Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 20 november 2023 Autisme Belevings Circuit volgens nieuwste inzichten in autisme Lees meer

  Ontdek en duik dieper in de wereld van autisme

  Autisme Belevings Circuit bij coachpraktijk MetMariëtte!

  Komt autisme voor binnen je familie, vriendenkring, op de werkvloer of bij mensen in je directe omgeving? Wil je te weten komen wat dit voor hen betekend en wat er wordt bedoeld met autismevriendelijk zijn?
  Of ben je zelf iemand met (kenmerken van) autisme en ben je benieuwd naar de boodschap en opdrachten van het Autisme Belevings Circuit (ABC)?

  Neem dan deel op:
  Zaterdag 2 december 2023 van 10:00-13:00 uur op coachpraktijk MetMariëtte in Bilthoven.

  Tijdens het ABC ervaar je niet alleen theoretische kennis, maar ga je ook praktisch aan de slag. Door deze ervaring begrijp je nog beter wat de persoon met autisme doormaakt en ontwikkel je vaardigheden om hier op een respectvolle en begripvolle wijze mee om te gaan.

  Wil je meer weten over het Autisme Belevings Circuit of je direct aanmelden? Bezoek dan de website: https://metmariette.nl/alle-informatie/tarieven-en-agenda/ en meld je aan via het contactformulier.

  BELANGRIJK: Er is beperkt ruimte beschikbaar voor max. 12 deelnemers, dus aarzel niet en verzeker jezelf van een plek door je snel in te schrijven.

  Groeten, Mariëtte Feenstra

 • 15 november 2023 Info-avond thema: Autisme, Vriendschap en Relaties Lees meer

  Power-aut! – de club voor en door mensen met autisme, maar ook voor naasten en begeleiders – organiseert in samenwerking met VIJF en MEE een informatieavond met als thema: Autisme, Vriendschap en Relaties. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 november in basisschool Vincent van Gogh aan de Donderbergweg 43 in Roermond.
  Vanaf 19.00 uur bent u welkom. Het programma start om 19.30 uur. Deelname is gratis.
  Iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp is welkom. Aanmelden via mail (power.aut.roermond@gmail.com) of WhatsApp (06 17 48 43 69) is gewenst, maar niet verplicht.
  Power-aut! Is ook te vinden op Facebook.

 • 26 oktober 2023 Meld je aan voor het prikkelarme uur in de Vleeshal Lees meer

  Voor sommige mensen kan een bezoek aan een tentoonstelling overprikkelend zijn. Daarom organiseert Vleeshal elke eerste woensdag van de maand een gratis prikkelarm uur. Vleeshal is een centrum voor hedendaagse kunst in Middelburg, gevestigd aan de Markt 1.

  Op deze dag gaat Vleeshal speciaal hiervoor vroeger open, zodat een rustig bezoek mogelijk is. We zorgen ervoor dat het geluid uit staat of tot een minimum wordt beperkt, dat er niet te veel bezoekers zijn en dat er genoeg ruimte is om rustig te zitten. Ook zullen er publieksbegeleiders aanwezig zijn die informatie kunnen geven als hier behoefte aan is.

  Omdat we gedurende het prikkelarm uur maar vijf mensen tegelijk in de tentoonstellingsruimte kunnen laten, willen we je vragen om je van tevoren aan te melden via dit formulier: https://forms.gle/3kt33F8czgPoagzL6.

  Bij vragen of om via de mail een plek te reserveren neem gerust contact op via office@vleeshal.nl.

 • 27 februari 2023 Boek over een jongetje met autisme Lees meer

  Ik ben moeder van een zoon met autisme en heb een boek geschreven over onze dagelijkse belevenissen. Ik hoop hiermee een steun te kunnen zijn voor families in soortgelijke situaties. Mocht je nieuwsgierig zijn en wil je een seintje ontvangen wanneer mijn boek uitkomt (ik denk april of mei) stuur me dan gerust een mail: maaikehaaiveld@outlook.es. Ook voor vragen.

Sluiten
Word nu lid!