Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 16 januari 2024 Woonvorm gezocht Lees meer

  Voor mijn normaal begaafde, creatieve zoon van 19 jaar met veel humor, die van gezelligheid houdt, zoek ik een rolstoelvriendelijke woonvorm met 24- uurs begeleiding. Naast ASS is hij sinds enkele jaren bekend met een progressieve aandoening, met onder meer ataxie en spierzwakte. Tevens heeft hij een dwangstoornis. Vanwege balansproblemen kan hij alleen nog aan de arm lopen en voor langere afstanden gebruikt hij een rolstoel. De afgelopen maanden lijkt de aandoening te stabiliseren.

  reacties mogen naar: P.van.Dijl@kpnplanet.nl

 • 24 maart 2023 Autismecoaching & Autisme Relatiecoaching Lees meer

  Via mijn praktijk bied ik persoonlijke levensloopcoaching voor jongeren en volwassenen met autisme in de regio Groningen. De coaching is gericht op persoonlijke groei om zo meer grip te krijgen op ASS door middel van praktische tools. Ook bied ik specialistische relatiecoaching voor partners met autisme. In deze relatiecoaching richt ik me op het aanleren van effectieve communicatieve vaardigheden.

  Wil je hier meer informatie over? Of loop je ergens tegenaan en wil je met iemand praten? Neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

  Dit kan via de website www.talebi.nl of per mail via info@talebi.nl.

Sluiten
Word nu lid!