Home Nieuws Auti-Doe-Dag in Naturalis op 3 november
16 oktober 2023 - Prikkelarm genieten van T.rex TrixAuti-Doe-Dag in Naturalis op 3 november

In Naturalis dompelt jong en oud zich onder in de wonderlijke wereld die natuur heet. Speciaal voor de NVA organiseert Naturalis op vrijdagavond 3 november voor de eerste keer een speciale prikkelarme avond voor het hele gezin. Tijdens deze avond is het rustiger dan normaal en zijn zo veel mogelijk prikkels weggenomen. Er is ook een stilteruimte aanwezig.

Sta oog in oog met T. rex Trix én ga met het hele gezin op ontdekkingstocht door de tentoonstellingszalen vól met het mooiste uit de natuur. Stel je vraag bij onze vraagkasten, of loop binnen bij één van onze werkplaatsen. Tijdens deze avond is de REXperience gesloten. Museumjaarkaarten en kortingskaarten als CJP en Studentenpas zijn geldig op deze avond (mits je ze meeneemt).

Boek via deze link je kaartjes voor een tijdblok om binnen te komen. Je kunt je bezoek beginnen tussen 18.30 en 19.00 uur óf tussen 19.00 en 19.30 uur. Het museum is open tot 21.00 uur.

Sluiten
Word nu lid!