Home Nieuws Praat mee over het onderwerp leefstijl
3 maart 2023 - Eenmalige focusgroep zoekt ervaringsdeskundigenPraat mee over het onderwerp leefstijl

MIND, de koepel van organisaties in de geestelijke gezondheidszorg, zoekt – voor een eenmalige focusgroep – ervaringsdeskundigen die mee willen denken over het onderwerp leefstijl.

Vanuit de achterban van MIND zijn er twee afgevaardigden die deelnemen aan de landelijke werkgroep, georganiseerd door AKWA GGZ (Alliantie Kwaliteit ggz). Tijdens deze werkgroep bijeenkomsten zullen zij, zo goed mogelijk, het cliënten- en naastenperspectief inbrengen bij het ontwikkelen van de Generieke Module Leefstijl. Hiervoor hebben zij input nodig van de achterban om standpunten en visie duidelijk en onderbouwd over te kunnen brengen. Voor die input zoeken zij mensen die eenmalig deel willen nemen aan een focusgroep over dit onderwerp.

De te ontwikkelen module wordt geautoriseerd door alle vertegenwoordigers van patiënten, naasten en professionals (beroeps- en belangenverenigingen) die betrokken zijn bij de ontwerpfase. Ook de andere alliantiepartijen van Akwa GGZ wordt gevraagd de standaard te accorderen.

Datum en tijd: maandag 13 maart van 13.00 – 15.00 uur.
Locatie: Stationsplein 125, Amersfoort | Ruimte: De verbinding 2 op etage 1 (glazen trap op)
Vergoeding: €50, exclusief reiskosten

Aanmelden

Omdat de afgevaardigden binnenkort weer een werkgroepbijeenkomst hebben, is de focusgroep al op korte termijn. Toch hoopt MIND dat 6 tot 8 mensen vanuit cliënten en/of naastenperspectief kunnen deelnemen aan deze focusbijeenkomst. ‘Uiterlijk 8 maart laten we aan de deelnemers weten of de bijeenkomst door kan gaan, of dat deze wordt verzet. Daarom vragen we mensen om zich voor 8 maart op te geven’, zegt Wilma Arends van MIND.

Wil je meepraten over het onderwerp Leefstijl? Stuur uiterlijk 8 maart een mail naar wilma.arends@wijzijnmind.nl

 

Sluiten
Word nu lid!