Home NVA Zuid-Holland Lotgenotencontact Zuid-Holland Deelnemers gezocht

Deelnemers gezocht

Voor diverse groepen in onze regio
 • Nieuwe online gespreksgroep voor volwassenen met autisme gaat van startDeelnemers gezocht (volwassenen met (vermoeden van) autisme met normale tot hoge intelligentie)Lees meer

  Autisme heb je een leven lang. De NVA biedt leden activiteiten om elkaar te ontmoeten: mensen met autisme, hun ouders, partners en kinderen. Mensen aan wie je niet alles hoeft uit te leggen en met wie je kennis en ervaring kunt delen.
  Een gespreksgroep is informeel en heeft geen therapeutisch doel. De groep heeft een eigen gespreksleiding, betrokken vrijwilligers die ervaringsdeskundig zijn. De deelnemers bepalen gezamenlijk de onderwerpen van gesprek. In een veilige omgeving kunnen zij ervaringen uitwisselen, gevoelens uiten en elkaar helpen met praktische tips en handvatten.

   

  Aanmelden

  We gaan starten met een nieuwe online gespreksgroep voor maximaal 6 mannen/vrouwen met een vorm van autisme (of een sterk vermoeden hiervan) en een normale tot hoge intelligentie. De specifieke dag en tijd zal nader bepaald worden in overleg met de deelnemers. Voor meer informatie of wanneer je direct wilt aanmelden kan je contact opnemen met de gespreksleider Jaswir Raghoe via volwassenenmet.nva.online@autisme.nl

  ‎Deelname is gratis! Om voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten op te kunnen blijven komen zijn wij afhankelijk van onze leden en donaties. Mocht je na 2 proefmomenten definitief willen aansluiten bij de gespreksgroep, dan wordt lidmaatschap bij de NVA of een donatie aan het Autisme Fonds op prijs gesteld.

Sluiten
Word nu lid!