Home Nieuws NVA-ambassadeur Birsen Basar opende de Amsterdamse beurs
1 april 2022 - Op vrijdag 8 april, vanwege de AutismeweekNVA-ambassadeur Birsen Basar opende de Amsterdamse beurs

Als onderdeel van de NVA Autismeweek 2022 opende de NVA samen met Brunel op vrijdag 8 april de beurs. De beursgong werd verricht door Birsen Basar, NVA-ambassadeur sinds 2014. Met haar boeken, presentaties en films probeert zij autisme, met name in een andere cultuur, onder de aandacht te brengen.

NVA Autismeweek 2022

Grenzen bewaken en grenzen verleggen. De Autismeweek, die gehouden wordt van 2 tot en met 9 april, staat dit jaar in het teken van Grenzen. Heb je autisme of voed je een kind op met autisme? Dan word je enorm geconfronteerd met je eigen grenzen. Of het nu gaat om draagkracht, prikkels, intelligentie, sociale activiteiten, gamen of relaties. Het is een hele klus om grenzen te stellen, te herkennen en te bewaken. Ook kan het een uitdaging zijn om juist je grenzen te verleggen.

Beursgong

Brunel

Brunel International N.V. is dit jaar 25 jaar genoteerd aan Euronext Amsterdam. Als arbeidsmarktbemiddelaar probeert Brunel de arbeidsmarkt positief te beïnvloeden voor mensen met autisme, onder meer met de initiatieven van de Brunel Foundation. Als internationaal bedrijf is autisme in verschillende culturen voor Brunel een belangrijk onderwerp. Daarom probeert de foundation wereldwijd een verschil te maken op het gebied van bewustwording en begrip voor autisme.

Na de openingsceremonie werden de AutismeVriendelijkheidsprijzen 2022 uitgereikt. Het gezelschap werd verwelkomd door Marianne Aalders, Communicatiemanager van Euronext Amsterdam.

Bekijk hieronder hoe Birsen de beursgong verrichtte:

Sluiten
Word nu lid!