Home Over ons Werken bij de NVA NVA-expertgroepen

NVA-expertgroepen

Expertgroepen zijn op zoek naar experts

Autisme kent veel kanten. Daarom heeft de NVA een aantal expertgroepen. Deze expertgroepen maken zich sterk voor betere zorg voor deze specifieke doelgroep. Dit doen zij door gevraagd en ongevraagd advies te geven aan de NVA, zorgverleners en beleidsmakers. In de Expertgroep zitten zowel ervaringsdeskundigen als overige deskundigen. De leden van de expertgroep doen deze werkzaamheden op vrijwillige basis.

  • Administratieve ondersteuning NVA Expertgroep Autisme en OnderwijsDe expertgroep Onderwijs maakt onderdeel uit van de NVA en is de adviesgroep op het gebied van autisme en onderwijs. De expertgroep maakt zich sterk voor een inclusief onderwijs. Alle leden doen dit geheel op vrijwillige basis.Lees meer

    Sinds de lancering van de expertgroep komen bij de mailbox van de expertgroep en ook bij de algemene Informatie-en advieslijn van de NVA veel vragen over het onderwijs binnen.

    Wij zoeken een vrijwilliger, bij voorkeur werkzaam in het (speciaal) onderwijs, die zich wil gaan bezighouden met het reguleren en beantwoorden van de allerhande vragen die binnenkomen. Tevens verzorgt deze medewerker de planning en de notulen van vergaderingen van de expertgroep.  In totaal circa 5x per jaar. De vrijwilliger zal voor het uitoefenen van de werkzaamheden door de NVA door middel van deskundigheidsbevordering en gesprekstraining hierin begeleid worden.

    Voor meer informatie neem contact op met: charlotte.meynen@autisme.nl

Sluiten
Word nu lid!