Home Nieuws Vacature Informatie & Advieslijn
9 april 2024 - Word vrijwilliger bij de NVA!Vacature Informatie & Advieslijn

Wil je ook mensen met autisme (en hun naasten) helpen met jouw kennis en ervaring? Word dan vrijwilliger bij de informatie- en advieslijn, de telefonische vraagbaak van de NVA!

Jij zet je graag in om allerlei vragen van mensen te beantwoorden. Je hebt een luisterend oor en denkt en zoekt mee als (ervarings)deskundige naar informatie en advies. Daarnaast beantwoord je ook telefoontjes over de Autipas, lidmaatschap en andere zaken over de NVA.

De Informatie- en Advieslijn is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur en we werken in diensten van 4 uren en 2 uren. Momenteel zoeken we een vrijwilliger die flexibel inzetbaar is, voornamelijk voor de donderdag en vrijdag. We werken volgens een maandelijks rooster, waarbij je kunt aangeven wanneer je kunt werken. Je werkt vanuit huis, maar je wordt ingewerkt op ons kantoor in De Bilt.

Bekijk hier de hele vacature.

Enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaande? Dan ontvangen we graag voor 20 april je motivatie en CV via de mail: sollicitatienva@autisme.nl. Mocht je meer informatie willen, dan kun je uiteraard óók mailen naar dit mailadres of bellen naar Jeanet Thiewes 06 – 48550289.

Sluiten
Word nu lid!