Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 19 februari 2021 Ik bied ondersteuning en begeleiding aan vanuit ervaring Lees meer

  Hallo aan iedereen die dit leest, Mijn naam is Twan de Wit en ik bied ondersteuning en begeleiding aan aan jongeren tussen de leeftijd van 12-20 jaar die voor lastige keuzes staan in het leven. Ik heb zelf mogen ervaren hoe lastig dit is en hoe autisme je hierbij behoorlijk in de weg kan zitten. Ik bied hierbij een vorm van studiekeuze en loopbaan begeleiding aan.

  Dit kan in persoonlijke vorm of digitaal. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Dit is niet plaats- of provinciegebonden. Reacties kun je mailen naar twan@aeternumeducatie.nl

 • 19 februari 2021 Partners van mensen met autisme in regio Tilburg Lees meer

  Graag kom ik in contact met partners van mensen die op latere leeftijd met autisme zijn gediagnosticeerd. Om af en toe samen te komen om even te kunnen bijtanken, ontladen, te lachen, te huilen of te praten. Om even alle aandacht aan jezelf te mogen geven.

  Het liefst zou ik een kleine contactgroep willen vormen, alle leeftijden welkom. Regio Tilburg, maar verder mag ook natuurlijk! Ik ben 60 jaar en mijn partner is een vijftal jaar bekend met ASS.

  Interesse? Reacties kun je mailen naar jcmvaniersel@gmail.com

 • 5 februari 2021 Kandidaten gezocht voor eindscriptie HBO Lees meer

  Mijn naam is Bregtje Meijer, ik zit in het laatste jaar van de opleiding HBO SJD. Mijn afstudeeronderzoek is een project, een patiënt journey. Ik heb zelf twee kinderen met de diagnose ASS. (Helaas mag ik hen niet voor dit project inzetten).

  De zoektocht naar de juiste ondersteuning heeft voor mijn dochter geleid tot een verblijf van vijf jaar bij de Zonnehuizen in Zeist. Het aanbod van zorg in Amsterdam was om verschillende reden niet toereikend. Mijn zoon is nu 22 jaar en krijgt nog niet de ondersteuning die hij nodig heeft. Het is een eenzame strijd en het heeft mij veel energie gekost. Ik ben dankbaar dat ik de mogelijkheid krijg om met behulp van patiënt journeys mijn ervaring, kennis en kunde te delen en een stem mag zijn voor velen die te maken hebben met de knelpunten in de zorg.

  Mijn doel is om verheldering te krijgen in de knelpunten en te onderzoeken wat goed gaat en wat niet goed gaat binnen de geboden zorg aan kinderen met ASS en hun ouders/verzorgers. Met zorg bedoel ik de ondersteuning van de hulpvraag op het gebied van opvoeding, begeleiding op scholen, begeleiding bij het vinden en behouden van werk en bij het zelfstandig wonen.

  Leeftijdsblokken

  Ik heb kandidaten nodig met de diagnose ASS. Ik ga met deze individuen hun levensloop opnieuw bewandelen. Tijdens deze reis zal ik leeftijdsblokken bestuderen. Daarbij ga ik de instanties, ouders, verzorgers en andere betrokkenen interviewen. Ieder blok heeft tevens zijn eigen wet- en regelgeving die ik zal beschrijven.
  In de zorgstandaard wordt de volgende indeling in levensfasen bij de beschrijving van diagnostiek, behandeling en nazorg gebruikt:
  • jonge kinderen (ca 0-6 jaar);
  • basisschoolleeftijd (ca 6-12 jaar;
  • jongeren en jongvolwassenen (ca 12-30 jaar);
  • volwassenheid (ca 30-60 jaar);
  • ouderen (vanaf ca 60 jaar).

  Ik zal deze leeftijdsblokken gebruiken tijdens mijn onderzoek. Bij iedere leeftijdsblok zal ik de kandidaat en ouders/verzorgers interviewen. Ik vind het moeilijk om aan te geven hoeveel tijd ik nodig heb per interview. Het kan zijn dat ik meer informatie nodig heb en tussentijds contact op wil nemen met de kandidaten of ouders/verzorgers. Ik ga alles in overleg doen.
  De kandidaten worden anoniem opgenomen in het stuk. Het is wel belangrijk dat de kandidaten en ouders/verzorgers bereid zijn om privé zaken met mij te delen.

  Voor het project wil ik twee kandidaten waarbij het zoeken naar de juiste begeleiding veel problemen met zich meebrengt en een kandidaat waarbij het goed is gegaan. Het is belangrijk dat de kandidaten ongeveer dezelfde leeftijd hebben. De leeftijd van de diagnose is niet van belang mits er voor de diagnosestelling wel materiaal beschikbaar is dat er instanties betrokken zijn geweest.
  Ik zal eerst met eventuele kandidaten een gesprek voeren, om vervolgens samen te beslissen of wij verder gaan.

  Indien u interesse heeft kunt mij op de volgende manieren bereiken.
  Telefoonnummer: 0614456920
  Mail: b.meijer70@gmail.com

   

 • 5 februari 2021 Hulp aangeboden d.m.v. luisteren en praten Lees meer

  Iedereen verdient het om gehoord te worden. Iedereen verdient het om zichzelf te zijn. Ik bied aan een ieder die dit nodig heeft mijn hulp aan. Op welk vlak dit ook ligt.

  Ik bied een luisterend oor. Iedereen is welkom. Schaam je niet om om hulp te vragen.
  Om hulp vragen is niet hetzelfde als opgeven. Het is een middel om aan te geven dat je weigert op te geven.

  Je kunt mij benaderen via Twan@aeternumeducatie.nl

   

 • 22 januari 2021 Proefklant gezocht voor coaching autisme Lees meer

  In verband met mijn studie professioneel Autisme Coach (via Marja Boxhoorn) zoek ik 1 of 2 klanten die interesse hebben om gecoacht te worden. We gaan aan de slag met de methode meer rust en minder stress. Contact kan persoonlijk, maar ook via computer, per telefoon of app. (ivm huidige maatregelen)

  Ik ben ervaringsdeskundige en deed al eerder de gewone cursus bij Marja Boxhoorn. Ik ben lid van PAS, WTA en NVA. App, bel of mail voor vrijblijvend eerste gesprek! Ik ben bereikbaar via annetkruijsse@hetnet.nl of 0623186729

 • 12 januari 2021 Wie fietst er mee van Arnhem naar Berlijn? Lees meer

  Ik ben Martijn, een man van 26, opgeleid MBO-4, heb PDD-NOS. Ik zoek leeftijdsgenoten die zelfstandig met mij een grote fietstocht willen ondernemen, in juli/augustus. Ik wil op de fiets naar Berlijn (dit is 950 km, gemiddeld 50km per dag), verdeeld over 3 weken. Overnachten kan op verschillende manieren (nog te bespreken). Ik wil heen op de fiets, en met de trein terug.

  En natuurlijk is alles afhankelijk van de corona-maatregelen. Ik wil reizen zonder verdere begeleiding in een klein groepje (max 4 personen). Mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben, ik ben te bereiken via martienos3@hotmail.com

 • 12 januari 2021 Behandeling selectief mutisme Lees meer

  Hallo iedereen, ik ben op zoek naar een psycholoog of behandelaar die ervaring heeft met het behandelen van selectief mutisme. Het is voor mijn dochter van 15 jaar. Dringend gezocht! groeten Paola

  Reacties kun je mailen naar johanenpaola@casema.nl

 • 7 januari 2021 Aanmelden thuiszittend kind bij NVA-huis Rotterdam-Crooswijk

  Binnenkort opent het NVA-huis Rotterdam-Crooswijk haar deuren om kinderen op te vangen in de leeftijd van 6 – 12 jaar die nu thuiszitten omdat ze op school vastlopen.

  Ben je lid van de NVA en heb je een kind met een zorgbehoefte die nu thuis zit en hierdoor in een isolement is komen te zitten, geef je dan op via corinne.vinks@autisme.nl.

  Wij bieden op de woensdag en/of vrijdag dagbesteding aan van 10.00-16.00 uur met als doel jouw kind weer te laten wennen aan de groepsdynamiek en misschien weer in het traject van school te krijgen door middel van een aangepast programma.

  Lees meer
 • 10 december 2020 proeflezers gezocht Lees meer

  Hallo lieve mensen,
  Ik ben Dorothea Meijer en ik ben bezig met een website over mijzelf,
  een vrouw met autisme die pas op late leeftijd die diagnose kreeg, op het moment dat ik me al wilde aanmelden voor de levenseinde kliniek

  Ik kom er sinds mijn diagnose achter dat en de hulpverlening tekort schiet, want nog steeds wordt ik overschat op alle fronten, en nu ik meer lees over andere vrouwen met autisme lees ik dat we vaak tegen dezelfde muren aanlopen , zowel privé als ook bij de hulpverlening

  Omdat ik denk dat wij alleen meer begrip kunnen krijgen als we erover durven schrijven ben ik dus dapper begonnen met een site

  Waarom zoek ik proeflezers ?
  Niet zozeer voor het taalkundige of grammaticale, tenzij er echt dingen staan die tekstueel niet kunnen
  maar vooral om mijn teksten zo kort en bondig te leren houden dat ik wel de kern beschrijf en mijn boodschap duidelijk overbreng, maar dat ik niet de plank mis sla en niet echt begrepen wordt
  Zelf vind ik dat erg ingewikkeld, ik gebruik vaak veel te veel tekst om iets duidelijk te maken, omdat ik het zo goed mogelijk wil uitleggen allemaal, maar doordat het dan een enorme tekstuele brij wordt is de essentie van wat ik wil overbrengen verloren .. jammer! want dat is nou precies waarom ik artikelen op mijn homepage schrijf

  Dus houd U van lezen en wilt u mij helpen om mijn teksten kort en bondig maar toch pakkend te houden, u kan mijn artikelen hier lezen op https://NooitBegrepen.com ik ontvang graag mail van u met tips en adviezen
  U kan mijn mailen op dorothea.meijer@gmail.com

 • 10 december 2020 Online game/onderzoek “Communicatie in context” Lees meer

  Graag nodigen wij u uit om een online communicatie spel te spelen. In dit twee-speler spel is het de bedoeling dat u samen met iemand anders een kluis kraakt via de computer, dus zonder elkaar te zien of met elkaar te spreken. Hoe meer kluizen jullie kraken des te beter, maar we kunnen ook inzichten verkrijgen d.m.v. analyse van de mislukte pogingen, dus schroom niet het te proberen. Het spel kan met touch of keyboard gespeeld worden, en na afloop volgt een korte vragenlijst. Het spel kunt u vinden op: www.MutualUnderstanding.nl/game (uitleg in het Engels). Iedereen is welkom, en meerdere deelnames zijn toegestaan.

 • 2 december 2020 Wandelingen voor ouders van kinderen met (kenmerken van) autisme Lees meer

  Speciaal voor ouders van kinderen met (kenmerken van) autisme organiseren wij een aantal wandelingen met Ontspannen Autisme Ouders.

  We starten vanaf Helder havo/vwo in Eindhoven.

  Onze wandelingen zijn een manier om je verhaal te kunnen delen met andere ouders. Tijdens het wandelen komen gesprekken vaak makkelijk op gang en daarnaast zullen we aandacht schenken aan één of meerdere thema’s die er spelen bij de deelnemende ouders.

  Wij zijn beiden moeders van kinderen met autisme op Helder havo/vwo. We weten uit onze persoonlijke ervaring hoe belangrijk en fijn het is om je verhaal met andere ouders te kunnen delen. Omdat je elkaar begrijpt, vaak zorgen deelt en tips aan elkaar kunt geven en van elkaar kunt ontvangen.

  Naast ouders van kinderen met autisme, zijn wij ook in ons werk met autisme bezig. Maike als Wandelcoach voor ouders van kinderen met (kenmerken van) autisme en Esther als Autismecoach voor mensen met (kenmerken van) autisme, hun ouders, partners en kinderen.

  Wil je meer weten of wil je deelnemen? Neem dan een kijkje op https://www.lekkerinjevelmetautisme.nl/ontspannen-autisme-ouders/ en schrijf je in!

 • 27 november 2020 Sprekers/ervaringsdeskundigen gezocht Lees meer

  Ik ben Chris Koot, klinisch psycholoog en ik ben op zoek naar mensen die vanuit hun autisme hun levensverhaal vertellen. Ik ben ervan overtuigd dat iemand die autisme heeft ook de ervaringsdeskundige is en dus het beste zijn levenservaringen kan vertellen.

  Ik wil een klinische les geven en ik zou het top vinden om iemand erbij te betrekken die vanuit zijn autisme zijn levensverhaal doet. Als er kosten mee gemoeid zijn is dat geen probleem. Reacties kun je mailen naar ckoot@hotmail.com

 • 25 november 2020 Sprekers over hun autisme Lees meer

  Ik ben op zoek naar mensen met autisme die
  Hun levenservaringen met autisme durven te komen vertellen
  De mens met autisme is de ervaringsdeskundige en kan het beste vertellen hoe hij het leven ervaart

  reacties kunnen naar: ckoot@hotmail.nl

 • 26 oktober 2020 Begeleider gezocht Lees meer

  Hallo, we zoeken begeleiding voor onze zoon 20 jaar. Hij heeft ass met normaal verstandelijke vermogens.
  De begeleiding zal vooral gericht zijn op activiteiten buiten de deur. Ook studie begeleiding is een optie.
  De uren in overleg.

  Reacties kunt u sturen naar: lilianewiersma@gmail.com

 • 17 september 2020 Piano en/of keyboardles in Leiden Lees meer

  Ik geef piano en ook keyboardles in Leiden. Door mijn achtergrond, waarin ik gewerkt heb met volwassenen en kinderen met autisme met of zonder verstandelijke beperking, heb ik een specialisme ontwikkeld in het geven van muziekles aan mensen die autisme hebben.

  Doordat ik veel ervaring heb met deze instrumenten (ik heb 8 jaar les gehad, in een band gespeeld, een koor begeleid waarin ik ook veel gezongen heb), lijkt mij dit een mooie combinatie met mijn ervaring met autisme. Mijn bedoeling is om mensen met autisme tot volledige ontplooiing te laten komen en ze ook het plezier te laten beleven in het maken van muziek, dit vind ik super belangrijk.

  Waar iemand met autisme bij een docent zonder deze kennis vastloopt wil ik juist samen met diegene door dat stuk barrière heen gaan wat je bereikt met net dat stukje geduld of duidelijke aanpak of het in kleinere stapjes aanbieden van de lesstof. Dus echt een les op maat kun je bij mij verwachten. Kom eens een proefles kijken, geheel vrijblijvend hoe je het ervaart. Als je rustig hebt nagedacht en je wilt verder, dan maken we samen een plan waar jij je goed bij voelt en gaan we er een mooie muzikale ervaring van maken. Hopelijk tot ziens!

  Reageren kan via: sandra.kruk@gmail.com

 • 25 augustus 2020 Speciaal instagram account over autisme Lees meer

  Wie ben ik?

  Mijn naam is Yoni van Ekkendonk. 28 jaar oud en ik leef met verschillende diagnoses en beperkingen. Elke dag opnieuw moet ik leren vechten voor een plekje in deze maatschappij. Door mijn sterke verbale intelligentie loop ik mijn hele leven al te kampen met ernstige overvraging. Ik oog voor de buitenwereld als een vrouw die normaal kan functioneren.

  Ik vind het belangrijk om deels de regie in eigen hand te kunnen behouden. (Met de juiste ondersteuning!) Ik ben een sociaal en ondernemend type, ik heb een vlotte babbel en maak snel en makkelijk contact met andere mensen. Als jong meisje begon mijn passie voor het schrijven tot recht te komen.

  Toekomstgericht hoop ik mijn dromen en ambities werkelijkheid te laten worden. Ik heb in mijn jonge leven al heel erg veel meegemaakt en ik vind het belangrijk om openlijk mijn verhaal te delen. Als Ervaringsdeskundige wil ik andere mensen begeleiden in het proces van acceptatie. ”Jezelf openlijk durven laten zien”

  Ik vind het belangrijk dat mensen met psychische problemen een stem krijgen in deze maatschappij.

  Foute Diagnose,

  Als jong meisje ben ik gediagnosticeerd met Asperger. (Met een normale tot hoge intelligentie!) Iedereen dacht altijd dat mijn angsten, vooral gebaseerd waren op psychische problemen. Ik loop heel mijn leven te kampen, met ernstige overvraging. Op mijn 17de is de diagnose Lvb geconstateerd. Een lang proces op zoek naar acceptatie!

  Mijn oude psychiater, dacht zelfs dat ik aspecten had richting hoogbegaafdheid. Door mijn sterke verbale intelligentie, wordt ik altijd gezien als iemand met een normale begaafdheid. Ik kan vaak de gevolgen van mijn gedrag niet goed overzien. Mensen oordelen vaak onterecht over mij als persoon. (Dat vind ik moeilijk om te accepteren!) Toekomstgericht hoop ik steeds beter te leren functioneren.

  Ik sta altijd open voor eventuele vragen?

  Wil je op de hoogte blijven van mijn ups en downs? Neem gerust een kijkje op Www.instagram.com/yonivanekkendonkk_

  Met Vriendelijke Groet
  Yoni van Ekkendonk

 • 30 juli 2020 Help jongeren met autisme makkelijker aan een rijbewijs Lees meer

  Mijn naam is Sjoerd Nicodem en ik ben werkzaam op het Schreuder College De Villeneuvestraat in Rotterdam.

  Ik sta voor de klas voor jongeren met ASS adhd, licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

  Ook houd ik mij bezig met sponsoring, subsidies en crowdfunding.

  Voor onze leerlingen hebben we, via subsidies., een lassimulator, vorkheftrucksimulator en rijsimulator weten te bemachtigen.

  In mijn ogen de beste manier om jongeren met o.a. ASS de basisbeginselen bij te brengen.

  Op dit moment ben ik op zoek naar financiële middelen zoals o.a. crowdfunding om ervoor te zorgen dat de vaak niet financieel draagkrachtige jongeren deze rijopleiding kunnen betalen.

  Wilt u een bijdrage leveren? Klik dan op de link hieronder.

  https://www.gofundme.com/f/help-jongeren-met-oa-autisme-aan-een-rijbewijs?utm_source=whatsApp&utm_medium=social&utm_campaign=m_pd+share-sheet

 • 21 juli 2020 Autisme en selectief mutisme (15 jaar) Lees meer

  Mijn zoon van 15 is begaafd, gediagnostiseerd met autisme en loopt volkomen vast op school en in de zorg. Naast autisme speelt er selectief mutisme. Op dit moment volgt hij op het VSO een ivio-leertraject. Dat werkt niet echt. Daarnaast volgt hij een groepsbehandeling. Dat werkt ook niet echt. Hij communiceert niet of nauwelijks en lijkt nergens voor gemotiveerd. Docenten en begeleiders krijgen maar moeilijk (nauwelijks) contact met hem.
  Thuis is hij heel anders. Hij praat veel en heeft interesse in het nieuws, de wereld om hem heen en nog meer. Slim. Gek op feitjes en computers. Wel altijd met zichzelf als middelpunt. Maar er is zeker met hem te communiceren. Veel humor. Zo snel hij het huis verlaat (of er iemand van buiten het gezin in het huis komt) slaat hij compleet dicht. Ook fysiek zakt hij dan in elkaar, hij sluit zich af.

  Op dit moment zitten wij als ouders met de handen in ons haar, we zijn een beetje door onze opties en ideeën heen. Wij maken ons ernstig zorgen over hem en ‘hoe het nu verder moet’. Wat is zijn plekje in de wereld en hoe kan hij dat vinden? Ik ben op zoek naar ouders van andere jongeren met een vergelijkbare problematiek. Hoe lossen zij dingen op? Het kan toch niet zijn dat mijn zoon de enige is? Alleen weet ik niet hoe deze ouders te vinden. Reguliere contactgroepen voor ouders met jongeren met autisme hebben weinig opgeleverd. Nergens vinden wij iemand die op een vergelijkbare manier vastloopt. Misschien is hier iemand?

  Reacties kunt u sturen naar: karibarbari@gmail.com

 • 16 juli 2020 Levensloopcoaching en of begeleiding aangeboden thuis, school, werk of vrije tijd Lees meer

  Ik bied levensloopcoaching en/of begeleiding aan voor jongeren en volwassenen met autisme en hoog IQ. Ook veel ervaring met autisme bij meisjes en vrouwen. Regio midden IJssel oost Veluwe (Apeldoorn, Zutphen, Brummen, Epe, Heerde, Hattem, Voorst en Nijkerk).

  Altijd gezinsgerichte hulp op alle leefgebieden vanuit de visie van Martine Delfos, MAS1P (ontwikkelingsgerichte hulp). Kijk voor meer info op mijn site www.delevensloopcoach.nl

 • 4 juni 2020 Afstudeeropdracht gezocht Lees meer

  Hallo daar,
  Ik zou mij eerst even voorstellen.
  Mijn naam is Rachel en ik ben (bijna) afstuderend voor de Hbo-opleiding Toegepaste Psychologie; minor arbeids- en organisatiepsychologie.
  Hiervoor heb ik een onderwerp nodig en ik wil niks liever dan het over autisme houden. Waarom? Als ervaringsdeskundige (zowel moeder als partner van) heb ik natuurlijk veel ervaring opgedaan met autisme. Daarnaast wil ik graag als levensloopbegeleider aan de slag na mijn opleiding. In mijn vrije tijd verdiep ik graag mijn kennis door cursussen, e-learnings, … te volgen met betrekking tot autisme.

  Ik denk dat er zeker nog genoeg te verbeteren valt met betrekking tot het onderwerp autisme en dit is ook een beetje mijn missie. Ophouden met het als een stoornis te zien en uitgaan van de krachten en talenten van iemand.

  Hopelijk kan iemand mij hier verder helpen (tips, concrete opdracht, organisatie, …). Alles helpt en daarvoor mijn dank.
  Dit kan gestuurd worden naar r.bieleveldvermaas@gmail.com

  Groetjes,
  Rachel

 • 23 april 2020 Coaching, bijeenkomsten en presentaties Lees meer

  Beste Allen,

  Ik ben Céline Mollink, ervaringsdeskundige, psycholoog en zelfstandige bij AutismeKRACHT.

  Via Social Media probeer ik zoveel mogelijk mensen te bereiken, mensen met een diagnose autisme, hun omgeving, maar ook hulpverleners, bedrijfsartsen, leerkrachten et cetera. Ik wil mensen graag een (realistischer) beeld geven van wat autisme inhoudt en hoe verschillend het kan zijn per persoon en geslacht.

  Ik voel de drive om stigmatisering tegen te gaan en om mensen met autisme zich meer geaccepteerd te laten voelen in en door de maatschappij.

  Dit doe ik o.a. door presentaties/lezingen te geven op verschillende plekken in Nederland.
  Heeft uw organisatie extra kennis nodig op het gebied van autisme en/of zijn jullie vooral erg geïnteresseerd in het onderwerp?

  Mail dan naar info@autismekracht.com en ik kom langs (ook online presentaties zijn mogelijk)!

  Kijk voor meer info en tips op;

  Instagram: AutismeKRACHT
  Facebook: Autisme Kracht
  Website: www.autismekracht.com
  LinkedIn: AutismeKRACHT
  Youtube: AutismeKRACHT

 • 9 maart 2020 Autistische Gastbloggers gezocht! Lees meer

  Word gastblogger voor Gewoon Autastisch!

  Lijkt het je ook leuk om te bloggen over (jouw) autisme? Dat kan! Stuur vandaag nog een mailtje met daarin jouw blogidee of blogconcept en ik zal er naar kijken. Indien je blog aansluit bij de ideeën die Gewoon Autastisch! wilt promoten, zoals autisme bewustwording en acceptatie, neurodiversiteit en persoonlijke infotainment ervaringen vanuit jouw leven met autisme, dan is de kans groot dat ik jouw gastblog ga publiceren!

  Aanmelden kan via de website >>

 • 13 januari 2020 Gespreksgroep voor vrouwen met autisme op basis van Vera Helleman Lees meer

  Gespreksgroep voor vrouwen met (een vermoeden van) autisme die zich, inclusief hun autisme, willen ontwikkelen en die willen nagaan wat de inzichten van Vera Helleman voor hen kunnen betekenen.

  Vera Helleman is non-dualiteits-filosoof en weet vanaf 2018 dat ze ook autisme heeft. Ze combineert haar inzichten uit de advaita/non-dualiteit met haar inzichten over wat emoties ons willen zeggen en haar drie fundamentele inzichten over autisme:
  1/ het (aan)voelend vermogen: hypersensitiviteit,
  2/ het ontbreken van een ik-referentie kader en
  3/ het natuurwetmatig denken.
  Voor meer over Vera Helleman kijk op: www.verahelleman.nl of www.emotieexpertisecentrum.nl.

  Het idee van de gespreksgroep is om met elkaar na te gaan wat we met deze inzichten kunnen.
  Hoe helpt en/of beperkt mijn sensitiviteit mij? Wat betekent mijn andere ik-referentie? Wanneer helpt mij dat en wanneer is dat lastig? Wanneer botst mijn natuurwetmatig denken met sociale regels? Kan ik hier wat mee om mijn leven vloeiender en gelijkmatiger te laten verlopen (als ik dat al zou willen)? We beperken ons niet tot de inzichten van Vera Helleman; iedere ervaring/inbreng is welkom en voor onderzoek/gesprek geschikt. Ons eigen leerproces staat voorop.

  Dit is nadrukkelijk geen cursus of training; we leren van en met elkaar.

  Er start een woensdag-ochtend groep: 10.00-12.00 uur. Bijeenkomsten vinden plaats om de twee/drie weken. Een groep bestaat uit maximaal 6 personen.
  START: woensdag 29 januari 2020, volgende data: 12 februari, 4 en 25 maart, 15 april, 6 en 27 mei, 17 juni.

  Blijkt dat er meerdere mensen zijn die overdag niet kunnen en die liever aan een avond-groep mee zouden doen, dan komt er ook een woensdag avond-groep: 19.30-21.30 uur.
  START: woensdag 22 januari 2020, volgende data: 19 februari, 11 maart, 1 en 22 april, 20 mei, 10 juni.

  Deelname aan een groep is kosteloos. Aanmelden kan via: opbeganegrond@gmail.com.
  Adres: Op begane grond, Zangvogelweg 43, 3815 DB Amersfoort. Contactpersoon: Jacqueline Hooijer.

  Voor alle vragen, opmerkingen en ideeën: mail naar opbeganegrond@gmail.com.

Sluiten
Word nu lid!