Home Nieuws Werken en autisme: denk jij met ons mee?
3 november 2022Werken en autisme: denk jij met ons mee?

Wat moeten we volgens jou als eerste aanpakken op de website van werkwebautisme.nl?

Na verschillende rondes van brainstormen hebben we een mooie lijst met suggesties hoe de online tool werkwebautisme.nl nog effectiever en waardevoller te maken. Zodat nog meer mensen met autisme werk vinden én houden dat bij hen past. Veel dank aan iedereen die ons hierbij gevoed heeft met bruikbare ideeën en tips.

Wat wordt de volgende stap

De volgende uitdaging is nu: wat gaan we als eerste aanpassen op werkwebautisme.nl? Wat heeft de hoogste prioriteit, wat kan even wachten? Ook deze stap zetten we graag samen met zoveel mogelijk gebruikers.

We willen je daarom vragen om deel te nemen aan de WWA-Delphironde en jouw prioriteiten met ons te delen. Ga dan naar het online vragenformulier. Het kost je niet meer dan 15 minuten van je tijd.

Met werkwebautisme.nl beogen we:

  1. mensen met autisme inzicht te geven in wat ze willen, kunnen en nodig hebben wat betreft werk;
  2. werkgevers, collega’s en naasten inzicht te geven in wat mensen met autisme nodig hebben om werk dat bij hen past te vinden én te houden;
  3. begeleiders en coaches handvatten te bieden bij de begeleiding van mensen met autisme naar studie en werk.

Meer weten over autisme en werk? Kom naar de netwerkbijeenkomst op 10 november in Eindhoven. Meld je hier aan.

Het implementatietraject Werken met Werkwebautisme.nl is een initiatief van de NVA en UMCG en mogelijk gemaakt door Goldschmeding Foundation en UWV.

Sluiten
Word nu lid!