Home Over ons Werken bij de NVA

Werken bij de NVA

Kom jij ons team versterken?

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) is dé vereniging die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten – in alle levensfasen en op alle levensterreinen. De NVA geeft mensen met autisme en hun naasten een stem en zorgt dat zij gehoord worden. De NVA is dé organisatie in Nederland die vanuit het perspectief van mensen met autisme en hun naasten bouwt aan een autismevriendelijke maatschappij; een maatschappij waarin mensen met autisme optimaal geïntegreerd, geaccepteerd en zelfredzaam zijn.

De NVA houdt zich bezig met belangenbehartiging, betrouwbare informatievoorziening en lotgenotencontact in de buurt. De NVA zorgt voor begrip en herkenning. De NVA wil dat mensen met autisme en hun naasten zichzelf kunnen zijn en optimaal tot hun recht kunnen komen.

Heb je interesse in werken bij de NVA? Kijk dan naar de zowel betaalde als onbetaalde vacatures van de NVA!

Betaalde functies

Er zijn op dit moment geen betaalde vacatures

Onbetaalde functies: (regio)-bestuurders en vrijwilligers

Reageren en privacy

Om uw privacy goed te kunnen bewaken kan op vacatures uitsluitend gereageerd worden via sollicitatieNVA@autisme.nl. Ook voor open sollicitaties, stageverzoeken en dergelijke kan uitsluitend dit mailadres gebruikt worden. Uw gegevens worden uiterlijk een maand nadat een sollicitatieprocedure of verzoek is afgehandeld vernietigd. Indien uw sollicitatie leidt tot een functie bij onze vereniging worden uw gegevens in een personeelsdossier opgenomen. Dit dossier wordt uiterlijk 7 jaar na beëindiging van de functie/overeenkomst vernietigd. Zie ook onze privacyverklaring.

Sluiten
Word nu lid!