Home Nieuws Oproep aan ouderen met autisme
7 juli 2022 - Sociaal perspectief van en voor ouderen met autismeOproep aan ouderen met autisme

“Wij kijken ernaar uit te mogen leren van uw ervaringen.”

Ink, een sociaal ontwerpbureau werkt samen met de HAN aan een onderzoek en innovatie project rondom ouderen met autisme. Zij zijn aan het onderzoeken of en hoe in de toekomst mensen met de diagnose autisme beter geholpen kunnen worden hoe te communiceren over hun diagnose.

Zij gaan het hebben over je persoonlijke ervaringen en beleving van de diagnose. Ze zullen inzoomen op hoe je daar mee om bent gegaan en hoe jouw omgeving daarmee is omgegaan. Er zal gevraagd worden naar de manieren waarop je hierover hebt gecommuniceerd met jouw omgeving en of dat goed ging of dat je daarin nog dingen hebt gemist. Ook zullen ze vragen wat tot de diagnose autisme heeft geleid en hoe de diagnose jouw leven heeft beïnvloed.

Van te voren ontvang je de specifieke vragen die behandeld gaan worden, zodat jij je daarop kan voorbereiden.

Geïnteresseerden kunnen mailen naar twan@ink.team

Sluiten
Word nu lid!