er is een gezamenlijke huiskamer/keuken. We hebben 4 kamers waarvan er 3 permanent bewoond worden, de 4e kamer is beschikbaar voor logeren.
  Een bepaalde mate van zelfstandigheid is wel wenselijk, er is 24 uurs nabijheid. We hebben nog wat ruimte in de agenda voor nieuwe loges.
  Affiniteit met dieren is wel gewenst!

  Voor meer informatie mail naar: stichtinglucashoeve!@gmail.com of bel met 0618239968

 • 7 augustus 2023 Vriendschap gezocht Lees meer

  Ik ben een vrouw van 62 uit Eindhoven met autisme die moeite heeft met sociale contacten. Ik heb werk en een gezin maar eigenlijk geen vrienden. Ik zoek iemand om mee te kletsen / praten en leuke dingen mee te ondernemen; ik houd van koken, ga graag naar de film en een museum, en ben ook in voor ideeën van anderen, ben alleen niet zo sportief.

  Misschien wordt dit dan vriendschap. Interesse? Reacties kun je mailen naar tinekesp@tenc.demon.nl

 • 26 mei 2023 Vriendin gezocht Lees meer

  Hoi, ik ben Jasper (21 jaar) uit Breda. Ik vind het lastig om vriendschappen te sluiten. Ik ben op zoek naar een vriendin voor contact of voor een eventuele relatie. Mijn hobby’s zijn gamen, rennen, wandelen en uitgaan.

  Ik zoek iemand van rond mijn leeftijd.

  Voor contact kun je terecht bij mol208485@gmail.com

 • 20 januari 2023 Woning/kamer gezocht Lees meer

  Ik (23 jaar) heb autisme en ben opzoek naar woning of kamer. Het liefst ergens in Noord-Brabant, maar Zuid-Holland of Utrecht zijn ook een optie.

  Op het moment zit ik in mijn derde jaar van mijn HBO-studie. Vanwege mijn huidige thuissituatie kan ik niet thuis blijven wonen.

  De woning of kamer waar ik naar opzoek ben hoeft niet helemaal prikkelvrij te zijn, maar het liefst geen herrie of teveel geluid.
  Voor mij is vooral belangrijk dat ik een vast ritme kan hebben en dat ik me kan concentreren op het afronden van mijn studie.

  Reacties kun je mailen naar: sannewouters99@hotmail.com

 • 9 januari 2023 Vriendschap gezocht Lees meer

  Mijn dochter van 14 jaar is sinds een jaar bekend met ASS. Ze vindt het aangaan van vriendschap lastig, vanwege haar angst voor afwijzing en haar negatieve zelfbeeld. Haar hobby’s zijn shoppen en een lolletje trappen. Ze heeft namelijk erg veel humor. Ik hoop dat er een jongen of meisje geïnteresseerd is, om haar te leren kennen.

  Eerst online contact leggen is ook mogelijk. Pien gamet namelijk en heeft ook Instagram en Snapchat. Wij wonen in Stevensbeek.
  Reacties kun je mailen naar wcjverberk@hotmail.com

 • 3 januari 2023 Vriendschap Lees meer

  Hoi iedereen
  Ik wil een vriendschap/vriendinnen die voor mij heel belangrijk is. Die voor elkaar kunnen zijn voor slechte en goede tijden, een bff.

  Reacties mogen naar: jocelyn_jarratt@hotmail.com

Sluiten
Word nu lid!