Home Nieuws NVA ontvangt mooie cheque van de Vriendenloterij
23 april 2024 - Bedankt voor het meespelen voor de NVA!NVA ontvangt mooie cheque van de Vriendenloterij

Wij zijn enorm blij met het mooie bedrag dat wij ontvingen van de deelnemers van de VriendenLoterij.

In de NVA-Autismeweek 2024 die net achter de rug is, hebben wij ‘Autisme Op de Agenda’ gezet. Het boek bestaat uit ervaringsverhalen van mensen met autisme en een agenda waarin de informatie volgens een andere logica is gerangschikt. Met deze agenda – naar een idee van Marc ter Horst – willen we mensen zónder autisme (vooral politici en beleidsmakers) laten ervaren hoe het is als je je steeds moet aanpassen aan een wereld die voor jou niet logisch is. We hebben dit met de bijdrage van de VriendenLoterij kunnen ontwikkelen.

Alle deelnemers van de VriendenLoterij: “Bedankt, dat jullie meespelen voor de NVA!”

Wil je ook meespelen voor de NVA? Dat kan hier.

Sluiten
Word nu lid!