Home Deskundigheidsbevordering NVA Noord-Holland

Deskundigheidsbevordering NVA Noord-Holland

Iets bijleren en genieten.

In verband met onvoldoende deelname is deze training en het diner geannuleerd

Het is tijd om jullie weer eens in het zonnetje te zetten, en daarom organiseren wij ook dit jaar weer een deskundigheidsbevordering voor alle vrijwilligers uit onze provincie. We hopen jullie allemaal te ontmoeten op zaterdag 12 november 2022. Dit jaar hebben wij Kobe Vanroy bereid gevonden om een lezing te komen verzorgen. Over Kobe vertellen we zo wat meer. Aansluiten gaan we met degene die dat leuk vinden gezamenlijk dineren.

De deskundigheidsbevordering

Aanvang: 15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur
Einde: 17.30 uur
Locatie: de Kunstgreep, Kerkbuurt 4, 1511 BD in Oostzaan

Kobe Vanroy is internationaal educatief medewerker bij ‘sterkmakers in autisme’, een organisatie die streeft naar volwaardige inclusie van mensen met autisme. Vanuit zijn oplossingsgerichte houding met oog voor talentontwikkeling geeft hij wereldwijd lezingen over onderwijs, motivatie en de complexe sociale wereld waarin we leven. Kobe is jongerencoach en auteur van diverse autisme specifieke onderwijspublicaties. Zijn grootste inspiratie voor blogverhalen en lezingen haalt hij telkens opnieuw uit de ‘waarom?

Het diner

Aanvang: 17.30 uur. Aansluitend aan de deskundigheidsbevordering
Einde: 20.30 uur
Locatie: het Wapen van Oostzaan, Kerkbuurt 14, 1511 BD in Oostzaan

Het Wapen van Oostzaan, op een plek die de historische locatie en geschiedenis van het dorp benadrukt. Waar je rustig van een goede kop koffie of een heerlijke maaltijd kan genieten. Pascal en Susanne runnen Het Wapen met veel enthousiasme en worden daarbij geholpen door een geweldig team. Chef-kok Nick en Sous chef Paschalis bereiden voor ons een 3 gangen menu waarbij je kan kiezen tussen een vegetarisch, vis of vlees gerecht. Voorkeuren kunnen aangegeven worden bij de aanmelding. ​

Zijn jullie enthousiast geworden, dat hopen we in ieder geval wel. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Mocht het niet passen om zowel in de middag en avond aanwezig te zijn, ook dat kun je vermelden op het formulier. Zo hopen we voor iedereen een passende bijeenkomst georganiseerd te hebben.

Sluiten
Word nu lid!