Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 15 november 2023 Info-avond thema: Autisme, Vriendschap en Relaties Lees meer

  Power-aut! – de club voor en door mensen met autisme, maar ook voor naasten en begeleiders – organiseert in samenwerking met VIJF en MEE een informatieavond met als thema: Autisme, Vriendschap en Relaties. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 november in basisschool Vincent van Gogh aan de Donderbergweg 43 in Roermond.
  Vanaf 19.00 uur bent u welkom. Het programma start om 19.30 uur. Deelname is gratis.
  Iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp is welkom. Aanmelden via mail (power.aut.roermond@gmail.com) of WhatsApp (06 17 48 43 69) is gewenst, maar niet verplicht.
  Power-aut! Is ook te vinden op Facebook.

 • 23 augustus 2023 Deelname onderzoek toegankelijkheid Maastrichtse cultuursector Lees meer

  Voor mijn master thesis ben ik op zoek naar mensen met een beperking of handicap* die in het afgelopen jaar een cultureel evenement** in Maastricht hebben bezocht. Graag wil ik door middel van interviews meer te weten komen over uw ervaring van de toegankelijkheid van de Maastrichtse cultuursector. Heeft u interesse om deel te nemen aan mijn onderzoek of heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op: Jo Haas, j.haas@student.maastrichtuniversity.nl

  * Onder beperking versta ik iets dat u in uw dagelijks leven belemmerd om activiteiten uit te voeren.
  ​** Onder cultureel evenement wordt in dit onderzoek het bezoek aan museum, theater, bioscoop, concert of een soortgelijke instelling verstaan.

 • 27 februari 2023 Boek over een jongetje met autisme Lees meer

  Ik ben moeder van een zoon met autisme en heb een boek geschreven over onze dagelijkse belevenissen. Ik hoop hiermee een steun te kunnen zijn voor families in soortgelijke situaties. Mocht je nieuwsgierig zijn en wil je een seintje ontvangen wanneer mijn boek uitkomt (ik denk april of mei) stuur me dan gerust een mail: maaikehaaiveld@outlook.es. Ook voor vragen.

Sluiten
Word nu lid!