Home NVA Noord-Holland Lotgenotencontact Noord-Holland Themabijeenkomsten Noord-Holland

Themabijeenkomsten Noord-Holland

Informatieve verdiepende bijeenkomsten
 • Auticafé KennemerlandAuticafé Kennemerland is een organisatie, geleid door ouders met autistische kinderen en is een voortzetting en uitbreiding van voormalig Auticafé Castricum.Lees meer

  Het doel is om mensen met autisme, mantelzorgers en hulpverleners in Kennemerland met elkaar in contact te brengen, informatie en ervaringen rondom autisme met elkaar te delen, elkaar te adviseren en een luisterend oor te bieden.

  De avonden zijn gratis en hebben elke keer één of meerdere deskundige spreker(s) die uiteenlopende thema’s behandelen. Daarnaast is er gelegenheid om onder het genot van een drankje met andere ouders ervaringen te delen.

  Meer informatie: www.auticafekennemerland.nl

 • Autismecafé Stede BroecHet Autismecafé is een ontmoetingsplek voor ouders van een kind met autisme.Lees meer

  Het ontmoeten van andere ouders van kinderen met autisme is prettig: je ziet dat je niet de enige bent, er is begrip voor je situatie, je kunt ervaringen uitwisselen en van andere mensen tips en ideeën krijgen. Het Autismecafé is een echt ouderinitiatief: door ouders, voor ouders. Dus iedereen kan nieuwe thema’s en ideeën aandragen. Belangstellenden hoeven zich niet aan te melden. Je kunt er gratis en anoniem heen. Naast ouders zijn ook andere bezoekers welkom, zoals mensen met autisme, familieleden en hulpverleners.

  Adres:
  Het Vereenigingsgebouw
  Hoofdstraat 206
  1611 AM  Bovenkarspel

  Meer informatie: stedebroec@autismecafe.nl

Sluiten
Word nu lid!