Home NVA Friesland Lotgenotencontact Friesland Ontmoeten Friesland

Ontmoeten Friesland

Met gelijkgestemde in een ontspannen setting

Hoe fijn kan het zijn als je niet uit hoeft te leggen wat autisme inhoudt. Gelijkgestemden ontmoeten in een ongedwongen omgeving en gewoon even jezelf kunnen zijn. In onze regio worden hiervoor bijeenkomsten, activiteiten en Auti-doe-dagen georganiseerd. Bezoek voor de actuele informatie onze agenda.

 • Auti Kafé BurgumIedere laatste zaterdag van de maand wordt een avond uitgaan georganiseerd voor jongeren met autisme (ASS) tussen de 13 en 25 jaar.Lees meer

  Gezellig uitgaan om anderen te ontmoeten, te dansen, spelletjes te doen, te kletsen, muziek te luisteren, een drankje te drinken of gewoon te chillen. Bij het Auti Kafé kan dit in een rustige omgeving en mag je mee doen aan activiteiten, maar het hoeft niet!

  Meer informatie
  Website: www.autikafe.nl
  Facebook: www.facebook.com/auti.kafe
  Instagram: www.instagram.com/autikafe

 • Extern - Iets DrinkenIets Drinken is dé landelijke netwerkborrel voor normaal tot hoogbegaafde volwassenen met een vorm van autisme. Bijvoorbeeld Asperger, klassiek autisme of PDD-NOS. Het doel is mensen met autisme bij elkaar brengen, gewoon in een café.Lees meer

  De Iets Drinken avond

  • Iets Drinken is één keer per maand
  • Altijd op een woensdagavond
  • Begin om 19:00 uur, einde om 23.00 uur
  • Je mag later komen en eerder weggaan
  • Vooraf aanmelden is niet nodig

  Elke avond is er een activiteit: Iets Doen. Dit is wisselend een pubquiz of spellen. Meedoen aan deze activiteit is niet verplicht. Je mag altijd een eigen spel meenemen. Ook als de activiteit pubquiz is, kan er nog een spel gespeeld worden.

  Op een Iets Drinken avond zijn twee vrijwilligers in oranje polo aanwezig.

  Voor locaties en agenda kijk op: www.ietsdrinken.nl

Sluiten
Word nu lid!