Home NVA Limburg Oproepen limburg

Oproepen limburg

AIC Heerlen zoekt vrijwilligers

Het AIC Heerlen zoekt dringend nieuwe vrijwilligers voor het bemensen van het inloop spreekuur (de 1e en 3e dinsdag van de maand). Ook zoeken we iemand die verstand heeft van computers. Graag aanmelden via: nva.aic.heerlen@gmail.com.

NVA Regio Limburg zoekt vrijwilligers

Voor het opstarten in Midden- en Noord-Limburg van contactgroepen voor ouders-van, partners-van en volwassenen met autisme. Heeft u belangstelling of wilt u verdere informatie, mail dan naar: nvaregiolimburg@gmail.com

Behoefte aan voorlichting over Wajong?

Verder wil Stichting de Pijler samen met het Arbeidsongeschikten Platform Limburg aan de slag met regionale voorlichtingsbijeenkomsten (i.s.m. het UWV werkbedrijf) voor mensen met een Wajong-uitkering. Op 1 januari 2015 werd namelijk de participatiewet van kracht. Deze wet kan grote gevolgen hebben voor de mensen die momenteel een Wajong-uitkering hebben of die in aanmerking willen komen voor zo’n uitkering. Aanmelden voor zo’n bijeenkomst kan via: wajongvoorlichting@stichtingdepijler.nl.

Behoefte aan voorlichting over Beschermd Wonen met een PGB?

Ook worden vragen verwacht rond beschermd wonen met PGB vanuit de gemeente voor mensen met een psychische kwetsbaarheid zoals autisme. Wat is het en hoe vraag ik het aan?

Of maakt u al gebruik van Beschermd Wonen en bent u op zoek naar continuïteit? Indien er in Limburg een groepje van minimaal 8 mensen hierover meer wil weten, kan een voorlichter van Per Saldo een bijeenkomst hierover verzorgen tijdens een Auti-Treff-avond. Interesse? Vragen? Meld het bij: Marga Houben mgjhouben@gmail.com of Lenne Valkenburg l.valkenburg@ziggo.nl.

Sluiten
Word nu lid!