Home Nieuws Wie verdient de Autismevriendelijkheidsprijs 2023?
7 december 2022 - Nomineer een individu, leerkracht of organisatieWie verdient de Autismevriendelijkheidsprijs 2023?

Nomineer een persoon, leerkracht en/of organisatie die volgens jou de Autismevriendelijkheidsprijs 2023 verdient. Tijdens de AutismeWeek van 25 maart tot en met 2 april reiken wij de AutismeVriendelijkheidsprijzen uit. Dit jaar is het thema van de AutismeWeek ‘Hoe uniek ben jij? Diversiteit binnen het spectrum van autisme. 

Autisme heeft vele uitingsvormen en wij willen eraan werken om stereotype beelden van autisme te vervangen. Die stereotype beelden zitten mensen met autisme in de weg bij het krijgen van een diagnose, het vinden van werk, het leggen van contacten of het ontvangen van de zorg die zij nodig hebben.

Wie verdient volgens jou deze bijzondere prijs? Wie zet zich op bijzonder wijze in voor de participatie van mensen met autisme? Welke persoon, leerkracht of organisatie mag dit jaar in het zonnetje gezet worden?

De jury

De jury is met de grootste zorg uitgekozen en bestaat uit ervaringsdeskundigen en mensen die verbonden zijn met de NVA. Zij zullen de winnaars uitkiezen en contact opnemen met hen. De winnaars krijgen per e-mail bericht over de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

Hoe kan je nomineren?

Ken je een individu, leerkracht of organisatie die volgens jou de AutismeVriendelijkheidsprijs verdient? Stuur dan uiterlijk 6 maart 2023 een e-mail met jouw nominatie naar: info@autismeweek.nl

LET OP! Geef in je e-mail een duidelijke toelichting en persoonlijke motivatie waarom je deze persoon/leerkracht/organisatie nomineert, want alleen daarop worden de inzendingen beoordeeld.

 

 

Sluiten
Word nu lid!