Home Open dag 2024 | NVA-huis Noord-Holland Noord

Open dag 2024 | NVA-huis Noord-Holland Noord

Ontdekken, ontmoeten en activiteiten

Wij nodigen je van harte uit voor de open dag van het NVA-huis Noord-Holland Noord! Kom langs op zaterdag 15 juni tussen 11.30 tot 15.00 uur en ontdek alles wat ons huis te bieden heeft. Dit is een geweldige gelegenheid om ons team te ontmoeten, te zien wat het NVA-huis allemaal in petto heeft, en deel te nemen aan de diverse activiteiten die we speciaal voor deze dag hebben georganiseerd.

Wat kun je verwachten?

  • Ontmoet het team: Leer de mensen kennen die zich dagelijks inzetten voor onze organisatie. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te informeren over de mogelijkheden van het NVA-huis.
  • Activiteiten: Doe mee aan leuke en interessante activiteiten die we voor je hebben georganiseerd. Of je nu zin hebt in een informatieve sessie of iets creatiefs wilt doen, er is voor ieder wat wils!
  • Pannenkoeken: Geniet van heerlijke pannenkoeken, vers gebakken door onze meesterbakker (Klumps Creperie). Een traktatie die je zeker niet wilt missen!

Het wordt een dag vol plezier, informatie en gezelligheid. Kom langs, neem vrienden en familie mee en ervaar zelf wat het NVA-huis Noord-Holland Noord zo bijzonder maakt.

Aanmelden

Geen velden gevonden.
Sluiten
Word nu lid!