Home Nieuws Onderzoek Movisie naar ervaring met dagbesteding
3 juni 2024 - Doe mee aan een interviewOnderzoek Movisie naar ervaring met dagbesteding

Movisie doet onderzoek naar de ervaringen met dagbesteding. Wil jij vertellen wat je van jouw dagbesteding vindt? Doe dan mee aan een interview!

De interviews gaan over:

  • Welke activiteiten doe je op de plek van dagbesteding?
  • Is dagbesteding voor jou een plek waar jij jezelf mag zijn?
  • Kan je op je plek van dagbesteding activiteiten doen die jij interessant vindt?

Movisie stelt deze vragen voor een onderzoek naar Wmo dagbesteding. Ze willen de ervaring van mensen die gebruik maken van dagbesteding meenemen. De uitkomsten van het onderzoek, dat wordt gedaan in opdracht van het ministerie van VWS, komen in een publicatie die we online plaatsen.

Jongeren en volwassenen die gebruik maken van dagbesteding kunnen meedoen aan de interviews. Wil je meedoen aan het onderzoek en je ervaring delen? Stuur voor 12 juni een mailtje naar Gery Lammersen van Movisie via G.Lammersen@movisie.nl. Zij neemt contact met je op om een afspraak te maken voor een interview. Meer informatie over Movisie vind je op hun website.

Sluiten
Word nu lid!