Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 11 juli 2024 Auti-kamp Lees meer

  Oproep: wegens het grote succes komt er nog een Auti-kamp er zijn nog plekken beschikbaar om mee te doen aan het Auti-Kamp. Ken/ben je een jongere met autisme tussen de 14 en 30 jaar die graag op een leuke manier nieuwe sociale contacten wil opdoen en talenten wil ontwikkelen?

  Neem contact op via e-mail: teungijzen@gmail.com
  Aanmelding verplicht

  Het kamp is van 29, 30 en 31 juli! Voor meer informatie mail!

 • 2 juli 2024 Gratis coachgesprek voor vrouwelijke ondernemers Lees meer

  Beste lezer,
  Mijn naam is Gabrielle, een NLP Mastercoach en NLP Trainer met veel ervaring in autisme. Ik bied een unieke kans voor 2 vrouwelijke ondernemers om deel te nemen aan een gratis coaching gesprek.

  Dit coaching gesprek is bedoeld voor vrouwen zoals jij, die streven naar persoonlijke en professionele groei.
  Dit gesprek zal jou ondersteunen in het overwinnen van trauma en onzekerheid, het opbouwen van een liefdevolle relatie met jezelf en anderen, en het versterken van je zelfvertrouwen en het stellen van eigen grenzen. We zullen werken aan het onder ogen zien van je trauma, het ontwikkelen van zelfverbinding en vertrouwen, en het verbeteren van je persoonlijke relaties. Dit is ideaal als je een
  verleden hebt met depressie en moeite hebt met het stellen van grenzen.
  Verder zullen we ook samenwerken aan het creëren van meer tijd voor jezelf en het overwinnen van uitdagingen zoals het claimen van je persoonlijke ruimte en het vinden van een balans tussen gezinsleven en persoonlijke behoeften.

  Wat kun je verwachten? Een persoonlijk coaching gesprek waar we samen focussen op jouw unieke behoeften en doelen. Als coach zal ik je ondersteunen in je reis naar persoonlijke groei, zelfinzicht en het overwinnen van specifieke uitdagingen.

  Hoe kun je meedoen? Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen aan deze bijzondere ervaring? Stuur mij een persoonlijk bericht om je interesse te tonen. Ik ben ontzettend dankbaar voor je deelname en kijk ernaar uit om samen met jou aan jouw persoonlijke en professionele reis te werken!

  Je mag een mail sturen naar: Gabriellekoning16@gmail.com

 • 2 juli 2024 Woonplek gezocht Lees meer

  Ik heet André ben 48 jaar heb autisme ik zoek een prikkelarme woning.
  Waar ik nu woon, heb ik heel veel last van geluiden.
  Het is echt niet leuk meer ,wie kan mij helpen.
  Ik heb best een hoog niveau en geef weinig of geen overlast.
  Reacties graag naar: andre_kuiper@hotmail.com

 • 24 maart 2023 Autismecoaching & Autisme Relatiecoaching Lees meer

  Via mijn praktijk bied ik persoonlijke levensloopcoaching voor jongeren en volwassenen met autisme in de regio Groningen. De coaching is gericht op persoonlijke groei om zo meer grip te krijgen op ASS door middel van praktische tools. Ook bied ik specialistische relatiecoaching voor partners met autisme. In deze relatiecoaching richt ik me op het aanleren van effectieve communicatieve vaardigheden.

  Wil je hier meer informatie over? Of loop je ergens tegenaan en wil je met iemand praten? Neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

  Dit kan via de website www.talebi.nl of per mail via info@talebi.nl.

Sluiten
Word nu lid!