Home Nieuws Geslaagde Vrijwilligersdag in Kasteel Groeneveld
28 september 2022 - NVA-vrijwilligers werden in het zonnetje gezetGeslaagde Vrijwilligersdag in Kasteel Groeneveld

We kunnen als NVA niet zonder onze vrijwilligers. Dankzij hen kunnen we in het hele land thema-bijeenkomsten en gespreksgroepen organiseren. Of prikkelarme Auti-Doe-Dagen.

De vrijwilligers van onze drie Expertgroepen (Autisme en Verstandelijke Beperking, Autisme en Onderwijs en Autisme en vrouwen) houden belangeloos de vinger aan de pols op die gebieden.

Dagelijks beantwoorden de vrijwilligers van de Informatie & Advieslijn vele vragen en bieden zij een luisterend oor. Ook op het kantoor in de Bilt zijn onze vrijwilligers onmisbaar.

Om al die trouwe vrijwilligers te bedanken, kwamen we zaterdag bij elkaar in Kasteel Groeneveld. Na een interessante rondleiding door het kasteel, stond er een heerlijke high tea klaar in de naastgelegen brasserie. Zo kon iedereen een beetje bijpraten en ideeën uitwisselen. Na afloop stond er een tasje met cadeautjes klaar om onze waardering nog extra te laten blijken. Ook kon iedereen tips voor de volgende Vrijwilligersdag achterlaten, want we willen tenslotte dat deze dag voor alle vrijwilligers een fijne dag is.

Lijkt het jou ook leuk om samen met ons te werken aan meer begrip voor autisme in de samenleving? We hebben momenteel verschillende vacatures. Kijk maar eens op NVA – Werken bij de NVA

Zien we jou (weer) bij onze volgende Vrijwilligersdag?

Sluiten
Word nu lid!