Home Nieuws De NVA krijgt een nieuwe directeur
7 april 2022 - Caroline Verkerk begint op 1 juniDe NVA krijgt een nieuwe directeur

Vanwege het vertrek van Karol Henke was de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) op zoek naar een nieuwe directeur. Het is daarom erg prettig dat we in deze Autismeweek kunnen melden dat we hierin zijn geslaagd. Met ingang van 1 juni zal Caroline Verkerk in dienst treden als directeur van de NVA.

Caroline was 15 jaar werkzaam in diverse functies bij Jeugdzorg Nederland en de afgelopen 2,5 jaar als directeur Mentorschap Nederland. “Caroline is ervaren in het omgaan met een veelheid aan thema’s in een complex speelveld en is daardoor de juiste persoon om de NVA een stap verder te brengen. Wij heten haar alvast van harte welkom en kijken uit naar een prettige samenwerking”, reageert Guus Alfrink, voorzitter van het bestuur van de NVA.

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) is dé vereniging die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten – in alle levensfasen en op alle levensterreinen. De NVA geeft mensen met autisme en hun naasten een stem en zorgt dat zij gehoord worden. De NVA is dé organisatie in Nederland die vanuit het perspectief van mensen met autisme en hun naasten bouwt aan een autismevriendelijke maatschappij; een maatschappij waarin mensen met autisme optimaal geïntegreerd, geaccepteerd en zelfredzaam zijn. De NVA houdt zich bezig met belangenbehartiging, betrouwbare informatievoorziening en lotgenotencontact in de buurt. De NVA telt ruim 12.500 leden.

Sluiten
Word nu lid!