Home Nieuws Efteling onderzoekt samenwerking met de NVA
7 mei 2022 - Voor adviezen over autismevriendelijkheidEfteling onderzoekt samenwerking met de NVA

In de zomer van 2021 nodigde de Efteling twee medewerkers en een paar vrijwilligers van de NVA uit om een dag het park te bezoeken. Met elkaar werd de Efteling klantreis in kaart gebracht en kon de NVA adviezen geven over de autismevriendelijkheid van het pretpark.

Afgelopen week hebben de Efteling en de NVA een oriënterend gesprek gehad over een mogelijk langdurige samenwerking. De plannen worden binnenkort uitgewerkt en verder besproken.

De NVA is blij dat de Efteling oog heeft voor mensen met autisme en andere mensen met een beperking.

Op de foto van links naar rechts: Kees Rijnen (strateeg Efteling), Kemi Smits (stagiair Efteling), Sandra de Jong (Netwerkcoördinator/Projectmanager – NVA), Michelle Maasen (vrijwilliger NVA), Katja de Jong (vrijwilliger NVA)

 

Sluiten
Word nu lid!