Home NVA regionaal NVA Zuid-Holland Lotgenotencontact Zuid-Holland Ontmoeten in Zuid-Holland

Ontmoeten in Zuid-Holland

Met gelijkgestemde in een ontspannen setting.

Hoe fijn kan het zijn als je niet uit hoeft te leggen wat autisme inhoud. Gelijkgestemde ontmoeten in een ongedwongen omgeving en gewoon even jezelf kunnen zijn. In onze regio worden hiervoor bijeenkomsten, activiteiten en Auti-doe-dagen georganiseerd. Bezoek voor het actuele informatie onze agenda.

 • NVA-partner koffie-ochtend DelftHet AIC Delft organiseert elke maand een koffieochtend voor partners.Lees meer

  Op deze pagina vindt u alle actuele informatie.

 • Auticafé Nieuwerkerk a/d IJsselWoon je in de Zuidplas of omgeving, heb je een vorm van normaal tot hoger functionerend autisme, of ben je heel erg onzeker, dan is deze avond echt iets voor jou!Lees meer

  Uitgaan in een omgeving waar jij je thuis kunt voelen, anderen kunt ontmoeten en vrienden vinden. Chillen, muziek luisteren, een leuke activiteit doen, kletsen, drankje drinken, dansen, een keer samen gamen of een film kijken. Maar ook informatie van sprekers over uiteenlopende onderwerpen die met autisme te maken hebben.

  Het Auticafé richt zich vooral op jongeren, maar ouders/begeleiders zijn van harte welkom. Wij ontmoeten elkaar elke tweede dinsdag van de maand, vanaf 19.30 uur.

  Locatie:
  ’t Blok
  IJsermanpad 1
  2911 PH Nieuwerkerk aan den IJssel
  Locatie op Google Maps

  Meer informatie
  Website: https://welzijnzuidplas.nl/

 • Extern - Iets DrinkenIets Drinken is dé landelijke netwerkborrel voor normaal tot hoogbegaafde volwassenen met een vorm van autisme. Bijvoorbeeld Asperger, klassiek autisme of PDD-NOS. Het doel is mensen met autisme bij elkaar brengen, gewoon in een café.Lees meer

  De Iets Drinken avond

  • Iets Drinken is één keer per maand
  • Altijd op een woensdagavond
  • Begin om 19:00 uur, einde om 23.00 uur
  • Je mag later komen en eerder weggaan
  • Vooraf aanmelden is niet nodig

  Elke avond is er een activiteit: Iets Doen. Dit is wisselend een pubquiz of spellen. Meedoen aan deze activiteit is niet verplicht. Je mag altijd een eigen spel meenemen. Ook als de activiteit pubquiz is, kan er nog een spel gespeeld worden.

  Op een Iets Drinken avond zijn twee vrijwilligers in oranje polo aanwezig.

  Voor locaties en agenda kijk op: www.ietsdrinken.nl