Home Nieuws Ben jij bij onze algemene vergadering?
30 mei 2024 - Praat mee over de koers van de NVA!Ben jij bij onze algemene vergadering?

Op zaterdag 29 juni vindt de algemene vergadering van de NVA plaats. Graag nodigen we de regiobestuursleden en leden uit voor deze bijeenkomst. Leden die willen deelnemen aan deze vergadering kunnen zich per mail aanmelden bij Caroline Verkerk via caroline.verkerk@autisme.nl. Caroline stuurt de leden die zich aanmelden de agenda en vergaderstukken toe. De regiobestuursleden ontvangen de agenda en vergaderstukken automatisch.

Deze ALV wordt alleen fysiek gehouden op het NVA kantoor:
Zaterdag 29 juni 2024 van 10.00 – 12.15 uur
Locatie: Weltevreden 4A, 3731 AL  De Bilt

Tijdens de algemene vergadering bespreken we de jaarrekening 2023. Verder presenteren we de resultaten van de ledenenquête en staan we stil bij de actuele ontwikkelingen in de lobby en belangenbehartiging. Ook legt het bestuur de nieuwe statuten ter besluitvorming voor.

Graag zien we je op 29 juni!

 

 

Sluiten
Word nu lid!