Home NVA Noord-Holland NVA-huis Noord-Holland Noord Activiteiten NVA-huis Noord-Holland Noord

Activiteiten NVA-huis Noord-Holland Noord

Ontmoeten, delen en informeren

Creatieve ochtend (2e zaterdag van de maand):

Gezellig samen je hobby uitoefenen onder het genot van een kopje koffie/thee. Er zijn altijd schilder- en kleurspullen aanwezig. We starten om 11.00 uur en ronden rond 13.00 uur af. Aanmelden kan via nvahuis.nhn@autisme.nl.

Mindfulness (2e zaterdag van de maand):

Een mindfulness sessie van 13.30 tot 14.30 uur met als leidraad het boek van Annelies Spek over mindfulness bij volwassenen met autisme. Het betreft een kleine groep in een ongedwongen setting. Aanmelden kan via nvahuis.nhn@autisme.nl

55+ groep (3e vrijdag van de maand):

Tussen 14.00 en 16.00 uur is het NVA-huis ingericht voor een themagroep met ontmoeting voor ouderen met autisme. Voor deelname aan deze groep is aanmelden is noodzakelijk, er is op dit moment een wachtlijst.. Dit kan via nvahuis.nhn@autisme.nl.

Ontmoetingswandeling (3e zaterdag van de maand):

Gezellig wandelen met gelijkgestemden. Het NVA-huis organiseert iedere 3e zaterdag van de maand tussen 12.30 en 14.00 uur een gezellige wandeling door Heerhugowaard. Aanmelden is niet direct noodzakelijk maar heeft wel onze voorkeur zodat we eventuele wijzigingen tijdig door kunnen geven.

Spellenmiddag (4e zaterdag van de maand):

Tussen 13.00 en 16.00 uur organiseren wij voor mensen met autisme en een normale tot hoge begaafdheid een spellenmiddag in het NVA-huis. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Complexe spellenavond (1 keer in de maand)

Tijdens deze avond organiseren wij een samenkomen waarbij we de meer gecompliceerde bordspellen met elkaar gaan spelen. Aanmelden kan door een keer aanwezig te zijn bij de spellenmiddag.

Sluiten
Word nu lid!