Werken bij de NVA
Home Over ons Werken bij de NVA

Werken bij de NVA

Betaalde functies

Wij zijn op zoek naar een Marketing en Communicatie (campagne) manager, een resultaatgerichte persoonlijkheid en een kei in het werven en behouden van leden! Kijk voor de volledige vacature op de pagina Marketing en Communicatiemanager gezocht

Onbetaalde functies: NVA zoekt bestuursleden, regio-bestuurders én vrijwilligers

Wij zoeken nieuwe bestuursleden, met ervaring binnen onderwijs, gedrags- en leerstoornissen, zorg en/of goede doelenorganisaties. Kijk voor meer informatie op de pagina Vacatures bestuurders NVA. Daarnaast hebben wij verschillende vacatures voor regiobestuurders. Kijk daarvoor op de pagina Word vrijwilliger bij NVA. Voor het landelijk bureau in De Bilt zoeken we vrijwilligers voor de Informatie & Advieslijn en administratieve ondersteuning. Kijk daarvoor op de pagina De NVA Informatie & Advieslijn zoekt vrijwilligers.

Reageren en privacy

Om uw privacy goed te kunnen bewaken kan op vacatures uitsluitend gereageerd worden via sollicitatieNVA@autisme.nl. Ook voor open sollicitaties, stageverzoeken en dergelijke kan uitsluitend dit mailadres gebruikt worden. Uw gegevens worden uiterlijk een maand nadat een sollicitatieprocedure of verzoek is afgehandeld vernietigd. Indien uw sollicitatie leidt tot een functie bij onze vereniging worden uw gegevens in een personeelsdossier opgenomen. Dit dossier wordt uiterlijk 7 jaar na beëindiging van de functie/overeenkomst vernietigd. Zie ook onze privacyverklaring.