Home Agenda Hoe wonen mensen met autisme het liefst?
Hoe wonen mensen met autisme het liefst?
28 november 202316:00 - 21:00
Noord-BrabantSeats2Meet, Torenallee 24 (Strijp S) 5617 BD Eindhoven

Welke gemeente is het meest autismevriendelijk? Hoe wonen mensen met autisme het liefst? En hoeveel procent van de mensen met autisme heeft een relatie of een baan? Het Nederlands Autisme Register (NAR) geeft antwoord op dit soort vragen. Je leest er alles over bij NAR in Cijfers (nederlandsautismeregister.nl)

Dit najaar organiseert de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) in samenwerking met het Nederlands Autisme Register (NAR) drie bijeenkomsten om een aantal resultaten van dit onderzoek te presenteren. De eerste bijeenkomst, op 5 oktober in Hilversum, is erg positief ontvangen.

 

De bijeenkomst bestaat uit 3 delen:

16.00-18.00 uur    met name gericht op professionals, beleidsmakers, etc.

18.00-19.00 uur    soep en broodjes, met muzikaal intermezzo

19.00-21.00 uur    met name gericht op mensen met autisme en hun naasten

De resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd door Anke Scheeren. Er is ruimte om op verschillende manieren te reageren op de uitkomsten van het onderzoek. Daarnaast is er een panelgesprek, en kun je vragen stellen.

 

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de bijeenkomst.
Je kunt aangeven bij welk deel van de bijeenkomst je wilt aansluiten.
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan via deze link

 

Mocht je, na aanmelden, alsnog verhinderd zijn wil je dit dan op tijd aan ons doorgeven? Mail dan naar homeproject.nva@autisme.nl zodat we hier met de catering rekening mee kunnen houden. Ook als je vragen hebt, kun je naar dit adres mailen.

Sluiten
Word nu lid!