Home Nieuws Mooie verrassing van de Postcode Loterij!
3 maart 2023 - Jaarlijkse bijdrage met een ton verhoogdMooie verrassing van de Postcode Loterij!

Afgelopen woensdag werd de NVA op kantoor ‘overvallen’ door de Postcode Loterij! Zij stonden onverwachts voor de deur met een cheque van 300.000 euro voor de NVA. Tot onze grote vreugde is dat maar liefst 100.000 (!!) euro meer dan wat de NVA normaal gesproken sinds 2010 als jaarbijdrage krijgt. Dit is dus een hele mooie  en onverwachte verrassing van de Postcode Loterij.  

Directeur Caroline Verkerk van de NVA: ‘Wij zijn echt ontzettend blij met deze prachtige verhoogde jaarlijkse bijdrage en hebben dat dan ook op kantoor met taart gevierd. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om autisme nog meer op de kaart te zetten. Zodat de maatschappij nog autismevriendelijker wordt en mensen met autisme meer kansen krijgen. Of het nu gaat om wonen, werk, onderwijs of over beschikbaarheid van zorg en begeleiding. Ook kunnen we met deze bijdrage zorgen dat mensen met autisme elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen.’

Natuurlijk willen we alle deelnemers aan de Postcode Loterij hartelijk bedanken!

Je leest hier meer over de samenwerking van de NVA en de Postcode Loterij.

 

 

 

Sluiten
Word nu lid!