Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 6 mei 2024 Gezocht: respondenten voor bachelorscriptie Lees meer

  Ik ben Jeroen van Walsem, student Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht met een diagnose ASS. Voor mijn bachelorscriptie onderzoek ik hoe de duurzame inzetbaarheid van mensen met ASS verbeterd kan worden. Hierbij wordt speciaal aandacht besteed aan de rol van HR-beleid. “Duurzame inzetbaarheid” betekent dat men lang productief kan blijven en in goede gezondheid en met plezier kan werken.

  Ik wil interviews houden met mensen met ASS die op dit moment werkzaam zijn of werk hebben gehad. Met hen ga ik graag in gesprek over hun werk, hoe ze denken duurzaam inzetbaar te blijven en wat het HR-beleid voor effect heeft op hoe ze werken. Interviews duren 45 minuten en zullen veelal via Microsoft Teams worden gehouden. Interviews op locatie zijn alleen mogelijk als de locatie niet te ver van Rhenen/Veenendaal ligt.

  Bent u iemand met ASS die werkt, dan zoek ik u!
  Als u zich wil laten interviewen, helpt u mijn onderzoek vooruit, maar levert u ook een bijdrage aan de arbeidsperspectieven van de ASS-community.
  Uw identiteit blijft geheim en alle interviewdata wordt na afloop van het onderzoek vernietigd. Bovendien krijgt u als eerste de resultaten te zien.

  Geïnteresseerd? Neem contact met mij op via j.r.j.vanwalsem@students.uu.nl.

  Alvast bedankt!

 • 17 april 2024 Wie wil er vrijwilliger worden voor Iets Drinken Maastricht? Lees meer

  Vrijwilliger gezocht voor nieuwe locatie van Iets Drinken in Maastricht.

  Iets Drinken is dé landelijke netwerkborrel voor volwassenen met een vorm van autisme. Het doel is mensen met autisme bij elkaar brengen, gewoon in een café. Wij organiseren dit voor en door mensen met autisme op 16 locaties in Nederland en willen heel graag een nieuwe locatie starten in Maastricht.
  Ik zou dit heel graag willen doen, maar we hebben minimaal 5 a 6 vrijwilligers nodig om te kunnen starten. Wie wil dit met mij doen? Woon je in of in de buurt van Maastricht? Heb je autisme? Heb je een klein beetje tijd over en zin in gezellige avonden? En ben je enthousiast geworden?
  Meld je dan aan op info@ietsdrinken.nl
  Voor meer informatie kan je kijken op www.ietsdrinken.nl of mail ons.

 • 20 maart 2024 Hulp gevraagd voor mijn dochter Zoë Lees meer

  Lees aub alles over Zoë via de bijgevoegde link:

 • 12 december 2023 Maatje Lees meer

  Ik ben 61 en pas net gediagnosticeerd met Autisme en ADD. Ik zoek een maatje in de buurt van Maastricht om mee te praten of koffie te gaan drinken.

  Voor meer informatie kun je me mailen: reneboulanger@hotmail.com

Sluiten
Word nu lid!