Home Nieuws Mooie cheque van Legovereniging Dutchbricks
6 oktober 2023 - AutismeFonds ontvangt 3.250 euroMooie cheque van Legovereniging Dutchbricks

Tijdens de Auti Doe Dag in Zie-Zoo op 30 september werd AutismeFonds directeur Caroline Verkerk verrast door de voorzitter van Dutchbricks, Patrick de Klerk. Patrick overhandigde Caroline een cheque van 3.250 euro.

Dutchbricks, een Legovereniging die actief is in de regio Limburg, heeft een jaar lang geld voor het AutismeFonds ingezameld. Bij de overhandiging van de cheque was ook Roy Reulen, directeur van MCM, aanwezig. MCM heeft een mooie donatie aan Dutchbricks gedaan om de inzameling voor het AutismeFonds tot een succes te maken.

Lego en het AutismeFonds passen goed bij elkaar. Dutchbricks heeft al twee keer een lego-expositie verzorgd tijdens een Auti Doe Dag. Naast de exposities zorg Dutchbricks er ook voor dat bezoekers van de Auti Doe Dagen zich even kunnen terugtrekken om zelf iets te bouwen. Bij de overhandiging van de cheque spraken Patrick en Caroline af samen een lego Auti Doe Dag te gaan organiseren.

Autismevriendelijke werkomgeving

Roy Reulen van MCM is een werkgever die mensen met autisme in dienst heeft. Hij sprak zijn waardering uit voor de prikkelarme uitjes die het AutismeFonds organiseert en roemde de ontspannen sfeer in Zie-Zoo. Hij zag hoe mensen met autisme genoten om onder elkaar te zijn. Hij roept ook andere werkgevers op een autismevriendelijke werkomgeving te creëren en bij te dragen aan het welzijn van mensen met autisme.

Dutchbricks heeft besloten nog een jaar geld in te zamelen voor het AutismeFonds. ‘Mooi dat we samen bouwen aan een autismevriendelijke samenleving’, reageert Caroline.

Bekijk hier wat foto’s van de Auti Doe Dag in Zie-Zoo.

 

Sluiten
Word nu lid!