Home NVA regionaal NVA Zuid-Holland Lotgenotencontact Zuid-Holland Ontmoeten in Zuid-Holland

Ontmoeten in Zuid-Holland

Met gelijkgestemde in een ontspannen setting.

Hoe fijn kan het zijn als je niet uit hoeft te leggen wat autisme inhoud. Gelijkgestemde ontmoeten in een ongedwongen omgeving en gewoon even jezelf kunnen zijn. In onze regio worden hiervoor bijeenkomsten, activiteiten en Auti-doe-dagen georganiseerd. Bezoek voor het actuele informatie onze agenda.

 • NVA-partner koffie-ochtend RotterdamHet AIC Rotterdam organiseert elke maand een koffieochtend voor partners.Lees meer

  Op deze pagina vindt je alle actuele informatie

 • NVA-partner koffie-ochtend DelftHet AIC Delft organiseert elke maand een koffieochtend voor partners.Lees meer

  Op deze pagina vindt u alle actuele informatie.

 • Auticafé Nieuwerkerk a/d IJsselWoon je in de Zuidplas of omgeving, heb je een vorm van normaal tot hoger functionerend autisme, of ben je heel erg onzeker, dan is deze avond echt iets voor jou!Lees meer

  Uitgaan in een omgeving waar jij je thuis kunt voelen, anderen kunt ontmoeten en vrienden vinden. Chillen, muziek luisteren, een leuke activiteit doen, kletsen, drankje drinken, dansen, een keer samen gamen of een film kijken. Maar ook informatie van sprekers over uiteenlopende onderwerpen die met autisme te maken hebben.

  Het Auticafé richt zich vooral op jongeren, maar ouders/begeleiders zijn van harte welkom. Wij ontmoeten elkaar elke tweede dinsdag van de maand, vanaf 19.30 uur.

  Locatie:
  ’t Blok
  IJsermanpad 1
  2911 PH Nieuwerkerk aan den IJssel
  Locatie op Google Maps

  Meer informatie
  Website: https://welzijnzuidplas.nl/

Sluiten
Word nu lid!