Home Slow daten Zaanstreek

Slow daten Zaanstreek

liefde op het spectrum

Een nieuwe mogelijkheid om te daten in de regio: het Autisme Steunpunt Zaanstreek, NVA-huis Noord-Holland Noord en Voorzet Autisme introduceren slow daten! Maar wat houdt slow daten in? Vooral in een rustige setting nieuwe mensen leren kennen die, net als jij, op zoek zijn naar een relatie of vriendschap.

.Onze tweede slow date middag staat gepland op zaterdag 11 mei van 13:30 uur tot 17.00 uur. We weten nog niet precies hoe de middag eruit gaat zien, omdat dit afhankelijk is van de hoeveelheid aanmeldingen en matches die we kunnen maken. Maar houd dit tijdvak alvast vrij.

We bieden de deelnemers de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een bordspel, gesprekskaarten, een wandeling of een andere activiteit (hierbij kan je zelf natuurlijk ook iets aandragen).. Als de behoefte er is mag je natuurlijk een vaste begeleider meenemen en wij horen het graag als wij je ergens in kunnen ondersteunen. (Dit kun je ook kwijt in het aanmeldformulier.)

Als je besluit mee te doen, kun je het aanmeldformulier invullen en gaan wij aan de slag om een leuke match voor je te zoeken, rekening houdend met de wensen die jij hebt aangegeven. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 april 2024. Hierin kun je aangeven hoe je wilt dat wij contact met je opnemen. Uiterlijk 3 mei 2024 hoor je van ons of het is gelukt om een match te vinden. We nodigen je dan uit voor de slow date middag. In deze uitnodiging zullen we ook meer informatie geven over hoe de middag er concreet uit gaat zien.

Ingevulde formulieren worden in behandeling genomen nadat de betaling is voldaan (€2,50). Dat kan via deze link. (Deelnemers van slow daten Heerhugowaard doen gratis mee)

Als we een match voor je hebben gevonden, dan kost deelnemen aan het evenement € 5,-. (alle gegevens worden tijdelijk opgeslagen, tenzij je zelf anders aangeeft, en zijn alleen beschikbaar voor de personen die gaan kijken of er matches gemaakt kunnen worden)

Mocht je vragen hebben, laat het ons dan weten via autismesteunpuntzaanstreek@autisme.nl. In dit artikel kun je meer lezen over hoe dit evenement tot stand is gekomen

Belangrijke informatie:

Datum: zaterdag 11 mei 2024
Tijd: 13.30 tot 17.00 uur
Locatie: Buurtcentrum de Lorzie, Marktplein 3 in Wormerveer
Kosten: € 2,50 inschrijven + € 5,- wanneer wij een match hebben gevonden.

Aanmeldformulier

Helaas is inschrijving niet langer beschikbaar vanwege het overweldigende aantal deelnemers. Blijf onze sociale media volgen voor updates over ons slow date evenement later dit jaar.

Sluiten
Word nu lid!