Home Nieuws Endoorr businesspartner AutismeFonds: meer begrip bij re-integratie
7 december 2022 - Meer begrip en inzicht creëren aan éénieder die te maken heeft met de Wet Verbetering PoortwachterEndoorr businesspartner AutismeFonds: meer begrip bij re-integratie

Endoorr arbeidsmobiliteit is partner geworden van de AutismeFonds Business Partners. Het netwerk van de AutismeFonds Business Partners bevordert de inclusie van mensen met autisme in het bedrijfsleven.

Eigenaar Cynthia Beens:  “Endoorr arbeidsmobiliteit staat voor maatwerk in arbeidsmobiliteit en re-integratie. Wij zijn betrokken bij onze opdrachtgevers én bij onze cliënten.

Vanuit deze betrokkenheid en vanuit onze kennis over de Wet Verbetering Poortwachter en ASS, zijn wij partner geworden van het AutismeFonds.

Wij dragen deze stichting een warm hart toe. Daarnaast zullen wij een actieve bijdrage gaan leveren aan kennisoverdracht over de Wet Verbetering Poortwachter en de re-integratie vanuit onze ervaring in de praktijk.

Hiermee willen wij samen met het AutismeFonds meer begrip en inzicht creëren aan éénieder die te maken heeft met WVP, ofwel omdat je zelf ziek bent, of als werkgever. Wij zijn van mening dat hier nog stappen in te maken zijn die ervoor zullen zorgen dat de re-integratieactiviteiten beter aansluiten bij de werknemer zijn belastbaarheid.

Dit zal uiteindelijk leiden tot een beter re-integratieresultaat voor de werkgever en voor de werknemer.”


Sluit ook met jouw bedrijf aan bij het netwerk van AutismeFonds Business Partners! Verbind jouw bedrijf voor minimaal 3 jaar. En draag zo structureel bij aan initiatieven van het AutismeFonds en de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA). Initiatieven met de focus op het bevorderen van de inclusie van mensen met autisme in het bedrijfsleven – met voordelen voor zowel bedrijven als mensen met autisme.

Voor alle partner-vormen geldt dat wij afspraken op maat met jou zullen maken over de communicatie over deze mooie duurzame samenwerking. Bijvoorbeeld naar onze wederzijdse werknemers, klanten, relaties en achterban.

Wil je ook met jouw bedrijf partner worden? Neem dan contact op met Henri Mandemaker via info@autismefonds.nl.

 

Sluiten
Word nu lid!