Home Nieuws Wie verdient de Autismevriendelijkheidsprijs 2024?
3 november 2023 - Nomineer een persoon, leerkracht of organisatie!Wie verdient de Autismevriendelijkheidsprijs 2024?

Nomineer een persoon, leerkracht of organisatie die volgens jou de Autismevriendelijkheidsprijs 2024 verdient. De Autismevriendelijkheidsprijzen worden jaarlijks tijdens de Autismeweek uitgereikt aan personen die zich op bijzondere wijze inzetten voor de participatie van mensen met autisme.

Ken je een individu, leerkracht of organisatie die volgens jou de Autismevriendelijkheidsprijs 2024 verdient? Stuur dan uiterlijk 11 maart 2024 een e-mail met jouw nominatie met heldere toelichting en jouw persoonlijke verhaal naar: info@autismefonds.nl

De nominaties worden beoordeeld door een jury met ervaringsdeskundigen, die de winnaars in de NVA Autismeweek 2024 bekend zal maken. De Autismeweek is van 30 maart tot en met 6 april 2024.

Sluiten
Word nu lid!