Home Nieuws NVA-vrijwilliger Mariëtte neemt na 20 jaar afscheid
3 november 2022 - Word jij onze nieuwe coördinator in Overijssel?NVA-vrijwilliger Mariëtte neemt na 20 jaar afscheid

20 Jaar is Mariëtte Essink vrijwilliger geweest bij de NVA en eind 2022 gaat ze stoppen met haar werkzaamheden.

Mariëtte is zeer actief geweest in de regio Overijssel en stond ook altijd klaar om elders in het land te mee te helpen. Ze is een geweldige steun geweest voor de NVA en we zijn haar enorm dankbaar voor haar inzet.

Daarom werd Mariëtte onlangs in het zonnetje gezet en werd er een mooi afscheidsfeest voor haar georganiseerd. Samen met collega-vrijwilligers uit Overijssel, collega’s van het landelijk verenigingsbureau en haar gezin genoot iedereen van een uitgebreide high-tea bij De Maargies Hoeve in Kallenkote. Wat was het een gezellige middag!

Word jij vrijwilliger voor de NVA?

Vanwege het vertrek van Mariëtte is er een vacature vrijgekomen in de regio Overijssel. Per direct zijn we op zoek naar een coördinator voor circa 3-5 uur per week op vrijwillige basis. De werkzaamheden worden uitgevoerd onder supervisie van enkele vrijwilligers die al jaren actief zijn in Overijssel.

De taken van een coördinator bestaan met name uit het begeleiden en aansturen van het enthousiaste team van vrijwilligers. Is dit iets voor jou? Wil jij je graag inzetten voor mensen met autisme? Kijk dan hier voor alle informatie.

 

Sluiten
Word nu lid!