Home Slowdaten

Slowdaten

Bedankt voor je interesse in het slowdaten.

Vanuit het NVA-huis Noord-Holland Noord en Voorzet merkten we op dat er een grote behoefte is aan een platform om te daten voor mensen met autisme.

We willen met het slowdaten bereiken dat mensen die hun tijd willen nemen voor het aangaan van een relatie of vriendschap hiervoor de ruimte krijgen.

De slowdatemiddag is op zaterdag 18 november van 14:00 uur tot 17:00 uur. We weten nog niet precies hoe de middag eruit gaat zien, omdat dit afhankelijk is van de hoeveelheid aanmeldingen en matches die we kunnen maken. Maar houd dit tijdvak alvast vrij.

We bieden de mogelijkheid voor deelnemers om elkaar beter te leren kennen door middel van een bordspel, gesprekskaarten, een wandeling of andere activiteit (hierbij kan je zelf natuurlijk ook iets aandragen). (Mogelijkheid begeleiding?

Als je besluit mee te doen, kan je het aanmeldformulier invullen en gaan wij aan de slag om een leuke match voor je te zoeken. Hierin kun je aangeven hoe je wilt dat wij contact met je opnemen. Uiterlijk 31 oktober hoor je van ons of het is gelukt om een match te vinden, we nodigen je dan uit voor de slowdatemiddag. In deze uitnodiging zullen we ook meer informatie geven over hoe de middag er concreet uit gaat zien.

De eerste slowdatemiddag is gepland, mocht dit een succes worden willen we dit vaker gaan doen. Daarom vragen we je in het aanmeldformulier ook of we jou gegevens mogen bewaren voor de volgende keer.

Ingevulde formulieren worden in behandeling genomen nadat de betaling is voldaan (€7,50). Dat kan via deze link

Sluiten
Word nu lid!