Home Nieuws Ingrid Werink neemt afscheid van Expertgroep Vrouwen en Autisme (EVA)
8 april 2024 - Jessica Kofi en Leila Abed komen EVA versterkenIngrid Werink neemt afscheid van Expertgroep Vrouwen en Autisme (EVA)

Ingrid Werink neemt na twee jaar afscheid van de Expertgroep Vrouwen met Autisme (EVA). “Het thema van de Autismeweek ‘De kunst van het evenwicht’ is zeer van toepassing op mijn besluit om na 2 jaar de Expertgroep Vrouwen met Autisme (EVA) los te laten”, vertelt ze. “Ik neem gelukkig wel afscheid in de wetenschap dat er twee nieuwe EVA-krachten bij zijn gekomen om de belangen van deze groep te behartigen, namelijk Jessica Kofi en Leila Abed. Welkom Jessica en Leila!”

“Ik kijk terug op een leerzame periode, waarin ik samen met andere bevlogen vrouwen via diverse activiteiten kon werken aan waardevolle thema’s rondom vrouwen met autisme.”

Ingrid blijft nog wel actief in de regio Overijssel, waar ze voor NVA Vechtdal sinds een jaar activiteiten organiseert, zoals een Autisme Informatie Centrum. Ingrid: “Ik hoop mede op deze manier van betekenis te kunnen blijven voor mensen met autisme. Voor nu wens ik EVA en in het bijzonder Jessica en Leila heel veel succes met alle initiatieven die zullen volgen!”

De NVA bedankt Ingrid van harte voor haar inzet voor EVA.

Sluiten
Word nu lid!