Home Nieuws NVA ontvangt mooie cheque van de Vriendenloterij
23 februari 2023 - Speel ook mee voor de NVA!NVA ontvangt mooie cheque van de Vriendenloterij

Woensdag werden we verrast met een mooie cheque van de Vriendenloterij. NVA-directeur Caroline Verkerk nam een cheque van maar liefst 105.704 euro in ontvangst, uit handen van Miranda van de Vriendenloterij.

De NVA bedankt alle deelnemers aan de VriendenLoterij hartelijk voor hun steun. De NVA bouwt aan een autismevriendelijke samenleving. Caroline Verkerk: ‘Met dit bedrag kunnen we nog meer mensen met autisme en hun naasten met elkaar in contact brengen en ervoor zorgen dat de stem van mensen met autisme en hun naasten nog luider klinkt bij de lokale en landelijke overheid.’

Onze dank is groot voor alle deelnemers aan de VriendenLoterij die voor de NVA meespelen. Wil je ook voor de NVA meespelen met de VriendenLoterij? Meld je dan aan via deze pagina! 

 

Sluiten
Word nu lid!